Söndag

Hej svejs!

Då är helgen nästan slut och vi har knte gjort ett dugg under den. Men men så är det ibland.
Har faktiskt även varit och röstat med idag.

Tror även att jag håller på bli sjuk, då jag tycker att det trycker i bröstet typ hela tiden. Men har varken tid eller lust med det nu.

Resterande timmar innan läggdags så ska jag/ vi tvätta  och sen ikväll blir det väl bara en
film.

image

0 kommentarer

Lediga

Hej svejs!

Idag är både jag och Lukas lediga, så idag blir det att fixa lite här hemma. Tänkte även att han och jag ska hinna baka innan vi ska hämta Anton.

Så det får väl bli något snabbt, så som typ muffins eller sockerkaka. Så får se vad han vill göra.

Igår så stack jag till Carro efter det senaste inlägget jag skrev. Hos henne blev det kaffe och en massa snack. Efter det så hämtade jag barnen och vi gick hem och började med middagen.

Efter vi hade ätit och så, så hämtade vi upp Sofia och körde till maxi för att köpa gravljus. Sen begav vi oss ner till farfars grav. Då han skulle ha fyllt 90 år igår. Saknar han så himla mycket. 

image

Sen efter det så följde Sofia med oss hem. Så det blev en massa kortspel och både kaffe och te med henne på kvällen. Så hon stannade väl till typ halv tolv.

0 kommentarer

Första dagen

Hej svejs!

Idag har jag haft min första dag på komvux. Skönt ska det bli att komma igång. Så har haft lite blandat matte, svenska och engelska idag. Bara så att dom kan se hur bra jag ligger till.
Men kul har det varit, speciellt matten.

Så just nu ska jag äta lite och dricka mig en kopp kaffe. Sen ska jag vänta och se om Carro hör av sig.

Sen vid 2 halv 3 så ska jag hämta barnen. Sen vad jag ska göra mer idag vet jag inte direkt. Blir kanske att träffa Sofia som kommer ner o eftermiddag med idag.

0 kommentarer

Kallt

Hej svejs!

Håller på att göra mig i ordning för ett möte nere på komvux. Ska vara där vid 10.
Så måste även hinna att hänga upp tvätten.

Idag får jag även veta när jag kan börja. Kommer bli skönt att få komma hemifrån. Annars  idag så ska jag inte göra så mycket, blir nog att kolla på film med barnen. IKväll ska vi iallafall storhandla. Sen får jag se vad som händer mer idag.

Den värmen vi har Haft den senaste veckan är som bort blåst. Kallt och regnigt är det idag. Hoppas bara att det inte börjar ösa ner.

image

0 kommentarer

Samtal

Hej svejs !

Har nästan precis kommit hem från affären, kan ju säga att skönare cykel har jag inte cyklat på innan.

Idag blir det att ringa lite samtal, bland annat till af. Och sen får jag inte glömma att boka klipptid. För fy vad slitet mitt hår har blivit.

Har precis startat upp datorn och  ska se om jag kan få sims att starta, då det bara la av mitt i spelet förra gången. Annars blir det nog att köpa 4:an iallafall.

Ni får ha en bra dag ☺

0 kommentarer

Ny cykel

Hej svejs!

Idag har vi  varit inne i stan och köpt en ny cykel till mig ☺ Då den andra jag har  är helt konstig och orkar inte lägga en massa tid och pengar på den.

image

Annars idag har jag och Lukas fixat lite med hans cykel som han ska ha. Så nu håller gubben min på att göra färdigt det sista.

Ikväll blir det bara att kolla på film innan det är dags för sängen. Vilken vet jag inte, men är sugen på att se Non- stop men det ville ju inte Fredde så får väl se vad det blir för någon.

Ha en bra dag!

image

0 kommentarer

I brist på annat

Hej svejs! 

Idag har dagen gått otroligt fort. Anton hade första dagen på scouterna idag och Sofia har även varit här några timmar innan. Carro kom även inom en kort stund innan hon skulle till jobbet.

Ikväll har jag inte gjort ett dugg, men har precis startat  datorn och tänkte spela lite Sims innan jag ska gå och lägga mig.

Dock har jag bara 2:an, vet inte riktigt om jag ska köpa 4:an då jag inte tyckte om 3:an. Men har ju inte brottom med det.

image

image

0 kommentarer

God Morgon!

Hej svejs idag :)

Hur är det med er idag? Själv så är det bara toppen.
Idag står det städning på schemat, ska börja inne på Lukas rum hade jag tänkt mig. Behövs rensas bland leksakerna och så där inne. Sen om jag hinner ska jag även påbörja på Antons rum. 

Annars  idag ska jag bara ringa några samtal och sen får vi se vad som händer mer idag.

Fredde är även hemma och är sjuk idag så jag och barnen kanske drar bort till en lekpark.

Ni får ha det så bra idag !

0 kommentarer

Nystart

Hej svejs ! 

Jag har bestämt mig  för  att  ge bloggen en chans till. Fastän jag har tröttnat på att blogga. Men vi får väl se hur det går denna gången. Har ju inte bloggat på en och en halv månad.

Idag är jag iallafall hemma Lukas som har varit sjuk i helgen. Så får se om han går till dagis imorgon. Själv så har jag inte gjort så mycket idag. Håller på att tvätta en maskin tvätt sen ska jag börja med middagen.

Man kan  ju  säga  att  en hel del har hänt sen sist. Sofia har flyttat till Växjö och Maria har flyttat ifrån Halmstad till Åhus. Jag har sökt till komvux väntar på svar därifrån. Ska bli så  skönt att verkligen göra något riktigt för en gångs skull.

Ni får ha en bra dag :)

0 kommentarer

Gårdagen

Igår hände det en del saker här.
Va nere hos optikern och hämtade ut mina glasögon, va på eko men handlade inget. 

image

Anton tog hål i örat och vi köpte nytt soffbord. 

image

image

Nu ska jag strax börja med middagen medans Fredde och Lukas försöker sätta upp ett tält. Efter det så tror jag att vi kör och badar är så himlans varmt ute.

image

0 kommentarer