Låååångt från helgen! =(

Tisdag är det idag! Hur kan en lördag vara så nära en måndag medans en måndag är så långt bort från en lördag? Jo, lite så känner jag just nu angående tisdagar! :P

Idag är det tisdag som sagt och jag längtar redan nu till helgen! Jag tror att det beror på att jag inte gick ut i lördags. Det är rätt kallt ute idag med, men jag har redan hunnit gå ut med hunden. Som tur är så har jag ju små tröjor och grejer till henne som hon har på sig så det funkar! :) Däremot så är jag inte ute med henne så länge oavsett för till och med jag tycker ju att det är kallt!

Idag ska jag in på lite möten och grejer. Vad ska ni göra idag?

Så här ser jag ut idag förresten;

0 kommentarer

0 kommentarer till Låååångt från helgen! =(

  1. ??? skriver:

    Du som inte jobbar eller gör något på dagarna kan inte tycka att det är långt till helgen. Lever på mamma och syrran.

  2. Isabelle skriver:

    Snygging! :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *