bloggexportheader | improveme.se

“Monday – funday!”

Hallå hallå! :D Idag är det måndag och en ny vecka har börjat! “Monday – funday” som min manager brukar säga!

Jag väcktes idag av ett antal SMS samt av att Chloé ville pussas. Hon har blivit ganska klängig på den senaste tiden. Vill hela tiden sitta i mitt knä och grejer. Rätt jobbigt.

Nog om det. Idag är det ju en ny vecka som börjar och jag ska nu först och främst träffa upp en bekant DJ kompis till mig för att ha ett möte om en grej som lätt rätt kul. Sen så har veckan massor av andra möten. Det är inte så många studio inspelningar det här veckan utan det är först nästa vecka.

Så här trött ser jag i alla fall ut just nu:

0 kommentarer

0 kommentarer till “Monday – funday!”

  1. ??? skriver:

    Manager? Ah, du menar mamma.

  2. ellie skriver:

    Har du anorexia som systern din?

  3. janie skriver:

    Din näsa är så jävla stor och ful

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *