Bilder från idag

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

0 kommentarer

Lika som bär?

Nu har jag gjort lite väl många lika som bär på sistonde i bloggen, men jag fick en annan kommentar på en look-a-like som jag också såg lite likhet till, asså “Will Turner”, Orlando Blooms karaktär i Pirates Of The Carribean.

Lika som bär?

bild

0 kommentarer

Gängsta mode idag

Idag så har det ju varit söndag så givetvis har jag varit ledig idag. Däremot så började jag dagen med att gymma och idag så hände en underbar sak på gymmet; jag gav mig på ett par riktigt stora hantlar som jag vanligtvis har rätt svårt för (dom väger alltså sjutton och ett halvt kilo styck) men idag så lyckades jag att lyfta dom och om igen utan några problem så… Najs att få se konkreta resultat av träningen liksom! :D

Efter det så stack jag iväg till dansträningen som höll på i tre timmar som vanligt och när jag var klar så var det värsta regnet överallt, tunnelbanor gick inte och grejer.

SAMSUNG CSC

Dagens outfit till gymmet och dansträningen.

Nu ska jag däremot oavsett ta mig till matbutiken för att köpa en påse chips och chilla framför TV:n. Imorgon så blir det också en najs dag eftersom att jag är ledig då och dessutom så behöver jag inte plugga något eftersom att jag är ju nu klar med mitt grupparbete och tentan är dessutom redan gjord så aa… :D

0 kommentarer

Svar på tal

bild bild2

Nej, att jag när jag redigerar bilder brukar ljusa upp ögonvitorna för att alla ska se lite mer pigga ut liksom, det har ingenting med vad skvallerbloggar försöker att antyda angående Isabelle. Faktum är att om Isabelles eller mina ögon hade varit röda och jag hade försökt att ljusa upp ögonen så hade dom i själva verket sett ännu rödare ut.

0 kommentarer

Min lördag

Idag så var det ju en lördag och jag har hängt med Khoen idag. Vi drog mest runt på stan och hängde, men det var ändå kul. Det känns också som att vi passade på att njuta av en av dom sista sommardagarna… Nu räknas det väl som höst, men det var ju ändå rätt fint väder ute idag! :)

Nu tänkte jag på kvällen passa på att använda mitt presentkort hos SF Anytime för att se på någon komedi för att göra kvällen lite roligare för mig själv. Har ni några tips på roliga komedier? :)

SAMSUNG CSC  SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

3 kommentarer

Super selfies

Asså vanligtvis när folk tar en selfie så tar dom bara en med “selfie kameran” på sin telefon. Jag tar selfies till en ny nivå genom att hitta en snygg plats att fota på, tar bilden med en ordentlig kamera som är på ett kamerastativ och redigerar sedan bilderna proffsigt. Selfie nivå – proffs.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

0 kommentarer