Pipienas blogg

Ny blogg…

Då har jag hittat en ny portal att prova, vet dock inte om jag kommer att byta helt men här kommer jag att blogga istället

nouw.com/pipiena

Tar en paus

Jag har bestämt mig för att ta en paus från mitt bloggande här på improveme. Så istället så håller jag på att provar andra bloggportaler. Jag får se om jag hittar någon som jag tycker om. Annars får jag återkomma hit, men tills dess får det vara HEJ DÅ!

Planterat blommor

Hej svejs!

Idag så har det varit riktig sommarväder ute, riktigt varmt har det varit men samtidigt väldigt kvavt så man kunde knappt njuta på samma vis  men skönt att slippa en massa kläder. Men man ska inte klaga på vädret då vi har haft en kall höst. Så nu hoppas jag att värmen håller i, så man kan få lite färg denna sommaren.

Annars idag har vi varit och handlat och på vägen hem körde vi inom Sölvekulle och köpte lite blommor till trädgården. Så medans Fredde grillade kyckling så planterade jag och barnen blommorna. Så det blev en del nya i rabatten där bak och sedan så hade barnen också köpt lite blommor som de planterade i krukor. Så nu ser det inte så tråkigt här i trädgården. Hade ju bara tre blommor innan.

Ikväll så har vi haft lite  lördagsmys och kollat på svärdet i stenen, som Lukas valde. Just nu sitter jag i köket på datorn och gör typ inget annat än skriver här, men ska strax sätta mig framför soffan.

Igår var det även avslutning på skolan men jag kände att jag inte orkade med det, så jag stannade hemma och vilade upp mig istället framför en film med Fredde. Så idag känner jag mig nästan helt kry igen. Carro kom även hit här en stund igår kväll på kaffe och spel.

 

20150606_212710[1]20150606_212704[1]

 

Så typiskt

Hej svejs!

Sitter här hemma och kollar på någon film som är på tv:n. Idag är jag dunderförkyld, vilket är så typiskt. Jag har inte varit det på hela denna terminen och sedan är jag hemma med Lukas i 2 dagar och blir det, kul. Så denna sommaren börjar med att vara sjuk.

Annars idag har jag bara tagit det lugnt och försökt vila kroppen. Men inte lätt när man har två barn som bråkar hela tiden om allt och inget.

Så idag blir det väl sängen rätt tidigt, så man orkar upp imorgon. Sista dagen som jag ska till skolan denna terminen.

Så himla skönt

Hej svejs!

Jag skulle ha uppdaterat redan igår men orkade. Jag hade ett sån fruktansvär migränattack igår. Så det får bli ett nu istället.
I förgår så började dagen med frukost hemma hos mamma. Så där blev det lite frallor och sen satt vi och snackade nån timme innan vi skulle hem igen. Efter vi hade varit hemma en timme ungefär så stack vi bort till markislagret för Fredde skulle hitta något till hans mamma. Sen när han hade gjort det så åkte vi hem till henne på middag. Där blev det varmrökt lax. Så himlans gott. Sen på kvällen så gjorde jag färdigt mitt arbete.

Så igår kunde jag äntligen redovisa det, dock kunde det gått bättre om jag inte haft migränen men så är det. Jag har iallafall gjort det nu. Så nu har jag ingenting kvar i skolan att göra förutom på torsdag då jag får veta mina betyg i svenskan och samhälle.

Så idag har jag och barnen varit hemma. Anton hade tydligen elevfridag idag. Så dagen började med frukost med dem och sedan kollade jag och Lukas på Bernard och Bianca medans Anton spelade på sitt xbox. Sen har jag även tvätta en del maskiner, då tvättkorgen var över full igen.

Så nu ikväll blir det väl kaffe med Carro och Sofia. Då de båda skickade precis.

image

Födelsedagsfirande

Hej svejs!

Idag då har vi haft lite kalas för Fredde som fyller år på tisdag. Så dagen började med att städa lägenheten och sen kom de första vid två, så då blev det kaffe och tårta. Vi orkade inte ha något större kalas så fick bara bli det. Sen vid fem kom mamma, Maria och Sofia hit. Så blev samma med dom. De gick för bara en liten stund sen.

Idag fyller även Carro 25 år så just nu sitter jag och väntar på att hon ska höra av sig, så man kan fira henne också idag.

image

(snodde bilden från hennes blogg, som ni kommer till om ni trycker här)


Sida 1 av 5712345...102030...Sista »