its a new Day

Igår mådde jag skit,..
Klart med massa stressfaktorer redan på morgonen så¨va det inte konstigt, så min älskade Q körde mig till Bianco i Frö så jag äntligen kunde få mina älskade Power heals som jag längtat till och strl 38 va slut i nordstan..snyfade jag hjälplöst..sen lämnade han mig hemma för att hämta Lille man och jag gick omkring i hans kofta Skyhöga pumps och blutsaft flaska i handen då jag har så lågt järn denna jobbiga tid i månaden..Men shit va jag va Vacker i dessa skor,..de ligger nu prydligt i min vackra garderob och bara väntar på New York..mmmmm….Sitter i skolan och ska börja nu..kom hit en halvtimme för tidigt och är nu redan en minut sen in på lektion..ps Saknar Abf som fan..Hörs sen..ska lägga upp bilder hemifrån..JAAA..förresten det är ju freeeedaaaaaggg*** VA aka jag gö vad ska jag gö vad ska jag göööööööö

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*