Slut på det roliga!

Sista snusen.. varför känns den så mycket bättre än alla andra? Jag vet ju att Willys ligger ett par hundra meter bort och att jag kan få tag på mer men endå så är det något speciellt med just det sista av allting. Mamma säger att jag är speciell menar hon då att jag är mycket bättre än alla andra och att jag är den sista av min sort? eller menar hon det på ett negativt sett? gräver vi djupare i det kommer jag bara bli besviken så vi lämnar det där. ”Det är inte bara du som fyller år på din födelsedag. Ungefär nio miljoner andra människor gör det också.” Känns det bra? Kom ihåg att du är unik, precis som alla andra! nej men jag måste hålla med vissa människor är VERKLIGEN unika, idag läste jag om ”rädslan för långa ord: sesquippedaliofobi”  hmm.. först tänkte jag hur reagerar en sån människa på sin rädsla? var kommer ens rädslan ifrån vad är det man tror ska hända med orden? varför har någon gett det ett medicinskt namn? Ska person(en/rna) bli sjukskriva pga att dom är i ett jobbigt kapitel på illustrerad vetenskap? Tillsist vill jag bara säga att det inte finns några kor med vita öron. den du.

1 kommentar

1 kommentar till Slut på det roliga!

  1. mamma Desirée skriver:

    Du har tid att fundera du gosse lilla!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*