Rene Rehnqvist

Rituals- Byte- Portal- 2016

wrsfb

Hej alla fina!

På sista tiden så har det hänt en hel del i mitt liv och jag kommer nu i veckan (mot helgen) byta portal då jag även har bytt jobb för att jobba på Rituals Kosmetiks vilket jag är supertaggad till att få en karriär i och väx med märket så kommer jag att lägga mycket fokus på min resa där, men självklart fortsätta och gå in ännu mer på mode, samt inredning!

Det skulle vara superkul om ni läsare här även följer med mig på min nya resa! :D

Fram tills bytet så kommer jag nu lägga ut lite inlägg i veckan, så jag hoppas att ni följer med mig!

Massa kramar,

René

(Vill ni se vad rituals innebär och kika in på vad jag ska hålla på med så hittar ni hemsidan HÄR)

qwads

Info 2016- Uppbehåll?- Och Framtidsplaner!


IMG_2593

Hej alla fina läsare!

Som ni har märkt så har jag inte uppdaterat så mycket de senaste veckorna, och det är för att det har hänt väldigt mycket i mitt liv just nu- bra saker men som har gjort att jag har varit inte tvungen men velat behöva fokusera på annat de här veckorna som har gått och även fundera lite i mina beslut om framtiden :)

Det är så att jag kommer att försöka blogga en hel del här på Improveme nu, lovar att hålla er uppdaterade kommande dagar då det snart är en va mina favorit helger- Alla hjärtans dag, och tycker att det är så otroligt mysigt och absolut ska firas! :D

Men jag kommer även att byta portal framåt, men självklart kommer jag varna lite innan och jag hoppas verkligen att ni kommer att följa med mig även då! :)
När jag byter portal så kommer jag lägga fokus mer på mode som jag pratat tidigare om, samt makeup och även lite mer personlig där jag ska dela med mig lite mer av mig själv och det ska bli en mer personlig blogg! – Så det är väldigt spännande och jag ser verkligen fram emot det!

Hoppas ni förstår, och att ni fortfarande vill följa mig även sen mot nya äventyr! ;)

Kramar,
/René

27 Dresses Wedding Dress!

IMG_2520

Såg den här bilden som är inspirerade från filmen 27 dresses där Malin Åkerman bär en exakt kopia av klänningen när hon ska gifta sig! – Älskar den filmen by the way så för er som inte har sett den så är den absolut ett tips om ni gillar sjuka komedier och bröllop! ;)

Men tycker att klänningen är väldigt fin och i filmen passar Malin jättebra i den! Söt, enkel, fint V-ringad med spets i det låga V.et, samt den fluffiga underelen som ändå lägger sig fint vid fötterna, då man även får chansen att se de fina klackarna till klänningen!

Sött, snyggt, enkelt och elegant! :)

Love Grey! #Fifty Shades

Annica_grå1

Night Vamp- Underkläder

IMG_2603

Älskar underkläder vilket ni har hört förut- och var tvungen att dela med mig av denna skönheten- tycker själv om fulla bodies (korsetter) när det passar och man vill vara lite extra fancy to beds, och själv är jag väldigt noga med att ha fräsha och fina underkläder! :D

Det här är definitivt en snygg look om man har varit iväg och kanske har haft på sig en svart jumpsuit!
Lite vampigare, sexigare och mer vågad look men varför inte?

Semlogram!

Fick ett semlogram idag- supergulligt från finaste Cia- som jag bara var tvungen att dela med mig av! ;)

Självklart hann jag äta upp locket på den andra bilden innan jag kom på att jag skulle ta en haha, men enjoy the picture… ;)

IMG_2652 IMG_2653


Sida 1 av 76
1
......Sista »