Födelsedag & Innebandy

Nu är jag hemkommen från USA sen nästan en vecka tillbaka. Det känns skönt att vara tillbaka i Sverige, dock lite trist att gå från 35+ till ett snökaos. Snö i slutet på april?! Klart man undrar. Nu har jag börjat komma tillbaka till rutinerna med städning, ungar och djur hängande i hasorna.
Idag har min äskade pojkvän Jim fyllt 20 år. Jag är både chockad och otroligt glad att jag får uppleva den speciella dagen med honom.
Vi har snart varit ihop i fem år nu och det har hänt mycket sedan dess.
Vi firade med smörgåstårta som jag & John gjorde igår kväll.
Den blev helt okej & jag postar receptet nedan :)
Efter smörgåstårtan gick jag, Jim & Jack + Charlie ut till skönvik för att titta när John hade innebandyturnering med skolan. Charlie var jätteduktig på läktaren (det hjälper till lite att hon äskar bollsport) , och grabbarna var superduktiga, med en riktig jämn, spännande avslutning! Efter hårt kämpande slutade dem som trea och jag är super stolt!

557

4245a1d708c2660f

455
Vi fick en mysig promenadhem i det (kalla) vårmörkret.
Charlie slocknade direkt & sov skönt under sin varma filt.
Vi andra gick och frös och var avundsjuka.

Nu ska jag nog se lite film och sedan krypa till kojs. Eftersom jag fortfarande bor ensam med barnen är sovmornar nu mer rätt sällsynta (kaninerna väcker Charlie tidigt med sitt krafsande, hon är väldigt lättväckt framåt morgontimmarna), men har jag tur får jag sussa till nio iallafall eftersom det blev en sen kväll. Grabben sitter vid datan & Jim är fortfarande kvar hos sin pappa. Ett kort inlägg vart det, men åtminstone en uppdatering att jag lever & mår rätt bra för tillfället. Ångesten har hållit sig borta.

1601311_801864849836394_4998386725033477628_n
Om någon är sugen, så finns halva plåten kvar!

Fyllning 1:
Majonäs ( 4 dl)
kräftstjärtar (1 burk)
Dilll (1,5 dl)
Hackade ägg ( ca 4 st)

Fyllning 2:
Skagenröra (2 burkar)

Garnering:
1,5 kg färska räkor
1/2 Gurka
1 pkt färdigskivad hushållsost
1 pkt skinka
4 ägg
Sallad

Brukar ha kiwi, tomat, citron & vindruvor på också.
Men eftersom Jim inte är förtjust i det så fick det anpassas lite nu när det var han som fyllde år.
Brödet är vanligt formbröd. Skulle dock haft lite mer majonnäs utefter kanterna då den såg lite torr ut.

Ha en bra kväll!
Nadia

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*