I väntan på smakprov..

Blä! Så stressad som jag varit den här senaste månaden borde inte varit lagligt att vara. Åka tidigt på morronen, hemma sent på kvällen. Och är jag väl hemma någorlunda tidigt på eftermiddagen så uppehåller Charlie, djur och städning all tid(speciellt det sistnämnda). Sportlovet kändes hur kort som helst och rann bara förbi. Det enda vettiga jag hann med var att göra en fantastisk film om adhd tillsammans med mina fantastiska vänner. Den är i full gång att redigeras av min duktiga kompis Amanda, och imorgon ska jag äntligen få se ett litet smakprov av den! Det ska bli hur spännande som helst – och jag hoppas verkligen att den här filmen ska få minst lika stor spridning som min text fick. Nu kommer ju dem som inte kan läsa också ta del utav den! Annars rullar väl allt på som vanligt. Operationen av min närståendes bröstcancer verkar ha gott bra och jag håller tummarna att allt är borta nu inför återbesöket. Charlie har slagits med en envis ögon inflammation i två veckor som nu äntligen verkar vara över, hundarna gör mig vansinniga genom att dra in liter med grus VARJE dag, John har blivit en riktig tonåring, och Jim sitter vid sin dator mer än någonsin (Han har fortfarande inte kommit över den första förälskelsen av sin nya datamus som han fick i julklapp). Imorgon är tack & lov sista skoldagen för den här veckan då vi fick ledigt på fredagen eftersom vi såg en teaterpjäs med skolan i går kväll. Och även om fredagen kommer att ägnas åt recension skrivande av pjäsen så slipper jag åtminstone åka till Borlänge, & Charlie kan få komma från dagis halv tre istället för halv fem. Uppdaterar kanske med ett par pics från videon imorgon om ni har tur. Tills dess – ha det bra!

Med kärlek,
Nadia

1 kommentar

1 kommentar till I väntan på smakprov..

 1. THERESA WILLIAMS skriver:

  Hej, jag är Theresa Williams Efter att i förhållande till Anderson i flera år, han gjorde slut med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allt var förgäves, jag ville att han tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, jag bad honom med allt jag gjort löften, men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre bör kontakta en stavnings caster som kunde hjälpa mig kasta en trollformel för att föra honom tillbaka, men jag är den typ som aldrig trott på stava, hade jag inget annat val än att prova det, jag postade stavnings caster, och han berättade att det var inga problem att allt kommer att bli okej innan tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig innan tre dagar, kastade han förtrollningen och överraskande i den andra dagen, var det runt 04:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag besvarade samtal och allt han sade var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag gjort löfte om att vem som helst vet jag att ha en relation problem, skulle jag vara till hjälp för personen genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfull spell caster som hjälpt mig med mitt problem. e-post: [email protected] kan skicka honom om du behöver hans hjälp i din relation eller något annat fall.

  1) Love Spells
  2) förlorad kärlek Spells
  3) skilsmässa Spells
  4) Förbindelse Spells
  5) Bindande Spell.
  6) Breakup Spells
  7) Bannlys en tidigare älskare
  8.) Du vill främjas på kontoret / Lottery spell
  9) vill tillfredsställa din älskare
  Kontakta denna stora man om du har något problem för en hållbar lösning
  genom [email protected]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*