Förebild

Förebild, vad och vem är det, och varför?

I Sekel efter sekel har människan strävat efter förebilder. Jesus, Alexander den store, Moder Teresa, Bob Marley och Barack Obama.

Jag heter Jaqueline, och jag vill veta vem min ultimate role model is. Är det någon som alltid är glad? Nån som alltid är vis, filosofisk svar på tal, charmig, bländade vita leenden, fotografier på hur många mätta barn de har matat i Africa?

Vart hittar jag denne? i Bibeln? I en urna? i historieböckerna, eller kanske nere på Willys, bakom kassan..Oavsett eller Hur avsett så har jag en högsta önskan i mitt liv, och anledningen till att jag tänker på min allra hägsta önskan är att jag fick ett anonymt sms idag av nån som skrev att jag skulle önska mig det och skicka vidare till tio personer minst, villket jag självklart inte gjorde, men innoverade det till er här istället.

Min högsta önskan är inte att bli rik, eller erkänd actress, eller ha så många hus eller dö bekvämt i sömnen, utan jag önskar det bästa för mina barn, att de har spirituell kontakt med sig själva och Gud, uppskattar Naturens skönhet, respekt för människor och djur, källkritiska till musik, konst media och vänner säker sex, och ärliga pengar.

Ja, det var dagens ämne..By the way..har gjort om hemma och min garderob känns Fantastic**
By the way 2. Desperate house wifes har premiär snart!! By the way 3, jag har börjat bli tjock sen jag sjukskrev mig från sportlife!!! HELP..

Much Love

1 kommentar

1 kommentar till Förebild

  1. Chri skriver:

    Adorei… 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*