Du är guld värd

Godmorgon!

Mår ni bra? Jag har en fullrulle dag på jobbet idag, inkl ett spännande möte, så heading out the door snart. Hade även ett intressant jobbmöte igår, som om allt går som det ska, kan bli en riktigt bra grej och helt i linje med konstellationen/affärsidén/konceptet jag arbetar med att sätta samman. Just den här delen skulle bl a innefatta att jag skulle få göra mer av det jag älskar, – intervjua intressant profiler / förebilder / celebrities i omväxlande miljöer med inriktning på livsstil, hälsa och livskvalite både för print, nätet som Webb TV. Och även möjligheten att vara med och utveckla ett glammigt, underhållande format inom livsstil för just Webb TV! :-). Keep you posted.

 

Igår var jag förbi Vattumannen på Drottninggatan. Om du inte känner till Vattumannen så kan jag väl kort beskriva det som en andlig mötesplats, (några av er kanske tycker det låter flummigt, men so be it). Det är i grunden en bokhandel, som har ett stort utbud av böcker kring andlighet, livsfilosofi, personlig utveckling, vetenskap etc.., samt att dom har en hel del föredrag under hela året och lite annat smått och gott. Vattumannen tilltalar min andliga, spirituella sida – mig som sökare. Så jag kan tycka det är rätt mysigt att ibland gå dit och botanisera lite bland böckerna, eller lyssna på intressanta och relevant föredrag. Vattumannen ger även meditationer samt diksha, (en ‘blessing’ - growth in consciousness. En slags energiöverföring/healing som ska leda din närvaro till nuet och ge dig ett lugn och harmoniskt sinne. Det blir för krångligt och flummigt för mig att förklara, bygger mer på din individuella upplevelse, men om du är nyfiken att veta mer så kan du klicka här och här). 

 

Jag har en fantastisk och underbar väninna som alltid finns där för mig i alla lägen. Idag ska hon genomgå en operation och jag håller tummarna att allt går väl. Jag passade på att köpa två små symboliska presenter till henne när jag var på Vattumannen – som en liten tröst efter operationen, och en get well soon present.

Första ‘symbol’ presenten blev en liten glasflaska som innehåller flingor i rent guld – med symboliken att Du är guld värd. Tyckte både tanken som själva flaskan var så himla fin – passade på att köpa en till min mamma oxå :-). Viktigt att visa omtanke och kärlek till personer som alltid finns där för en, älskar en villkorslöst och som man lätt ibland kan ‘ta för givet’..

 

Andra ‘symbol’ presenten blev ett aromatiskt ljus Aroma – massageljus de luxe, i hjärtform, som är handgjort och innehåller eteriska oljor. Aromaljuset kan användas som massageolja, så att när man har tänt ljuset så smälter ljusmassan efter ett tag och man kan då använda den varma, vårdande flytande ljusmassan på kroppen. Aromaljuset finns i olika dofter och finns för olika sinnesstämningar/lägen: Stilla, Älska, Lycka och Njuta. 

Jag köpte Aromaljuset ‘Njuta’ till min väninna med syfte att hon nu ska Njuta av livet, efter sin operation. Och ge sig själv lite pampering, (eller om hennes pojkvän ger henne pamperingen med massageoljan).

 

Kanske två bra tips till presenter när du letar efter symboliska presenter till din partner/käraste, vän/väninna eller familjemedlem?

 

Såå, nu måste jag springa och ta världen med storm!

Ta hand om dig sålänge,

xoxo

 

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*