Min dansinspiration

Vad man än gör så brukar man ha en inspirationskälla för det som man helt enkelt får inspiration från. När det gäller dans så är det så otroligt enkelt att hitta inspirationskällor eftersom att det finns så många otroligt duktiga dansare där ute som regelbundet visar upp sina talanger. Några av mina favorit dansare just nu är Usher, T-Pain och Chris Brown.

Jag vet att många ska hela tiden referera till Michael Jackson när dom syftar på inspirationskällor till dans men ärligt talat så är jag inte så inspirerad av Michael Jacksons danssteg eftersom att jag känner att dom inte riktigt passar till den typen av musik som jag gillar helt enkelt.

Här är ett klipp på när Chris Brown dansar på inspelningen till en kommande musikvideo där han bland annat dansar samma dansstil som jag dansar; popping, som jag har blivit sjukt inspirerad av!

0 kommentarer

Grattis, Alexandra!

Idag så fyller Alexandra år så jag har precis hälsat på hos henne med tårta och grejer. Alexandra verkade rätt “mittemellantaggad” så jag försökte att få henne mer taggad för att gå ut ikväll eftersom att det det är ju en fredag, fint väder och hon fyller år liksom! Se till förresten att önska henne grattis på hennes blogg! :D

Idag så funderar även jag på att gå ut, om man i vanlig ordning lyckas lösa det vanliga problemet; att hitta någon som vill gå ut (som alltså inte är helt besatt av träning haha).

Bild

Bild

Jag tidigare idag hos Alexandra med Chloé i mitt ansikte.

0 kommentarer

Dagens outfit

 

Bild

Keps: New Era. Tröja: Mouli. Skor: Adidas Byxor: ????

0 kommentarer

Mobilinlägg

Just nu så är jag ute på stan och fixar massa grejer som jag behöver inför sommar turnén 2014. Så jävla fett! :D

bild

Bild

0 kommentarer

Torsdag

Ser ni att min blogg är bredare nu? :D Så jävla fett! Improveme har alltså gjort sina bloggar tolv procent större vilket alltså innebär att inläggen blir bredare, bilderna blir bredare och headern blir bredare. För er så kanske det inte spelar någon roll, men jag känner personligen att det är hur bra som helst för annars blir det ju så surt att lägga ner massor av tid på att få sina bilder fett snygga, men så blir dom pyttesmå när man lägger upp dom i bloggen liksom. Så jag är hur glad som helst över det! :D

Idag är det i alla fall torsdag och jag har nyligen vart på gymmet och tränat armar, ben och mage och dessutom vart ute med hunden en hel del (jag är alltså hundvakt just nu). Och det är ju hur fint väder ute som helst idag också! :D

Bild

Bild

Bild

Bild

Jag just nu.

0 kommentarer

Det var inte igår!

bloggrock vimmel 1

Haha jag hittade precis dom här gamla bilderna från när jag uppträde på Café Opera. Jag kommer ihåg att det var alltså jag och några andra bloggare som jobbade med att promota Café Operas söndagar och för att komma på fler roliga grejer så kom vi på att vi skulle köra ett rock tema för en kväll och tog därför en pressbild tillsammans där vi skulle se ut som ett rockband och vi kallade det för “Bloggrock”. Jag hade precis fyllt arton här och hade inte skrivit några egna låtar ännu…ingen av oss hade någon musik, men eftersom att det var ett rock tema så var ju någon tvungen att göra något så jag kommer ihåg att jag sjöng “Poison” av Alice Cooper. Man var ju rätt nervös och så vidare, men man fick ju ändå en rätt stor kick av det!

Jag kommer också ihåg att Alexandra skulle egentligen komma på den här grejen också, men jag har för mig att hon blev jätte full innan och kunde inte komma in och jag var fett sur på henne över det eftersom att jag ville ha så många som möjligt på plats, delvis för att det var ju trots allt ett promotion jobb men också för att jag ville se till att få så många bilder som möjligt på mig på scenen.

Jag älskar verkligen den egenskapen hos mig själv – att jag verkligen vågar ställa mig på scen vid såna tillfällen när alla andra i gruppen bangade på det haha!

bloggrock bloggsize

bloggrock vimmel 8

bloggrock vimmel 6

bloggrock vimmel 9

2 kommentarer