bloggexportheader | improveme.se

Jag i glasögon – hiss eller diss?

Jag har väldigt många gånger tänkt att jag skulle kunna se lite snygg ut i glasögon. Eller kanske inte snygg, men charmig. Så jag tog idag och köpte två par glasögon (för jag brukar alltid tappa bort saker så jag tänkte att det kan vara bra att ha två)… och asså dom har ju ingen styrka i glaset utan det är ju liksom bara glas i dom och jag tycker faktiskt att jag passar i det – ser rätt charmigt ut som jag hade tänkt, men vad tycker ni?

Jag i “nördbrillor” – hiss eller diss?

0 kommentarer

0 kommentarer till Jag i glasögon – hiss eller diss?

 1. Lisa skriver:

  DISS. TOTALT

 2. Anna skriver:

  Du passar i dom där brillorna ..

 3. Fifi Juli skriver:

  Naej, föffan. Dölj inte dig i brillor. DIss måste jag nog ändå säga.

 4. Julia skriver:

  Definitivt en mega stor HISS!
  Du passar jätte bra idom :)

 5. Sebastian skriver:

  HISS! Definitivt hiss

 6. Ajlin skriver:

  Passar dig skitbra tycker jag. :)

 7. Jonna skriver:

  Hiss! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *