Söndags mys

Slötittar på den alltid lika charmiga filmen Bridget Jones Diary, som jag sett typ 4 ggr tidigare. Men lutar åt att jag går och sussar snart för ganska färdig efter helgens två födelsedagar, som båda var fantastiskt roliga och hög partystämning. (födelsedags festen i fredags var ute i skärgården och ett helt fantastiskt arrangemang med gigantiskt tält för 130 pers sittande, Cotton club som spelade efter middagen och fri bar hela natten lång. Och det coolaste av allt var nog den riktigt coola ‘baja majan’ som var som en lyxvariant som jag besökt i St Tropez, men storbildsskärmar, designade handfat och softad belysning med partymusik inne på toaletterna).

Idag firade jag min underbara och fantastiska mamma på Mors dag. Kärlek.
Sen långpromis och glas i solen för att sen kånka ut mitt matsalsbord och soffbord i utybe mot två st glasbord som jag köpt. Skönt att få lite uträttat på en söndag efter två dagars fölsispartajande.

Imorgon så ska jag på press invigningen  av Blue Hotel  på Elfviksudden på Lidingö och intervjua dess VD samt designer för ett WEB TV repotage för Nordisk Interiör.
Blue Hotel ägs och drivs av familjen Söder och beskrivs med dessa ord på hemsidan:

Blue Hotel är designat för möten. Mellan människa och natur. Mellan
människa och människa. Mellan människa och idé. Mellan nutid och
framtid.
Här möts också kropp och själ. Var snäll mot dem båda. Det
finns tid för det du försummat, sök kraften i dig själv. Din uppgift
hos oss är att må bra.
                         

Låter som en plats som Binje kommer gilla :)

Natti natti1 kommentar

1 kommentar till Söndags mys

  1. sdorttuiiplmnr skriver:

    Hi my friend! I wish to say that this post is amazing, nice written and include approximately all important infos. I would like to see more posts like this.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*