Tre nya låtar den tolfte!

Åh, vad skönt att äntligen få skriva det här! Jag har ju jobbat på det här i ca. ett halvår och har inte sagt ett ord till någon om det. Det är ju sjukt svårt att varken skriva vad man gör om dagarna eller ens prata om det med sina kompisar. Nu kan jag i alla fall säga det! :D

Den tolfte maj släpper jag inte en, inte två utan tre låtar. Allt kommer att släppas på en releasefest på Stureplans nattklubben Laroy. När det är flera låtar så kallas det alltså för en “EP” och själva EP:n heter “DJ” och är döpt efter en av låtarna som den innehåller som givetvis också heter “DJ” och den låter handlar inte helt oväntat om just DJ´s.

DJ´s är ju just nu otroligt hypade, men varför då? Om man kollar på dom största DJ:sarna som det finns i dags läget så har vi personer som David Guetta som egentligen inte producerar, utan det gör för det mesta en massa under producenter till honom och sen slänger han på sitt namn på allt. Sen så har vi Avicii som “uppträder” med Madonna medans han egentligen bara låtsas pilla lite på mixern. Så i låten DJ som tar jag rollen som en vanlig okänd DJ som vill bli en känd DJ och spelar på Stureplan och tycker att jag är credig för att jag får styra gästlistor och grejer, finns nog många som kan relatera till det här! ;) I låten så sjunger jag också om just David Guetta och Avicii också.

Vad dom andra två låtarna handlar om kommer jag att berätta om ett tag! ;)

I alla fall så ska allting släppas på ett releaseparty på Laroy som kommer att vara den tolfte där jag givetvis kommer att uppträda, jag kommer att ha hela övervåningen för mig själv och även hundra stycken VIP gäster som jag har bjudigt in som kommer att få goodiebags, drinkar och så vidare. Jag är sjukt taggad! :D

P.S. Givetvis blir det en turné också! ;)

0 kommentarer

0 kommentarer till Tre nya låtar den tolfte!

 1. Lottie skriver:

  So here you go again making a fool of yourself! You have NO talent! Why just not live with it pathetic tweet! You CANT sing as most people! Get a grip of yourself, loser. Feel almost sorry for ya…

 2. Nina skriver:

  Kan du inte bara ge upp? Dina låtar kommer suga lika mycket som Sture-P och du kan inte sjunga för fem öre. Att du sen dissar Avicii och David Guetta är bara patetiskt, när du själv inte har nåt att komma med.

 3. Bella skriver:

  Det ser inte ut som du på bilden, överredigerad, så ganska löjligt att du har den :P undrade vem det var men när jag såg att du har samma bilden i headern så antar jag att det ska föreställa dig? men du ser verkligen inte ut så, haha.

 4. Sofie skriver:

  Oj. Jag vet inte vem du är eller hur fan jag hamnade på din blogg, men herrejävlar vilken tönt du är! Sure dude, jag förstår att Avicii är din största idol, men att kopiera någon sådär helt och håller rakt av är bara patetiskt och sjukt pinsamt. Inte ens en egen tröja kunde du hitta? Jag hoppas att du typ går upp i rök!

  Ha en bra dag!

 5. Felix skriver:

  Haha, du har jo kopierat Avicii rakt av? Men nu till min fråga hur känns det att vara vadå 19? – och SKALLIG!?

 6. anonym skriver:

  du ser läbbig ut på omslaget. vidare är det ju snott av avicii rakt av. seriöst, gör något eget.. :/

 7. Allan skriver:

  Pajas….

 8. Minna skriver:

  Antar att “turnén” är en sväng runt stureplan? :)

 9. [...] så stolt jag är över lilla brorsan min! Gå in på hans inlägg: http://peter08.com/2012/04/tre-nya-latar-den-tolfte/ och läs me rom han låtar och hur han har tänkt bakom allting.. Han skriver också om festen han [...]

 10. elin skriver:

  Jävligt otippad bild dock….. Men kul för dig Peter, wihoo..

 11. Jonna skriver:

  Najs! :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *