Peter08

Frågestund!

Det var ett tag sedan som jag hade en frågestund så jag tänkte ta och ha det nu så ta och ställ era frågor som en kommentar till det här inlägget! :D

bild

Sugig dag

Den här dagen har verkligen sugit på alla möjliga sätt för mig. Haha min dag har sugit så hårt att jag typ skrattar åt det nu i efterhand. Just nu så kollar jag på TV däremot – kollar på filmen Bruce Den Allsmäktige – älskar den filmen :D Just nu så håller jag också på och lagar kyckling och har det i ugnen i typ två timmar… Är super nojig för att käka under lagad kyckling, då ska man ju tydligen kunna bli super sjuk av det.

Imorgon och i övermorgon så är det fortfarande praktik, men snart är det helg och jag känner verkligen att jag måste festa då – känns som att jag bara jobbar.

P.S. Det var Priyakaur som gissade rätt först på min senaste “Finn Ett Fel!” Checka in hennes blogg här! :)

10463973_907926402596764_7044877052235144719_n

Annonym idag

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Idag så har det varit en lååååååång dag för mig. Jag har varit trött och haft mycket att göra. Rätt jobbig dag på dom flesta sätten, men aja, så kan det vara ibland.

Just nu så kan jag däremot äntligen bara kolla på TV och slappna av. Jag köpte faktiskt också mig själv en flaska vin direkt efter praktiken :)

SAMSUNG CSC

Här dyker jag upp

bild2

Som sagt så träffade jag ju på Alexandra här om dagen när vi tog några selfies tillsammans. Hon tog ju då också och gjorde ett videoinlägg som var typ hela hennes dag så jag är ju med i den. Ni kan kolla in den här :D

Måndag

Tja! Idag så är det måndag och det har varit en vanlig praktik dag för mig så nu är jag rätt trött i benen och kollar på TV och trycker i mig en hamburgare från McDonalds. Så nu resten av kvällen så lär jag kolla på TV, göra dansövningar och så vidare. Jag känner mig faktiskt rätt kreativ och jag har fått ganska många råd från min danslärare på grejer att öva på så det ska jag nog sätta igång med nu :D

Vad ska ni göra ikväll? :)

bild

Selfie dags

Idag efter dansträningen så sprang jag faktiskt på Alexandra. Eller hon råkade tydligen vara i Kungsholmen samtidigt som jag var och hon såg mig gåendes från hennes bil. Hon skulle tydligen fixa fransarna och behövde slå ihjäl lite tid tills det var dags. Vi drog i alla fall och käkade kakor och glass från Pressbyrån, tog några selfies och Alexandra gav mig också en genomgång av hur Snapchat fungerar (är fortfarande lite förvirrad).

Alexandra hade ju nyligen skaffat en spraytan, men jag ser nu på bilderna här nedanför att hon var snäll nog att lägga på en spraytan på mig efteråt när hon redigerade bilden. Jag tycker ärligt talat att det är det man ska göra; alltså om man tar en bild med någon och ska redigera sig själv så bör man då också av artighet redigera personen bredvid en också? Det känns ju drygt annars. Medan vissa moraltanter tycker att bildredigering är typ moraliskt fel och skulle säkert bli arga om man redigerade en bild på dom.

Vad tycker ni? Om en kompis skulle redigera en selfie som du är med på – skulle du vilja att hon eller han redigerar dig också?

IMG_67841 IMG_67961 IMG_68101


Sida 1 av 645
1
......Sista »