Goodmorning All!

Imorse var det dags igen för en ny morgonrunda. Skulle ha blivit en joggingrunda med min härliga tjejkompis Micci men  hon led av lite sömnbrist imorse, och visst hade det varit lätt att då trycka på Snooze knappen och somna om but No no…., utan istället så blev det jag och Puppy (min ena hund) som fick bege oss ut.

Vi körde Gärdet den här gången så att Puppy fick springa fritt.
När jag flåsandes, högröd i ansiktet och med svetten lackandes försöker se ut som en rutinerad löpare så får jag en bussvissling av två killar som är ute på sin morgon ridtur.. vilket resulterar i att min kära hund tvärstannar framför mina fötter och jag nästan ramlar raklång över henne! hahaha, skulle fångats på bild.. Jaja, men bra start på dagen att få liiiite uppskattning när man är i löpartagen :)
Varför killarna nu bussvisslade på mig, beats me, för så här såg jag ut imorse: 

Not much to whistle about there!?
Skönt att solen tittar fram och regndagarna verkar tillfälligt förbi. Det glädjer mig, mina hundar och min sommarbil :)

Njut av dagen! 
xoxo
0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *