Fraxium – hudföryngrings trollspö

Det är Oscarsyra just nu, för på söndag är det dags för årets upplaga av The Academy Awards! The highlight of the year när det kommer till film. Oscarsgalan handlar främst om film men själva galan kretsar mycket kring glamour, skönhet, mode, klänningar, håruppsättningar, snyggast på röda mattan etc.. Och alla stjärnor som är på plats har givetvis lagt ner tid på att ta fram sitt bästa, snyggaste och fräschaste ‘jag’, genom olika skönhetsbehandlingar för att stråla på röda mattan. Jag är säker på att många av stjärnorna bokar in sig på de bästa och skonsammaste föryngringsbehandlingar som marknaden har att erbjuda. Därför tänkte jag ta upp hudföryngringsbehandlingen Fraxium som jag skrivit om tidigare. För det är verkligen en optimal skönhetsbehandling att göra inför en kväll som Oscars, eller dylikt, för att få en ännu bättre struktur, lyster och fräschör till huden. untitled (2) Lite kort om Fraxium: “Fraxium 1550 fusion används när man vill ha den effektivaste och mest bestående hudföryngringen och hudförbättringen utan besvärande konvalescens. Behandlingen ger en kraftig stimulering av kollagen- och elastinbildningen och Fraxium 1550 fusion kan dessutom användas på alla kroppsdelar och på alla hudtyper. Lyster, fastare hud, mindre porer är några av effekterna /enhancements som upplevs”. images4233OBMP

Ovan kan du se en bild på Fraxium laserns munstycke. Den avger värme under punktbehandlingen som görs. Läs mer om Fraxium här.

Jag testade en Fraxiumbehandling hos Victus Clinic i Stockholm för 3 veckor sedan. Och jag måste säga att efter bara en enda behandling, (för att nå optimal resultat så rekommenderas 4-6 ggr), så kan jag redan ana en förbättrad hudstruktur (som gör att jag inte längre behöver en foundation på samma sätt utan kan vara ‘au naturelle’ och ändå känna att huden ser fräsch ut), mer lyster och mindre porer. Det positiva jag upplever med Fraxium är att det är en bra och effektiv behandling för att bibehålla och vårda min hud, återge den sin spänstighet och lyster, (genom att kollagenet stimuleras och elastinproduktionen ökar) samt att jag känner och ser att min hud får en uppfräschning på ett skonsamt sätt. Fraxium är dock en behandling som du schemalägger med din skönhetsterapheut och där du gör en behandling ett antal ggr i följd för att uppnå optimal resutlat men därefter behöver du bara göra behandlingen per år som en uppfräschning och för att bibehålla alla positiva effekter. Och självklart är denna behandling en komplement till andra traditionella skönhetsbehandlingar som ansiktsbehandling, ansiktsmassage etc.. Skönhet är en inre och yttre resa. Att sköta, bibehålla, vårda/pamper sig själv, sin hud, sin kropp och sitt sinne är key. Och självklart är detta en inre som yttre resa, som kan innefatta fysisk träning, mental träning, bra kost, meditation, harmoni, massage, bra hud & hårvårdsprodukter, skönhetsbehandlingar, hudföryngringsbehandlingar etc - en givande, lekfull, inspirerande och ansvarsfull livsstil helt enkelt. Att sköta min hud och bjuda den på skonsamma och effektiva skönhetsbehandlingar som ansiktsbehandlingar, ansiktsmassage, en peeling, NBE eller Fraxium, som stimulerar huden och föryngrar den på ett skonsamt och effektivt sätt, är något som jag i alla fall ser som en investering i mig själv. Och att vara proaktiv för att bevara och underhålla det som naturen har gett mig. Och att vara tacksam för det. Vilket jag verkligen är. Jag vill dock också poängtera att jag är väldigt noggrann i mitt val av behandlingar, salong och skönhetsterapheut, då för mig är det oerhört viktigt att kompetens, kunskap, säkerhet och certifiering finns med i bilden, (och personlig service och passion så klart). Så att allt jag testar och rekommenderar bygger på substans och något som jag själv upplevt som positivt utifrån egen upplevelse och erfarenhet. Våren och sommaren är på igång. En tid då vi ännu mer önskar känna oss fräscha med en hud som bjuder på lyster och spänst. Så passa på att unna dig en vårstädning inför stundande vår. Jag kan rekommenderar att testa en Fraxium behandling och locka fram det bästa hos dig! images90TR5UIP Om du vill veta mer om de laserbehandlingar som Victus Clinic erbjuder t ex Fraxium och IPL (hårborttagning) eller vill boka in en tid, kontakta kliniken direkt här: Victus Clinic Tel: 08 564 619 30 Klicka här för Victus Clinics hemsida och hitta din närmaste klinik.

1 kommentar

1 kommentar till Fraxium – hudföryngrings trollspö

  1. sdorttuiiplmnr skriver:

    It’s hard to find knowledgeable people on this topic, but you sound like you know what you’re talking about! Thanks

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*