Dagens fråga!

Det är väldigt populärt att skriva om kroppar just nu. Det brukar inte jag göra för jag är inte så besatt av det som andra verkar vara. Men jag tänkte i alla fall ta och berätta hur jag tycker och kolla med er vad ni tycker också.

Jag är ju inte mycket för att folk ska vara spinkiga. Varken tjejer eller killar. Man tror ju då att personen ska gå av på mitten om man kramar dom. Så jag gillar lite mer “junk in the trunk” så att säga.

Jag tänkte kolla med er vad ni tycker. Jag hittade den här bilden så jag tänkte låta er tycka till vilken kropp som är snyggast! ;)

Personligen så måste jag säga att jag tycker att kropp tre och fyra är snyggast (“curvy” och “average”).

0 kommentarer

0 kommentarer till Dagens fråga!

 1. Någon skriver:

  Och din syrra är 0 fast med silikon

 2. ??? skriver:

  Antar att du fantiserar om killar när du valde favoritkroppar. Inget fel i att vara BÖG.

 3. M skriver:

  … Och pojkbandsdiskussionen fortsätter xD Usch!

  Tycker i vilket fall nr 3 är absolut snyggast, men 2 och 8 är också snyggt :)

 4. Tovis :D skriver:

  Du skrev om One direction förut, ett klassiskt pojkband ja, men du, dom har BETYDLIGT mer än en eller två låtar, dom har gett ut två album, ca 15 låtar totalt. Tror att du tog fel, det är ju du som har gett ut en låt peter :).

  Och bara så att du vet så sålde one direction slut sin VÄRLDSTURNÉ på 12 minuter.

  Just saying ;)

  Och vad det gäller Jonas brothers så gav dom ut betydligt mer än 1 eller 2 låtar och hade väldigt många konserter och har över 10 miljoner fans på facebook och tjänar miljoner.

  Ta reda på lite fakta innan.

 5. Sarah Finnäs skriver:

  Tjenamors Peter!
  Jag tänkte höra med dig om du har något bra tips på hur man kan få ut sin blogg till andra? Annat än till vänner och familj då såklart ^^.

  Hälsningar!

 6. shadie skriver:

  2och 3 !! men 3an .. ;-)

 7. Niki :) skriver:

  Jag tycker trean :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *