bloggexportheader | improveme.se

Testat lite ny utrustning…

Idag har jag varit med “DJ Baby J” mer eller mindre hela dagen. Han hade tydligen en massa ny vild DJ utrustning som han ville fixa till mig och det låter ju najs! ;) Typ mixerbord, hörlurar och grejer. Sjukt najs! Jag uppdaterar er mer om det när jag har allt! :) Sen så fick jag ju också träffa hans hund, Bronco, som är hur snäll som helst. Jag är ju van vid att Chloé börjar skälla på folk hela tiden så jag blev helt förvånad när Bronco var helt snäll direkt och lekte och grejer haha! :P

Jag gjorde däremot en sjukt korkad grej idag när jag skulle gå hemifrån. Jag skulle öppna min egen dörr med min fot och råkade slänga upp den rätt in i mitt huvud. Slog till så hårt att jag trodde jag skulle svimma. Så nu har man ett stor röd bula i pannan. Skönt…

Jag testar nya mixerbord.

Bronco spelar död.

0 kommentarer

0 kommentarer till Testat lite ny utrustning…

  1. Jenny S skriver:

    Han va väl go för att han är en flamsig griffon de är oftast som stora clowner :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *