Gott och Blandat

Ja, då slog det mig som en bomb..influensan svepte över detta vackra ansikte och jag försvann under 24 timmar i nysningar dåligt humör sömn snor och tonvis med papper tills jag bestämde mig att jag var trött på att vara sjuk. Så jag klev ur soffan tog mig en lång härlig dush i eukalyptus dushcreme andades in ångan och tränade på mitt flöjtregister..ni vet..sån där höton i Loving youuuu its easy cause youre beautifull..och enstaka Mariah låtar..går fortfarande hosmin fantastiskasångpedagod och jag utvecklas för varje gång. I helgen har inte hänt såmycket alla har vart dåliga trötta tandvärk mm så vi har bara hängt..förutom lördag förmiddag då det blev storshopping på Freeport!! Yeaahhh.

Fan Patrick Swayze har dött inatt..FoLK VERKLIGEN DÖR. Mitt liv har varit skonsam hittils för ingen riktigt nära mig har dött ännu, och jag är tacksamen samtidigt rädd för det. Ush..jag vill aldrig upplevabart  sorgen av ett förlorat barn tex..fast man vet aldrig vilka omtsändigheter livet kan utsätta en för så jag ska aldrig säga aldrig..Men vi är i ful lBlom och tacka Gud 4 that.

NU till lite sex..kolla in hurmånga olika orgasmer en kvinna kan få!!:

Allt kan ni läsa på malena.se..och jag som trodde jag hade fullkoll..Livmodersorgasm??

Satt jag hemma och studerade sexoch samlevnad på nytt, jag tror det är ett oändligt tema med massa nya saker och skildringar att lära sig och det är nyttigt att förnya för att man är aldrig samma människa åren igenom utan man utvecklas och mognas och an återupptäcka massa äventyr på nytt..Härligt…

Idag är det tisdag..jag älskar tisdagar, det är en vacker veckodag..och jag är fortfarande sjukskriven..hmmm..vad ska jag hitta på?

Jo..jag kan jobba hemmifrån! Mysigt..alltså..koreografera till Black Pearl Kidz..lyssna på house musik då jag har fått mittt första sånguppträdanden den 23 okt och skall dansa 26 sept på Lotus bar..och den som vill komma dit och gå före i kön säg till mig så skriver jag er på Viplistan!..Puss påer och ha en lärorik dag..Massa Kärlek/ miss Jaqueline

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*