Tyck till!

Vilken look föredrar ni på mig? Casual eller uppklädd?

bild
P.S. På tal om dom senaste studiobilderna som jag tog så var det vissa av mina läsare tyckte att det var konstigt att ha kvar lamporna på bilden på headern, men jag tyckte ärligt talat att det såg najs ut och lät det vara så. Jag tycker fortfarande att det ser najs ut!

0 kommentarer

Julbak igår

Igår så åkte och jag och syrran till morsan för att julbaka med henne, hennes kille och våran yngsta syster. Vi bakade lussekatter, pepparkakor och vi byggde till och med våra egna pepparkakshus. As najs!

IMG_7376

I alla fall så blev jag så mätt och trött efteråt att jag somnade nästan så fort jag kom hem igen… Men Bronco i sängen också så klart haha. Bronco gillar nämligen att sova under täcket, precis som Chloé så jag blir alltid nojig att dom inte ska få någon luft om dom är under täcket.

Så idag är det söndag och det är rätt soligt ute just nu, men väldigt kallt. Bronco väckte mig nyligen och ville gå ut så jag tog ut honom på en långpromenad för att passa på att få lite sol också. Nu ska jag däremot ta och käka bacon för att sedan dra till gymmet. Jag har nämligen nyligen bestämt mig att försöka att passa på att träna så mycket som möjligt under jullovet genom att köra dubbla set av det som jag brukar köra på gymmet.

0 kommentarer

Långpromenad med Bronco

Nu har jag nyligen varit på en lång promenad med Bronco. Bronco är verkligen alltid taggad på att gå ut, men ibland kan han vilja vända om nästan direkt om han märker att det t.ex. regnar eller snöar. Jag passade i alla fall på att ta ut honom för en lång promenad vid tolv – ett tiden eftersom att det är ju typ den enda soltimmen varje dag den här månaden. Det var rätt kallt, men aa… Det var nog ändå den varmaste timmen det här dygnet! :P

Senare dag så ska jag nog iväg hem till morsan eftersom att vi ska tydligen julbaka idag – ska bli kul! :)

SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

0 kommentarer

Peter08 2014

peter08

Som ni kan se så har jag nu fått bilderna från plåtningen hos City Studios igår och jag blev så nöjd med dom att det blev bland annat en ny bloggheader till mig som jag är väldigt nöjd med, men vad säger ni? Hiss eller diss? Jag tycker personligen att det är min snyggaste header hittils eftersom att den är så stilig, men den kanske ser lite för vuxen ut…eller?

IMG_08112

IMG_078922

kissies bror

peter08 2014

6 kommentarer

Plåtning

Idag har jag varit ledig, men har mer eller mindre ha dagen fixat mig inför plåtningen på kvällen hos City Studios. Jag och Alexandra har ju många gånger förr plåtats i den studion och just studio bilder blir ju oftast så väldigt snygga så vi passade på att ta några bilder idag. Vi tog mot två olika bakgrunder för att få lite olika bilder och jag blev hur nöjd som helst med mina bilder så imorgon så kommer dom bilderna att komma upp.

Nu ska jag däremot gå och lägga mig tidigt eftersom att jag har en tenta imorgon.

10868173_823649407691131_2296710890645737602_n

0 kommentarer

Onsdag

Tjena! Idag så vaknade jag upp tidigt för att gå till skolan. När jag väl kom till skolan så fick jag reda på att jag egentligen inte behövde vara där då eftersom att det var en redovisning av ett grupparbete och min grupp hade redan haft sin presentation. Nu var jag ändå där så jag stannade kvar för att få närvaron. Sen var det lika bra att jag stannade kvar också eftersom att jag fick några grejer inför tentan på fredagen förklarade till mig då också. Däremot så trodde jag att jag hade en lång dag i skolan idag när jag faktiskt hade en kort dag så har jag haft rätt mycket tid att slappa på idag.

Bronco har varit nästan omöjlig att ta ut hela dagen idag eftersom att det är så kallt ute nu med det snöblandade regnet. Bronco är faktiskt en rätt knepig hund i allmänhet – han är väldigt… avslappnad typ. Alltså han är född med en testikel och verkar på grund av det vara väldigt… feminin, blyg, försiktig och så vidare. Av någon anledning tror jag att han är typ lite efterbliven typ… Fett hemskt att man tänker så… Kan hundar vara efterblivna?

I alla fall så tänkte jag nu ikväll plocka fram kläder till imorgon. Jag och Alexandra ska ju ha en plåtning i en studio för att ta nya bilder till bloggarna och så vidare så jag måste hitta något att ha på mig. Jag har faktiskt inte planerat någonting än så länge. Kanske bara satsar på den här looken?

jP-07NRUbYfmxOhuTQl-IA

0 kommentarer