Dansar för mig själv

Ikväll så är det en onsdag kväll och jag stannar inne framför TV:n ikväll. Det är ju rätt kallt ute just nu och det är några dagar innan löning så det lär verkligen inte vara mycket folk ute ikväll! :P Så ikväll så tar jag istället och stannar inne och gör mina dansövningar – övning blir perfektion liksom.

Så vi tar och hörs imorgon helt enkelt. Go natt!

Bild

0 kommentarer

Hiss eller diss

BildDet var ett tag sedan som jag körde en hiss eller diss lista så jag tänkte ta och göra en nu. Anledningen varför jag sällan gör hiss eller diss inlägg är pga. att det tar väldigt lång tid och man klämmer egentligen in så pass mycket material som man tekniskt sätt skulle kunna dra ut till sex stycken inlägg, men jag vet att folk gillar hiss eller diss listor så jag tar och gör en nu i alla fall.

HISS

Bild1. Jackie Ferm tar tag i sitt liv.

Jag vet inte om ni har sett det, men Jackie har nyligen släppt en bok som hette typ “Rövardotter” eller något i den stilen. Hon har alltså skrivit den här boken tillsammans med sin pojkvän. Hennes pojkvän verkar ha helt och hållet förändrat Jackies liv, så man kan ju inte låta bli att få känslan av att Jackie påverkas enormt av hennes umgängeskrets. Man får väl helt enkelt hoppas på att Jackie kan klara av att hålla styr i sitt liv även om hennes förhållande med hennes nuvarande pojkvän tar slut någon gång.

2. Den vita kavajen.

Jag vet att Alexandra har skrivit det förr, men jag håller verkligen med om att den vita kavajen kommer verkligen att bli årets inne-plagg den här sommaren för både killar och tjejer. Jag kommer nog att rocka en vit kavaj i sommar i alla fall!

3. Mange Makers.

BildJag har ingen speciell anledning att hissa Mange Makers just idag förutom utöver att jag tycker att dom är riktigt sköna killar och att dom just nu kör sin senaste singel “Vakna”.

DISS

1. “Spiked shoes”.

Ärligt talat, är det bara jag som är så fruktansvärt trött på att vartenda tjej där ute just nu försöker att klämma in nitar på vartenda klädesplagg som går? Speciellt på skor. Varför ska tjejer envisas med att gå runt med knogjärnshandtag på sina små handväskor också? Nee, hela den hipster grejen att ha nitar på allt fattar jag inte riktigt. Jag har sett att många killar har hakat på den trenden också på t.ex. kepsar och så vidare och tycker väl att det ska se manligt ut, men det tycker jag verkligen inte att det ser ut.

Bild 2. Drake.

Jag fattar inte varför Drake fortsätter att vara populär. Killen kan knappt rappa, kan inte sjunga, kan inte dansa, är ur form och försöker att ta billiga PR poäng genom att försöka att bråka med Chris Brown. Drake är sjukt töntig asså.

3. Justin Bieber slänger bort sin karriär.

Justin Bieber kämpar just nu för fullt med att få ett bad boy rykte, men hela grejen känns väldigt fejk liksom. Jag förstår att Justin inte är nöjd med att vara en flickidol hela sitt liv, speciellt inte som en vuxen man, men det finns andra sätt att förändra sin image på förutom att slänga bort hela sin nuvarande karriär. Jag tycker att Justin måste börja uppskatta vad han har.

0 kommentarer

Wow!

En polare tog nyligen en bild på en polare till honom som är en graffiti konstnär som nyligen gjorde en graffiti version av skivomslaget till “Botten Upp”. Helt otroligt snyggt gjort!

Bild

Det är ju fett kul att se att “Botten Upp” börjar att bli så pass populär innan musikvideon ens har släppts! Fast egentligen så är det inte så konstigt att den låten är så populär eftersom att det finns ju typ ingen annan som gör party låtar på svenska som inte är typ Sean Banan barnsliga liksom.

0 kommentarer

Talang Sverige

Kollar ni någonting på programmet “Talang” i år? Jag har faktiskt inte kollat på det (brukar faktiskt aldrig kolla på det programmet), men i år så finns det i alla fall en kille som är så pass bra att man har hört talats om honom, “Coco Pops”. Precis som namnet antyder så är han en dansare som dansar “popping and locking” (precis som jag) och han är fruktansvärt bra på det.

Nu har han i alla fall tagit sig vidare till semifinalen i tävlingen och jag tror att han kommer att vinna hela tävlingen (man vinner liksom en miljon kronor), men rösta inte på honom bara för att jag tycker att han är bäst utan rösta på han för… aa, han är bäst i hela tävlingen liksom! :D

Bild

0 kommentarer

Onsdag

Go morgon!

Idag så är jag uppe lite tidigare än vad jag brukar vara delvis pga. att jag gick och la mig relativt tidigt igår kväll (klockan tolv) och för att Chloé väckte mig imorse genom att börja dra sig över mitt ansikte. Chloé brukar göra en konstig grej där hon låter hennes bakben bara glida med medan hon drar fram sig på sina framben över ens ansikte för att väcka en (Alexandra vet vad jag menar).

Det verkar i alla fall bli riktigt fint väder ute idag vilket jag givetvis är väldigt nöjd över eftersom att jag ska snart dra ut och springa och sedan så ska jag iväg till gymmet.

Bild

Jag just nu.

0 kommentarer

En fördel med att vara polack…

…är att man känner många som åker till Polen och hela tiden kommer hem med sprit till en! :D

Bild

Jag vet att det är typ absurt billigt med sprit i Polen och det finns vodka flaskor i typ varje kiosk så jag förstår att jag alltid får vodka flaskor som presenter från folk när dom har vart i polen haha! :D

Idag så har det ju vart hur fint väder ute som helst så jag har vart ute typ hela dagen idag vilket är fett soft – hoppas att det blir så imorgon också så kan man jobba på solbrännan hela dagen imorgon också.

0 kommentarer