Shoppat

Hej svejs! 

Ni får ursäkta mig för att jag inte har bloggat på hela veckan. Men jag har haft fullt upp med prov. Hade ett stort i torsdags i samhälle och hade matteprov igår. Dock klarade jag nog inte samhällsprovet, då jag inte fattade en av de stora frågorna.

Idag har jag och Fredde varit inne i stan och handlat lite. Blev några tröjor och underkläder till mig och 2 par byxor till Lukas.

image

image

För någon dag sen så köpte jag även Depend 7 days. Jag kan lova att om ni köper den så kommer ni inte att bli missnöjda. Har haft mitt på några dagar nu och ser fortfarande ut som om jag nyss målat det. Glöm dock inte att köpa själva nagellacket då man inte får något med i startpaketet.

image

Ikväll så har Sofia och Carro varit här, då vi gjorde det vanliga. Efter de hade gått så hoppade jag in i duschen. Så nu ligger jag i sängen och är redo för att sova.

0 kommentarer

Oväntat besök

Äntligen kan jag säga att jag är färdig med svenskan. Ska bara skicka in den också men det gör jag imorgon förmiddag. Jag ska snart även ta upp matteboken och börja lite där också, har prov på fredag. Måste även börja läsa i samhällsboken då jag har prov i det på torsdag. Men har en känsla av att jag inte kommer att klara det. Men kommer ju självklart göra mitt bästa.

En stund efter inlägget jag skrev innan så kom Sofia hit. Jag hade inte hört när hon hade skickat att hon var på väg. Så fick lite oväntat besök idag. Så det blev typ det vanliga, skip-bo, kaffe och snack. Sen innan hon skulle hem så följde hon med mig ut med Timo en runda. Gick dock bara den korta då det började regna. Sen när hon stack hem så kom Freddes pappa och Filip hit en stund.

Nu sen ungefär 1 timme tillbaka så sover Anton och Lukas. Själv ska med gå och lägga mig relativt tidigt idag. Jag ska bara skriva färdigt hät och göra matten sen blir det duschen innan sängen.

Imorgon har jag en del att få gjort men det är inget som kommer ta hela dagen. Sen får det bli en runda bort till farmor.

0 kommentarer

Inget nytt

Hej svejs!

Har inte skrivit något i veckan då jag inte har haft något att skriva om. Det känns som om jag typ bara skriver om samma sak om och om igen. Iallafall så har denna veckan gått rätt snabbt, Fredde har varit hemma typ hela veckan då han hade gjort något med ryggen. Kan ju säga som så att jag har inte lyckats få så mycket arbete gjort under veckan. Men har ju bara svenskan och matten att arbeta med. Just nu så håller jag faktiskt på med mitt svenska arbete, det ska vara inlämnat imorgon så måste få det färdigt ikväll.

I helgen har vi bara varit hemma och tagit det lugnt. I fredags så kollade vi på Fångarna på fortet och i går så kollade vi på film och åt lite godis.
Idag har vi med typ bara varit hemma. Var och handlade en liten stund innan annars har vi inte gjort något särskilt.

Nu får jag avsluta här, middagen är nästan färdig så får ta och stänga ner datorn och äta lite.

0 kommentarer

Sportlov

Då vart det en ny vecka igen. Fast denna gången är det sportlovsvecka. Tyvärr så har ju vi inget sportlov,
men Anton är iallafall ledig på onsdag och fredag då han skulle hitta på lite saker med Sofia. Jag har ju även en halv studiedag på torsdag. Så har bara engelska den dagen.

Iallafall så har jag haft självstudier nu på förmiddagen, så har hunnit med en del skolarbeten. Är nästan klar med min insändare, sen har jag bara matten kvar. Men det kan jag göra imorgon, har inte så himla mycket kvar skulle jag tro. Måste även skaffa mig en miniräknare med, det känns som om jag kommer att behöva en ganska så snart. Men har inte alls lust att lägga 5-600 på en sådan. Jag får se vad jag kan hitta för någon.

Nu ska jag strax ta hunden ut på en runda innan jag ska cykla till skolan för att ha samhälle. Efter det så blir det hämta barnen och sedan laga mat. Ska även försöka hinna med en runda ner till pappa idag också. Vi har ju inte varit där nere på ett tag nu så.

Nej, nu får jag skynda på lite här så att jag inte kommer försent.

0 kommentarer

Lång dag

Det känns som denna dagen inte kan gå långsammare. Idag har dagen gått så sakta. Den började med att titta på film på engelskan. Sen hade jag håltimme till halv ett. Då jag hade samhälle.

Nu den senaste timmen har jag suttit i köket och hållit på med att komma på vad jag skriva om i min insändare och börjat med att läsa om kommunerna. Dock kan jag redan det. Men alltid bra med lite uppdatering.

Jag ska strax gå och hämta barnen på fritids och dagis. Sen blir det hem och laga lite middag. Sen får det bli en runda ner till affären.

image

0 kommentarer

Kvällen fri

Då vart jag äntligen färdig, tog lite längre tid än jag hoppades på. Jag har iallafall slängt iväg ett mail till Sofia som får kolla igenom mitt referat så att det är bra. Så det blev aldrig en runda till kohagen, men det finns en dag imorgon också. Men nu återstår frågan om vad jag sk göra ikväll då jag inte har något mer plugg att göra. Får väl se med Sofia och Carro vad de ska göra.

Jag har iallafall hämtat barnen i skolan och dagis, så nu sitter de och tittar på Lasse-Maja. Själv ska jag börja med middagen, som får bli vårrullar idag. Jag hade egentligen velat ha köttfärslimpa men orkar inte skala en massa potatis. Tycker ju att det är så tråkigt och sedan tycker jag att det har blivit mycket potatis här hemma de senaste veckorna.

Får väl börja med middagen nu så att vi slipper sitta vid bordet tills barnen ska gå och lägga sig.

0 kommentarer

Trött och seg

Hej svejs!

Här sitter jag i köket och håller på med att plugga, men just nu har jag tagit en paus. Är så trött och seg i huvudet idag. Men måste få detta färdigt nu på förmiddagen, så jag slipper en massa plugg ikväll. Har ju allt tills imorgon med. Just nu håller jag på med mina samhällsfrågor. Sedan efter det så blir det att renskriva mitt referat och skicka in det. Ska även kolla igenom mina grammatikböjelser i engelska en gång till.

Sen när jag är färdig med detta så blir det att ta ut hunden på en runda upp till kohagen hade jag tänkt mig så han får springa av sig och förhoppningsvis så piggnar jag till efter det.

Igår så hade jag prov i matten och hur det gick vet jag inte, men jag kan säga som så att jag inte fattade typ hälften. Så om jag har klarat det eller inte vet jag inte men förhoppningsvis har jag det.

Annars igår så hjälpte jag Anton att få lite ordning på hans rum. Som det var grejer i, exakt överallt. Nu ser det lite bättre ut men vi är inte riktigt färdiga. Han har en bokhylla till med en massa böcker som vi ska rensa ut bland och slänga dem som är söndriga.

0 kommentarer

Sol :)

Då vart helgen slut och det är måndag igen. Så tråkigt att den går så fort. Dagen började iallafall med att skriva en uppsats i engelska. Inte det roligaste att göra klockan åtta på måndag morgonen men fick det gjort och fick sluta lite tidigare. Nu sitter jag här hemma och väntar på att min nästa lektion ska börja. Klockan elva tror jag att det gör det, svenska kul.

Äntligen börjar det kännas som vår, vi har nästan 7 grader och solen skiner. Så nu hoppas jag att detta håller i sig och snön håller sig borta.

Iallafall så har vi inte gjort så mycket i helgen. Städade och handlade i lördags.

Sen på kvällen så ville Carro och Sofia att jag skulle dricka med dem, men hade ingen dricka hemma och sen orkade jag inte. Så istället så gjorde jag lite matte och sen blev det sängen rätt tidigt.

Igår så tog jag med mig Lukas och Timo upp till kohagen där vi gick i en timme ungefär. Sen gjorde vi inte så mycket mer än att jag gjorde min engelska läxa och gjorde färdigt matten.

0 kommentarer

Hjälp

Då vart det fredag och helgen är framför oss. Skönt ska det bli med lite ledighet, eller inte för att jag är direkt ledig. Har en massa plugg att göra i helgen. Men har fått en del gjort idag, tack vare att Sofia kom hit och hjälpte mig med mina diskussionsfrågor. Så nu har jag bara matten och engelskan jag måste göra i helgen. Men det ska gå bra.

Annars idag har jag bara gjort en massa matte. Sen blev det lite skip-bo med Lukas och Sofia. Jag och Sofia spelade även två omgångar plump, som jag tyvärr förlorade på.

Nu ska jag strax hoppa in i duschen och sen får det bli lite slapp i soffan innan jag går och lägger mig. Jag har varit så himla trött idag.

image

0 kommentarer

Klar….!

Hej svejs på er idag!

Nu är jag äntligen färdig med mitt arbete. Dock blev det inte så långt som jag hade hoppats på men så är det. Klart är det och det är det viktigaste. Jag har precis skickat det till Sofia som får läsa igenom det innan jag skickar in det till min lärare.

Nu sitter jag och ska äta lunch, fick bli en färdigrätt idag. Jag har visserligen mat sen igår men orkar inte göra nya strips det då det är äckligt att äta strips dagen efter. Sen när jag har ätit färdigt så blir det att ta med hunden ut en runda upp till kohagen hade jag tänkt, så han får springa av sig ordentligt. Det är ju sol här idag, dock fortfarande kallt. Finns det tid sedan efter det så får jag väl sätta mig med och göra lite matte också innan min lektion börjar vid två. Men det ska jag nog hinna med. Klockan är ju bara tolv än så länge så att.

Sen ikväll vet jag inte vad som händer men ska försöka börja med min engelska läxa tänkte jag. Grammatik tror jag att det var. Sen har jag fått nya glosor kul.

Ni får ha en bra dag :)

0 kommentarer