Ändrade planer

Hej svejs på er idag!

Idag hade jag tänkt att jag skulle ha haft en städdag här hemma men kom på att jag hade en uppsats att rätta tills imorgon,
så fick göra det istället. Om en stund ska jag göra lite lunch till mig själv sen blir det en runda med hunden innan jag ska
hämta barnen. Håller även på att tvätta här hemma då tvättkorgen håller på att svämma över. Måste verkligen bli bättre på
att tvätta mer än en maskin åt gången. Så det är väl typ det jag ska göra idag.

Igår när jag var på väg hem igen efter provet så kändes det som att det hade gått bra, så nu hoppas jag på att det gjorde det med.
Sofia hade skickat under mitt prov så hon mötte upp mig vid dagis när jag skulle hämta Lukas, sen följde hon med oss hem. Där
det blev först en runda skip-bo med henne och Lukas. Sedan spelade hon och jag en runda själva innan vi spelade lite bluff och dam.

Sen på kvällen så körde vi ner till Järnia där jag skulle titta efter nya knoppar till vår ena byrå, men som vanligt så hittar jag inga som skulle passa bra. Så får väl leta här på nätet istället. Men de jag hittar och tycker om kostar närstan 100kr styck, vilket jag tycker är väldigt dyrt då jag behöver minst 7 st.

 

 

0 kommentarer

Matteprov

Hej svejs!

Idag fick vi gå upp tidigare än vanligt, då vaktmästaren skulle komma och titta på vår diskmaskin. Så förhoppningsvis så kommer vi att få en ny.

Annars idag har jag bara förberett mig för matte provet jag har om någon timme. Förhoppningsvis så kommer jag att klara det. Algebra är liksom inte min starkaste sida i matte.

Annars idag vet jag inte vad jag ska göra. Måste tvätta lite och kanske ta en tur med dammsugaren.

1 kommentar

Solförmörkelsen

Hej svejs!

Då var det fredag igen, idag har jag studiedag men har en massa plugg i matte att göra ändå. Har ju prov på detta kapitlet på tisdag så måste plugga satan nu.

Om några minuter så når solförmörkelsen sin topp här nere i Skåne. Än så länge har det inte blivit mörkt eller hänt någon men vi får väl se.

Jag får sätta igång med matten. så jag kan hämta Lukas sen vid halv ett. Sen blir det hem och starta middagen som får bli kalops, det var så länge sen vi åt det. Så det kommer att bli så himlans gott.

0 kommentarer

God natt

Nu är jag äntligen färdig med allt tills imorgon så nu ska jag göra mig färdig för sängen.
Börjar redan klockan åtta imorgon,så får inte försova mig imorgon.
Så det kommer att bli en stressig morgon imorgon, då Lukas även har utflykt.
Så måste hinna packa ner fika till han imorgon. Imorgon måste jag även komma ihåg att ringa och boka klipptid,
skulle ha gjort det för länge sen, men kommer på det på kvällen sen dagen efter har jag
glömt det. Och det hjälper inte att skriva upp det i almanackan heller, då jag aldrig tittar
i den. Jag vet nog inte ens vart den är om jag ska vara ärlig.

Nu ska göra mig färdig för sängen, så ni får sova så gott.

0 kommentarer

Hunnit med en del

Hej svejs!

Dagen idag börjades med att renskriva min redovisning. Vilket blev mer än jag trodde men, det ska nog gå bra ändå. Efter det hade jag typ 1,5 timme kvar innan jag skulle hämta barnen så stack bortom till Carro på kaffe, dit kom även Sofia så blev även två rundor med skip-bo innan jag var tvungen att sticka igen.

När jag hade hämtat Anton och Lukas, så ville Anton leka med en kompis. Så medans han gjorde det så började jag och Lukas städa undan lite i trädgården. Jag putsade även de fönsterna som var där på utsidan, för det hade jag inte gjort sedan i höstas och på ett av fönsterna så på något konstigt vis så var där fågelskit. När det var färdigt så slängde jag på en maskin tvätt och renbäddade i våran säng. Sen lagade jag middag och efter det så har jag även avkalkat och rengjort kaffebryggaren.Och nu sitter jag här och håller på att läsa mina texter i litteratur historian, men ska strax gå över till mina glosor som jag har tills imorgon.

Nu längtar jag bara tills våren ska komma på riktigt och att mina blommor börjar slå ut, men tills dess så får jag nöja mig med dessa som jag köpte för någon dag sen.

 

20150315_103840[1]

1 kommentar

Fördjupningsarbete

Hej svejs!

Glömde att uppdatera mer i torsdags och i helgen har jag inte orkat. Men ska försöka skärpa till mig lite när det kommer till bloggen. Har funderat ett tag på att lämna improveme för att gå tillbaka till Myshowroom. Men har inte bestämt mig riktigt ännu. Så blir kvar här ett tag till iallafall. Eller så stannar jag kvar här helt och hållet.

Men iallafall så är det en ny vecka och den börjar med ett fördjupningsarbete inom EU. Där jag har valt att redovisa om EU:s yttre förbindelser. Det vill säga avtal med länder utan för EU och Europa. Vilket kommer bli väldigt intressant, dock gillar jag inte att redovisa muntligt. Men för att klara kursen så måste jag, så det är bara att bita ihop och göra det.
Annars idag har jag bara varit i skolan har haft engelska och svenska och självklart samhälle.

Just nu håller jag på med middagen så kommer att bli klyftpotatis, bearnaisesås och schnitzel gott, men är inte hungrig. Sen efter det får det bli till affären och köpa lite kaffe då det tydligen var slut.

Sen ikväll så vet jag inte vad som händer, men ska iallafall börja läsa om upplysningen så jag har det gjort.

1 kommentar

God morgon !

Sitter i skolan och har engelska. Men just nu så har jag rast, då vi har ett test på nationella provet. Ska sitta här till nio ungefär. Sen efter det ska jag hem och ta det lugnt och fylla i en lapp till förskolan då jag ska på utvecklingssamtal imorgon med Lukas.
Sen i eftermiddag har jag  samhälle och svenska. Sen vad jag ska göra ikväll vet jag inte men kommer nog på något under dagen.

Nu har våren äntligen kommit på riktigt. Så jag hoppas att det blir lika varmt idag som det har varit de senaste dagarna.

image

1 kommentar

Lång dag

Idag har dagen känts väldigt lång och tiden har gått otroligt sakta. Men nu är den nästan slut. Idag har jag inte hunnit göra så mycket mer än att plugga, men har nästan ingenting kvar att göra i helgen förutom mina glosor och läsa om renässansen. Vilket kommer att bli väldigt intressant då jag gillar historia. Äntligen måste jag säga att jag är färdig med min filmanalys i engelskan och inskickad är den också. Så nu har jag inga fler arbeten kvar att göra. Gjorde även min omarbetning med ett annat engelska arbete medans jag ändå var igång. Så himla skönt att få saker och ting gjorda som man slipper dem sen.

Annars idag har jag inte gjort så mycket mer än att laga mat, lyckades ju självklart bränna riset. Bara för att jag glömde sänka plattan. Så är det ibland när man känner sig stressad. Hatar ju som sagt torsdagarna då jag tycker att hela dagen blir förstörd när man kommer hem så sent. Är ju inte hemma förrens lite efter fyra. Sen ska middagen göras och när vi väl har ätit så är det nästan läggdags för barnen.

image

image

0 kommentarer

Utvecklingssamtal

Hej svejs!

Hela förmiddagen har spenderats med skolarbete. Sen blev det snabbt ut med hunden och hämta Lukas. Sen kom Sofia som skulle passa han medans jag var på utvecklingssamtal med Anton. Vilket tog nästan en hel timme, har nog aldrig varit på ett sådant långt innan. Som tur var så var det bara positiva saker som kom upp. Man vet ju aldrig riktigt med han, då han har haft lite problem med visa saker innan men det hade blivit bättre och visa saker förekom inte alls längre. Sen att han har det lätt i skolan hjälper han inte så mycket, när han ändå inte gör det han ska.

När det var färdigt så följde Sofia med oss hem igen. Så det blev lite kaffe och skip-bo med henne och Lukas. Sen spelade jag och hon även några andra kortspel. Hon fick även lite middag hos oss innan hon begav sig hemåt.

Så när hon hade cyklat så åkte vi till Sölvesborg och möbelnytt. Där vi hoppades på att hitta nya köksstolar, men de hade inga som vi ville ha. Dock hittade jag en massa snygga tavlor som alltid där, men kan inte köpa några då vi inte vill göra hål i väggarna.

Nu ikväll så har jag bara suttit här i köket med mitt engelska arbete som är nästan färdigt.

0 kommentarer

Strömavbrott

hämta

Hej svejs!

Denna dagen har varit helt enkelt varit den sämsta på länge. Började med att i morse så hade jag glömt mina nycklar, så Fredde som  var på väg till jobbet fick snällt köra tillbaka och lämna sin nyckel till mig. När jag väl kom in igen så hade jag inget kaffe hemma men hade inte tid till att cykla och köpa nytt, så fick vara utan mitt morgonkaffe idag. Sen när jag skulle börja skriva min engelska uppsats så kunde jag inte hitta mina papper. Men tillslut så hittade jag dem iallafall.
När jag sedan skulle till min mattelektion så höll jag på att komma försent men hann precis. När jag va i affären så hade jag självklart inte mitt legitimation i väskan jag hade med mig utan i den andre som var hemma. Så blev inga cigg till mig inte.
Efter jag hade hämtat Lukas på dagis och vi varit hemma en stund så skulle jag börja med middagen men kunde inte för tydligen så blev det strömavbrott i hela Bromölla.

Nu ikväll så har det iallafall inte hänt något dåligt än så länge. Jag har kommit en bit på vägen med min uppsats och ska strax gå och lägga mig. Men först ska jag äta och lite så först.

Jag hoppas att er dag har varit bättre än min. Vilket den säkerligen har varit också. Men nu kanske jag inte har sådan otur på ett bra tag.

0 kommentarer