Ytliga jag

Jag har faktiskt idag insett en sak; jag är lite mer ytlig än vad jag egentligen trodde att jag var för typ några veckor sedan. Alexandra tipsade ju mig nyligen om en app som heter “Tinder” vilket är ett sorts social medieform typ som Facebook, fast det handlar mer om dejting och om man tycker att någon är snygg eller inte. Väldigt ytligt helt enkelt, men ganska beroendeframkallande. I alla fall så tänkte jag ju först när jag skaffade appen att jag skulle nästan aldrig inte klicka på “gilla” knappen när en av tjejerna dyker upp (ni som använder Tinder vet vad jag snackar om, men det har inte blivit riktigt blivit så. Jag klickar ändå på “gilla knappen” betydligt fler gånger än vad jag klickar på “Nej tack knappen”, men aa… Jag tror att jag är lite mer ytlig än vad jag kanske trodde.

Jag har ju också märkt vad exakt som jag tycker är attraktivt och inte liksom. Jag har märkt att jag tycker att ansträngda push up bilder där tjejer har lite för mycket smink… Såna bilder tilltalar inte riktigt mig. Jag verkar också av någon anledning ha lite svårt för när tjejer har lite för många piercingar i ansiktet… Ibland så kan det bli lite för mycket och man ser bara ut som att man har ramlat med ansiktet först ned i en låda fiskedrag. Såna bilder som jag har märkt att jag oftast klickar “gilla” på är bilder när (tjejen är snygg… så klart) men även när någon ler… Jag tycker att tjejer alldeles för sällan ler på bilder och och allt för ofta gör “ett duckface”.

Nog om det. Nu har jag precis varit på en middag hos morsan med Alexandra och ska nu göra läxor framför TV:n. På tal om ingenting så är här en bild på mig och Alexandra från igår som jag idag såg att Alexandra hade lagt upp i sin blogg :)

Peter08 kissie och hennes bror

0 kommentarer

Söndag

Peter08

Jag just nu. En lite väl posig bild börjar jag dagen med alltså.

Idag är det söndag och vanligtvis på söndagar så har jag ju dansträning, men det blev inte av idag. Jag hann helt enkelt inte, jag har as många läxor idag så man fick prioritera på ett tråkigt sätt :( I alla fall så ska jag nu snart sätta igång med att göra en Power Point presentation inför en presentation på tisdag och efter det så kommer jag att bli upphämtad av Alexandra som kommer skjutsa mig hem till morsan för att käka middag där – as najs!

Sen på kvällen så får jag nog däremot fortsätta att göra läxor, och jaaa… Det är en sådan pass tråkig söndag idag att jag måste gå och lägga mig tidigt ikväll. Jag var på gymmet imorse också… Kändes som att det var värt att nämna. Tjululu!

2 kommentarer

The Smoothie Challange

För första gången någonsin så tog jag och Alexandra och gjorde en av alla trendiga Youtube utmaningar som blir uttjatade så snabbt. Det här var alltså en utmaning där vi slumpmässigt skulle plocka ingredienser från ett kylskåp och sen göra det till en smoothie för att sedan dricka det. Så här gick det:

0 kommentarer

Dagens outfit

Peter08

kissies bror

peter08 outfit

1 kommentar

Fredag

Tju! Nu är det fredag och jag är faktiskt ledig idag… Eller nja, typ, det enda som jag hade att göra var att göra ett prov, men jag tror att det gick rätt bra. Fast jag får ju vänta och se vilket betyg man får! :P

Så nu så ska jag ta och fixa något att käka och så vidare. Däremot så tänker jag inte göra läxor idag – det pallar jag inte. Jag har gjort läxor varje dag den här veckan, så idag så tänker jag inte göra det.

1391638_791165774272828_876058743698784273_n

0 kommentarer

TBT

Det är ju torsdag idag så jag tänkte göra en “throwback thursday” och den här gången så blir det bilder från min födelsedag för två år sedan. Jag kommer ihåg att det var stört varmt den dagen, men trots det drack jag en chilidrink haha! :P

557000_560310154025059_1687393179_n

1006288_560310497358358_707206984_n

0 kommentarer