Nannus

Jobb, Företag eller Plugg?

Att bli rastlös för att man absolut inte har någonting att göra, har ni varit med om det?

Då menar jag inte 1 timma, 2 dagar av rastlöshet, nu pratar jag om perioder, då man är så rastlös att man nästan bokstavligt talat klättrar på väggarna för att det inte finns något att göra. Jag har från Augusti tills nu, eller ja, antagligen fram tills årsskiftet, inte haft någonting, verkligen, ingenting att göra. i början va det skönt att bara inte behöva bry sig, men sen blev det bara en psykisk tortyr. Det här vet jag inte är helt ovanligt bland nyexaminerade studenter som inte har fått jobb, men de ligger i och försöker skaffa ett, dvs. de har någonting att sysselsätta sig med.

jag har valt att inte göra det, trots att jag tekniskt sätt räknas som ”arbetslös” och är i en period, svacka i mitt liv där allt tycks stå still. så skulle jag inte beskriva det som att jag är arbetslös, eftersom att jag inte har varken blivit medlem i Arbetsförmedlingen, eller har sökt ett enda jobb.

Och några av er tycker säkert, lat!, typiskt dagens ungdom, gör något, bla bla,

men riktigt så är det inte även fast jag inte har gjort någonting så har jag faktiskt gjort massor, jag har bla. som den estetiska person som jag faktiskt besitter, skaffat mig massor av inspiration  både till saker som är bra, och kan hjälpa mig själv, läst på och sökt info om olika saker, rensat huvudet lite, men har faktiskt också kommit underfund med saker som jag kan livnära eller tjäna pengar på snart eller i framtiden.

tillexempel så har jag massor av ideer till böcker, jag har kollat upp skolor, universitet och utbildningar (ska börja komvux för 1 termin i januari sen går jag vidare) fått massa ideer på företag och även utvecklande ideer, mer djupgåeende och har kommit underfund med att det är något jag skulle klara, att ha ett eget företag.

En sak som ni som följde mig tidigare säkert inte hade trott, är att jag innan studenten sa att ”jag tänker inte ta vilket jobb som helst, utan jag måste få utmaningar och göra vad jag tycker är kul och intresserad av etc.” -idag, när jag faktiskt har upplevt den här rastlösheten, och desperationen ett tag, har precis samma inställning, nu starkare än någonsin faktiskt.

 

Därav så har jag påbörjat både 3-4 böcker, leka och spåna på företag och samlar info, jag ska hitta min framtid och den ska vara lika fri, vild och levande som min person, jag ska skapa min egna lycka.

Jag har bestämt mig, jag ska uppfylla mina drömmar!

Har du några du sitter inne på?

går i lägenhetsdrömmar!

gaah, känner bara hur mycket jag vill flytta till min egen lägenhet, inreda och fixa,  kommer nog att gå i mest varma toner, vara rätt tjejigt och personligt…längtar så mycket

 

 

 

 

 

Reunion

I Fredags firades 10år på Kunskapsskolan i Nyköping, det blev en återträff för utgångna elever, vilket jag var en utav, många reagerade på att jag gått ner än heldel, och att det knappt gick att känna igen mig.

Var riktigt trevligt att träffa alla igen, gamla lärare å så, men var synd att så få av de gamla eleverna där, men riktigt glad över de som faktiskt var där.

En intressant grej var också att man blev precis som man var på den tiden när man gick där, hamnade i samma grupper och intog samma roller, satt på samma platser.

Här är min outfit jag hade på återträffen^_^

20121101-155839.jpg

20121101-155851.jpg

20121101-155911.jpg

20121101-155927.jpg

Halloween

Något som är otroligt viktigt för mig i en familj är att känna samhörighet, att man tar sig tid att sitta och äta tillsammans, har högtider, myskvällar och att man faktiskt har kvalitetstid tillsammans.

Därför kan jag, runt just högtider vara som ett litet barn, jag blir väldigt glad, och upprymd, mer än vanligt, vill pyssla och baka och vara med hela familjen helatiden.

Min bror verkar dock inte gilla den iden särkillt mycket, men jag tjatar på.

Så igår hade mamma och jag pumpapyssel!

mumsigt och mys, och efter det Helloween-middag.

 

Plockar ut kärnorna för rostning, Nostalgi!

 

finlirar med kniven…

 

Den färdigskurna pumpan ^_^

 

Till middag blev det Halloween-nuggets med pomes

och Halloween-muffins till efterrätt 😀

vanligtvis, har vi alltid, enda sen jag var liten firat helloween samtidigt som min bror fyller (vilket är den 5e november), men iår så blev det i rätt tid, lite ovant för mig men endå :D,  och snart ska vi baka inför hans 17årsdag,

hellooow!

Hur brukar ni fira Halloween?

I’m Back!

Hellooo alla!

nu när denna härliga Halloween är här och det har gått en liten stund av bloggpaus, så är jag tillbaks!.

Nu mer laddad än någonsin!,

Så saker som sker här närmast är att jag ska göra en reinvent av min bloggen, eftersom att när jag startade bloggen här på improveme, så var det praktiskt taget samma som min förra blogg på blogg.se, så jag kommer droppa lite nyheter, nya bilder, allting nytt!

Hello world, im Back!

 

 

 

 


Sida 1 av 2212345...1020...Sista »