Måndag

Tjululu! Idag så har jag varit ledig, men jag har sprungit ärenden mer eller mindre hela dagen idag… i kylan… Imorgon så har jag däremot en lång skoldag, men det känns faktiskt inte så jobbigt eftersom att det kommer att vara i en kurs som jag tycker är rätt enkel där vi har ett grupparbete där jag och min grupp ligger i försprång. Jag hoppas bara på att det kommer att vara lite varmare ute imorgon eftersom att det suger att behöva åka tidigt till skolan när det är kallt och mörkt ute.

Så nu så ska jag ta och kolla på Scrubs ett tag och sedan gå och lägga mig så vi hörs imorgon. Go natt! :)

kissies bror skägg 2015

Hehe syns det att glasögonen är fejk?

0 kommentarer

Just nu:

Bild

0 kommentarer

Selfie från igår

Idag så har jag typ inte gjort någonting på hela dagen vilket har varit rätt skönt i och med att jag gick och la mig typ klockan fyra på natten igår. Så just nu så sitter jag och käkar chips medan James Bond filmen “Die Another Day” är på TV. Den är helt okej typ, Pierce Brosnan är ju en av dom bättre James Bond skådespelarna (fast dom bästa är ju dom absolut senaste).

Jag glömde bort att jag tog några selfies med Sam inne på Magenta igår när vi skulle försöka att se lite macho ut så jag kan ju passa på att lägga upp den enda av dom bilderna som blev “bloggbar” haha!

peter08 selfie

0 kommentarer

Perfekt kväll!

Fan vilken kul kväll det blev! :D Jag gick ju ut med Sam igår kväll och vi började kvällen med att förfesta med Fireball shots med drinkar bestående av en blandning av Fireball och cola. Sen så drog vi ut till PURE, men det var något av en korvfest där så vi drog vidare till Magenta och där var det motsatsen till en korvfest – det var typ åttio procent tjejer där. Vad kallar man det? Snigelfest? I alla fall så var det fett kul och så fort vi klev in där så var det ett antal tjejer som ville ta bild med mig… Bra för egot för resten av kvällen.

Det hände en as wierd grej flera gånger igår! Jag och Sam kunde stå och snacka med några as snygga tjejer fett länge som var hur flörtiga som helst och efter ett tag så kunde någon säga “jo, men jag är ju tillsammans med min kompis brorsa så…”. Liksom va?! Har du stått här och flörtat fett länge när du har pojkvän? Gaaah! Det var faktiskt as många tjejer som gjorde så igår.

Sen så avslutade vi kvällen vid två tiden och när jag kom hem så var jag hungrig (dessutom så ville jag käka något för att undvika att bli bakis) så jag beställde en macka, en Red Bull, en påse godis och en kexchoklad från Nattkungen. Så jävla najs! :D Tryckte i mig allt omedelbart haha!

nattkungen

2 kommentarer

Kvällens outfit

kissies bror kostym  peter08 kostym

1 kommentar

Nu jävlar

Ikväll ska jag gå ut och festa med Sam och jag är så sjukt taggad. Jag har ju gått ut på events och grejer på den senaste tiden, men det var länge sedan som jag gick ut och festa bara för att… gå ut och festa helt enkelt. Så ett plus är ju att det är löningshelg så det lär vara rätt många personer ute ikväll, men en nackdel är ju att det är typ tre minus grader utomhus just nu…

Jag har lyckats få tag på en flaska Fireball så alkoholen är löst och jag har några tankar om vart vi kan gå ikväll… Typ Magenta och Ambassadeur än så länge i alla fall… Jag har dom senaste timmarna städat en hel del och ska fortsätta med det (utifall av att man lyckas få ligg haha).

SAMSUNG CSC

0 kommentarer