Connor McDavid on maaliskuun tähti

Me kaikki ajattelemme, että NHL on erittäin mielenkiintoinen urheilu, myös ystävien ympärillä olevat miehet, jotka myös pitävät tästä urheilusta. Ja monet ihmiset tulevat myös meidän puolellamme ostaa NHL Pelipaidat, luulevat, että laatu on erittäin hyvä, ja olemme myös hyvin vakavassa tekemisessä. Haluan sanoa tänään, että Edmonton Oilersin keskusta Connor McDavid on nimetty NHL: n ensimmäiseksi tähdeksi maaliskuun aikana.

McDavid otti huippuyksikön kuukauden jälkeen NHL: n johdolla 13 maalilla ja 28 pistettä 16 ottelussa ja auttoi Edmontonia 7-7-2-ennätykseen. Hän rekisteröi yhden pisteen tai enemmän 13: stä Oilersin 16 ottelusta, Edmonton Oilers Hockey Club sanoi sunnuntaina uutislehdessä, jossa ilmoitettiin kolmesta tähdestä.

”[McDavid] ylitti 100 pisteen virstanpylvään 27. maaliskuuta, jolloin se oli seitsemäs pelaaja historian historiassa tallentamaan useita 100 pisteen kampanjoita ennen hänen 22. syntymäpäivää”, julkaistiin.

Edmonton Oilersillä on kolme peliä jäljellä kaudella, alkaen maanantaina, kun he ottivat Minnesota Wildin.

Toivon, että heillä on hyvä tulos. Voit myös tulla meihin valitsemaan suosikki Edmonton Oilers Pelipaita.

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*