Emma Doverhag

lilla pojkspolingen!

jag måste nog vara lite sen eller åtminstonde efter allt och alla. jag har inte en jävla aning om den här Justin bieber. ! för mig är de en snorunge som ja, försöker smöra till sig små tjejers hjärtan. jag har inte hört en enda låt och måste säga att han ser ut som en liten pojke. han kommer tydligen till stockholm och ska spela i globen, när vet jag inte. fick även hör av en kompis som sett massa små tjejer sprungit runt i kungsan och gapat justin bieber. haha! för mig är den tiden förbi, har nog om jag tänker efter aldrig haft den tiden. haha! men jag låter dem hålla på, för mig är de rolig underhållning som jag skrattar åt med en liten pinsamhets känsla. så sorry alla fans jag håller inte med om att han är bra. för mig är han SÄMST!

En gammal artikel

vad säger man om detta. ? jag blir bara irriterad. en sådan snubbe ska sitta kvar inne. han fick ett antal år men kommer undan lätt. håller man sig i skinnet och sköter sig så kommer man ut snabbare. jag vet inte alls vad man ska säga. är de så konstigt att de händer saker på våra gator när dessa människor kommer ut?
tycker samhället bör tänka om!

Polis Polis Potatis Gris

har berättat för familjen att nu startar jag pluggandet mot polis yrket.
Dem gav mig beröm och fick mig att minnas tillbaka till när jag var 3 år och sa samma sak. har sökt kurser i kriminologi till hösten. så nu väntar jag på svar. Blir nästa Leif gw Persson ;)
efter varje jobbdag slängar jag mig  i soffan, slår på tv och där rullar serien 112- på liv och död! Fantiserar bort i tankar. Sådär ska jag med jobba! Haha! Ta hand om idioter, missbrukare som knappt kan varken prata eller stå upp. Lösa brott osv. Låter som ett dröm jobb va? ;) Haha! När man läser de så låter de som tvärt om. En mardröm.
Men i min värd är de just detta jag vill jobba med.
Tänk om man hade denna outfiten? Då skulle nog inte många tagit mig på allvar ;)

Sveriges farligaste människa


de finns nog inte många bloggar jag följer.  jag har inte mycket tid att sitta och läsa. trist nog. fullt upp på mina lediga tider. jobbar jag inte så försöker jag vila så mkt jag kan. men just nu har jag fastnat i en blogg. läste på aftonbladet att Tony olsson samt andra livstidsdömda fångar bloggar.
jag fann tony olssons blogg och började läsa den. han skriver väldigt mkt. inga bilder bara text. men herre gud, man blir väldigt snurrig måste jag säga. den snubben måste nog seriöst vara en psykopat, han försöker framstå som en väldigt reko kille. men han kan verkligen maipulera människor, han försöker ialf. man ser hur han skriver och vad han vill förmedla.
men om man ska läsa på artiklen, så tycker jag att dem har rätt att skriva. dem har lika mkt rätt som vi att uttrycka sina åsikter, trots att dem sitter inne.
jag tycker ni kan läsa själva och se..
klicka på bilden så kommer ni till hans sida..!

Bok Tips

Polis är målet, Polis är Drömmen!

Jag älskar att både se och läsa om kriminalitet och drogmisbruk och allt som ligger i polisens sak att hålla rätt på och sätta dit. Just nu läser jag en väldigt svår bok. Men den är väldigt intressan. Kriminalitet som livsstil.
Skriven av Gunnar Bergström.
Han pratar om varför man kan hamna i kriminalitet och lite annat. Detta är intressant område, då jag själv har umgåtts och sett in i den undre världen bland mc gäng och massa annat. De är intressant att läsa om varför man kan hamna där, vad som kan ligga till grund för allt.
Gillar man sånna böcker är den läsvärd

Inredning !

Den lilla lilla Inköpslistan. Den kan egentligen göras väldigt lång. men detta är PRIO! så nu får jag försöka hålla mig till detta. allt kommer landa på runt 2000:- de tycker jag inte är så farligt. dessvärre har jag funnit en massa fint på mio :( men nu får jag dra in hästarna.. man är inte gjord av pengar.!
men jag tror nog detta kommer bli super fint =)

 


Sida 1 av 2
1