Redovisning

Hej svejs!

Idag har det varit en jobbig dag, började dagen med en muntlig redovisning i engelska. Inte det roligaste man kan göra. Men ett måste för att få godkänt.

Sen på svenskan hade vi också en massa muntliga uppgifter. Dock är det bättre på svenska än engelska.

Annars idag har jag bara lagat middag och varit ute. Och nu sitter jag och väntar på att Sofia och Carro ska komma.

image

0 kommentarer

Totalt hjärnsläpp

Hej svejs!

Just nu håller jag på att skriva på mitt svenska arbete, men har fått total hjärnsläpp. Kan knappt formulera en mening. Jag hatar när det bara står stilla i huvudet på mig. Kommer ju liksom ingenstans på detta känns det som och jag som bara är på inledningen med liksom. Det brukar ju vara det lättaste att skriva, men inte idag. Är nog egentligen alldeles för trött för att skriva det, men måste då det ska vara inne imorgon. Det är ju så att jag knappt kan skriva här utan att blanda ihop ordningen på bokstäverna. Jag får i allafall sitta en stund till med det och se om jag kommer någonstans, annars får jag fortsätta imorgon förmiddag.

Annars idag har jag inte gjort så mycket, bara handlat och spelat lite spel med Lukas. Det har ju inte varit så speciellt fint väder ute idag, bara blåst och även regnat. Förhoppningsvis blir det finare imorgon. men det tror jag inte.

Nu får jag väl åter gå till mitt arbete.

0 kommentarer

Vin 🍷

Här sitter jag med ett glas vin och väntar på att Fredde ska komma tillbaka efter rundan med hunden. Ikväll har vi kollat på Mr Bean och gladiatorerna. Nu blir det nog en runda skip-bo innan sängen.

Annars idag så har jag och Lukas varit med hunden i kohagen, man får passa på nu innan kosläppet som är om nån vecka. Sen mötte Sofia upp oss och vi satte oss på baksidan med en varsin kopp kaffe. Där tittade på medans Lukas lekte med hunden. Innan hon stack vidare till farmor så spelade vi tre en runda fia med knuff, som jag förlorade på. Hade verkligen otur, tog långtid innan jag ens kunde komma ut med en spelpjäs.

Efter middagen så gjorde jag i ordning lite milkshake till oss här hemma, har inte gjort det sen jag bodde hos mamma. Så himla gott är det, dock är vår variant av det onyttigaste laget. Men ibland så får det vara så.

Nu kom dem igen, så får väl avsluta här.

Ha en bra kväll☺

0 kommentarer

Sommarväder

Hej svejs!

Här i Skåne har vi fått riktigt fint och varmt väder. Både igår och idag är det så varmt att man kan tro att det är sommar ute.  Det är så synd att jag har så mycket plugg att göra idag, annars hade jag tagit Timo ut på en långpromenad. Men kanske kan göra det efter middagen. Men just nu får vi nöja oss med att vara ute i trädgården.

image

image

image

Iallafall idag har jag arbetat med mitt temaarbete i litteratur historia. Strax ska jag öppna upp matteboken och försöka göra så mycket som möjligt färdigt med det kapitlet jag är på. Då vi har prov på det redan imorgon.

0 kommentarer

Nytt

Hej svejs!

Jag har nästan kommit hem från min mattelektion. När jag kom hem så hade Fredde och barnen varit och köpt en blender till mig ☺ Så nu ska jag minsann göra en massa frappé i sommar.

image

Annars idag har jag inte gjort så himlans mycket. Vaknade av att Fredde skulle iväg och sen när han kom hem igen så satte jag mig med matteboken.

Nu ska jag, Lukas och Fredde spela lite skip-bo innan jag ska börja med middagen. Vilket får bli isterband och potatismos.

0 kommentarer

Omotiverad

Då var denna dagen snart slut. Dagen har gått otroligt snabbt. Efter alla hade gått vid halv fem så bestämde sig barnen för att gå ut,så det fick det bli. Har ju varit fint väder hela påsken. Vilket jag hoppas på att det blir hela veckan som kommer också. Iallafall så när barnen gick ut så bestämde Anton sig för att prova sina inlines. Vilket inte gick bra i början med efter en stund började han få kläm på det. Han behöver dock öva lite till. Sen när de gick in vid sju, så satte vi oss och tittade på skönheten och odjuret som var på tv:n.

Sedan barnen gick och lade sig har jag suttit här i köket och försökt plugga matte, men det går inte så bra då jag är så himla rastlös och omotiverad. Men ska sitta här en stund till, sen får det bli sängen för min del. Nej, nu får jag väl åter gå till matteboken så att jag får något gjort.

0 kommentarer

Liten shoppingrunda

Hej svejs!

Igår så var jag och Anton inne i stan. Där shoppade vi lite. Eller jag shoppade lite och Anton shoppade på. För mig blev det bara en tunika inne på gina. Anton hittade en keps på Cubus och inlines på inter sport. Sedan hittade han nya skor på stadium outlet.

Om en stund så ska vi ha kalas här hemma för Lukas. Så jag ska strax tvätta håret och barnen ska byta kläder.

0 kommentarer

Bio

Då har man varit på bio. Dock inte den bion jag hade velat se i helgen, men Anton och Rasmus ville gå på bio idag så fick snällt följa med och hålla lite koll på dem. Men det gick bra. Vi kollade på Home. Jag trodde att den skulle vara kass men det var den inte. Inte jättebra heller, men sevärd. Anton och Rasmus tyckte ju att den var bra såklart och det är ju det som räknas.

image

Nu ska jag strax börja med middagen, men ska göra lite i matteboken först. Har ju prov redan på fredag igen.

1 kommentar

Håltimme…

Hej svejs!

Ny månad och påsk alla redan. Tiden bara springer iväg ju, halva terminen har gått och värmen börjar komma.

Dagen började med engelska och sedan hade jag tydligen en fem timmars håltimme istället för tre som jag brukar ha. Hade helt missat att vi inte hade någon samhälle idag. Så cyklade som en galning till skolan innan för att inte komma för sent.

Istället så ringde jag först till Carro för att kolla om hon ville bjuda på kaffe, men hon hade precis kommit till stallet. Så ringde Sofia och frågade om hon vill fika med mig och det gjorde vi.
Efter det var det bara till att cykla tillbaka till skolan för prov i svenskan. En av de sakerna jag var mest bekymrad över innan provet, klarade jag ju inte fastän jag kollade upp det precis innan vi skrev. Det stod bara helt stilla i huvudet på mig.

0 kommentarer

Höstväder

Idag är det riktigt ruggigt och kallt ute, regnar gör det också. Det är ett riktigt höstväder idag och jag som hade hoppats på sol, så att man hade kunnat vara ute idag med Lukas, men tyvärr så får vi väl komma på något att göra här hemma istället. Dock vill ju Lukas bara gå ut och cykla men nej, tack så himlans kul är det inte att bli blöt.

Jag ska iallafall försöka sysselsätta honom med något så att jag kan läsa de sista kapitlarna i boken. Så har jag det med gjort.

Så vad vi ska göra senare vet jag inte. Vid 1 så ska vi iallafall gå och hämta Anton i skolan.

0 kommentarer