Back in Town

[i][b]Oj, vad tiden springer iväg![/b][/i]

Har varit på resande fot under en 2 månaders period – från Las Vegas, Los Angeles, London till Rivieran - för att komma hem till ett Stockholm som bjuder på regnigt och trist väder.. Och till råga på allt att få jag höra termen: [b][i]hösten [/i][/b]är här när jag tittar på morgonnyheterna?!
 
Urk. Hösten? Mörkare dagar? R e d a n??
Vill tillbaka till soliga Rivieran eller Los Angeles! Till en tillvaro som känns mer bekymmersfri. Sen om det beror på vädret eller annat, låter jag vara osagt.
 
Men nu ska jag inte låta deppig och butter – no no, utan jag är glad över att vara tillbaka till min High Maintenance blogg i alla fall, som kommit klart i skymundan under mina resor!
 
Först ut tänkte jag förföra er med en ny parfymserie som kommer ut, från ingen mindre än Mode Maestron själv, Monsieur [b]Karl Lagerfeld.[/b]
 
Lagerfeld kommer inom kort lansera 3 nya unisex- parfymer under märket: [b]"Kapsule".[/b][img]http://www.salongk.se/pictures/9049999.gif[/img]
Parfymerna lanseras först ut i modelandets mecca Frankrike i oktober och därefter i USA och Tyskland i november.Frågan är när vi här uppe i norr får ta del av dessa estetiska väldoftande parfymflaskor..Karl Lagerfeld bedyrar själv sin kärlek till Parfymen med orden:
[i]- Jag älskar parfymer. För mig existerar inte modevärlden utan dem..[/i]
Som den perfektionist han är, i allt vad han företar sig, så var givetvis Lagerfeld själv med under framtagningen av de tre nya dofterna.
Lagerfeld sägs ha en förkärlek till: [i]vanilj, trä och kryddor.[/i]Modedesignern sägs dock ogillar blommiga dofter samt tycker inte att det ska finnas något specifikt kön när det gäller dofter längre.Utan Karl gillar givetvis att vara banbrytande snarare än konventionell.

Karl Lagerfeld har tidigare släppt dofterna: "Karl Lagerfeld Classic", "Jakko", "Lagerfeld Photo" och "Sun Moon Stars".
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::Min egna absoluta favoritdoft är [b]Michael Kors[/b].[i] [/i][img]http://www.improveme.se/data/filearchive/7251.416×0.jpg[/img][i]Sexig, sensuell, förförisk och en smula mystisk – enligt mig själv… Och uppenbarligen går den hem även hos det motsatta könet..[/i]Glöm inte att vårt luktsinne är ett av våra främsta och starkaste sinnen och drivkrafter..So make sure you find the best one for you..Enjoy,Sabinje
[i]
[/i]

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*