Test bilder

Just nu sitter jag och testar min nya webbcam och alla tecknade effekter. Än så länge så verkar kvalitén på bilderna bli rätt bra! :)

Snapshot_20140725_4 Snapshot_20140725_1

Snapshot_20140725_3

0 kommentarer

Ny ögonsten

Bild

BildJag gick precis ut i värmen för att köpa en ny dator – var så trött på min gamla som började bli fett gamma så jag kände att det var dags för en ny. Så nu kommer jag nog att sitta reste av dagen och pilla runt på den! :D

0 kommentarer

Hängt med Khoen idag

Bild

En rätt fräsch bild som jag tog på Khoen tidigare idag.

Idag hängde jag med Khoen ett tag. Det var alltså han som fotade mina “dagens outfit bilder” och som tack för hjälpen så tog jag givetvis en del snygga bilder på honom också och redigerade dom och så vidare. Jag och Khoen bestämde oss idag för att jag och han ska ha en “dagens outfit” plåtning tillsammans en gång i veckan eftersom att jag har ju en fett bra kamera och vi vill ju båda ha snygga bilder på varandra så varför inte? Jag och Alexandra brukar ju redan ta dagens outfit bilder tillsammans typ en gång i veckan, men nu blir det ännu mer snygga wannabe-modell bilder på mig haha! :D

Det har ju varit stört varmt ute idag så jag fick verkligen låta Alixa bada under varje promenad… Det kändes som det enda humana med tanke på hur mycket päls den stackars hunden har liksom.

0 kommentarer

Dagens outfit

peter08 2014

Peter08

Peter08

Peter08

Peter08

0 kommentarer

Vad tror ni..?

Bild

Hm, undrar vad Alixa vill ha…?

0 kommentarer

Allergi besvär

Jag hostar fett mycket, snorar och mina ögon rinner också. Usch, vad jobbigt det är! Det är pga. min hösnuva asså. Eller jag tror att min allergi kallas för hösnuva. Jag vet att det inte är pollen allergi eftersom att jag blir först allergisk i mitten av sommaren, inte i början när det är som mest pollen i luften.

I alla fall så är det rätt jobbigt eftersom att jag har inte gått till en läkare för att få recept på ordentliga piller för det även fast jag borde ha gjort det så nu är det rätt jobbigt att försöka sova med en näsa som är helt fylld med snor så att man har svårt att andas! :P Därför så kan jag inte ens gymma just nu (och också för att det är så varmt så klart).

10522772_747685938620812_5568233028604113716_n

2 kommentarer