SkinPlan

Godmorgon!

Skulle varit duktig imorse och gått power walk kl:0635.. Men jag var inte fröken duktig utan fröken snooze. Min kropp vägrade och mitt huvud tyckte rent logiskt att jag skulle skippa det, då jag sov dåligt inatt. So be it. Det får bli power walk efter jobbet istället.

 

På agenda idag står en pressvisning och presslunch på Elite Eden Park Hotel, i regi av Bindefeld. Därefter en intervju med en skönhetsexpert och dagen avrundas med att uppleva en skönhetsbehandling: Vital – som ska ge huden en rejäl boost.

 

Vill tipsa om en ny hudvårdsserie som nu oxå finns på apoteket: SkinPlan

 

Kort info om SkinPlan

SkinPlan är baserat på 25 års forskning på hudens barriärfunktion i kombination med biokemi. Märket har en komplett hudvårdsserie som täcker 27 olika tillstånd. 

SkinPlan erbjuder dig en gratis hudanalys  för att se vilka produkter som passar just din hudtyp. Då jag själv har gjort en analys samt använt produkterna, anpassade för min hudtyp, i en månad och sen gjort en follow up hudanalys, så fick jag påtaglig ‘bevis’ för att min hud hade blivit t ex mer fuktrik på dom ställen den var fuktfattig. Det jag gillar med SkinPlan produkterna är att dom är väldigt behaglig att använda – dvs att dom går lätt in i huden, känns inte kladdiga samt att dom har en enkel princip: att huden har sin egen skyddsbarriär men det gäller att tillämpa produkter som kan ge huden mer fukt där den blivit fuktfattig.

 

Det var sympatiska Martina Richter, marknadsföring och kommunikationsansvarig för SkinPlan, som gjorde analysen på mig och gav mig en inblick om produktserien. Martina har initierat och styrt SkinPlan från första början med att engagera världsledande experter och utvecklat SkinPlan till ett revolutionerande, som logiskt, hudvårdssystem. Hon har själv arbetat med konceptutveckling inom hudvård och estetik i flera år.

 

Du kan antingen göra hudanalysen och köpa produkterna på apoteken alternativ kontakta Martina på Skin Plans salong på östermalmsgatan 82 – Tel: 662 04 90

 

Kan varmt rekommendera att testa SkinPlans produktserie - simple but effective.

 

Ha en härlig dag!

xoxo

 

 

 

1 kommentar

1 kommentar till SkinPlan

 1. Hej Jack,
  vet inte riktigt vad du syftar på i din kommentar…
  Men kvinnan bakom SkinPlan heter Martina Richter och inte Lichter i efternamn, så jag tror inte hon har ngn koppling till Jonas Lichter, – (vad nu det hade spelat för roll om hon hade haft en koppling, fattar jag inte).

  Men tack för att du läste mitt inlägg.

  Have a good one,
  Sabinje

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*