Miss World Sweden 2012

Tips till finalister i Miss world Sweden 2013

Jag fick en fråga om jag kunde ge lite tips till årets finalister i Miss World Sweden och visst kan jag de.

1. Du måste kunna gå snyggt i klackar, det är super viktigt! Så jag rekommenderar att kolla på modevisningar och se hur modellerna går, och sedan spela in dig själv och kolla vad du kan förbättra. Ni kommer få hjälp på plats men det är alltid bra att vara förbered.

2. Öva på att le! Du måste kunna le naturligt på beställning. Massa kort kommer att tas och ett fint leende är viktigt. Den som vinner kommer att få le dygnet runt i Miss World.

3. Var trygg i dig själv, det kommer att synas på scen om du inte är det! Din utstrålning är så viktig, du ska gå på scenen med självförtroende. Du ska utstråla skönhet, det är vad det hela handlar om.

4. Var ödmjuk. Det kommer du vinna mycket på. Du ska ha självförtroende men samtidigt fötterna på jorden.

5. Det kommer skrivas om er på nätet, så är det. Och allt kommer inte alltid vara snälla saker, de som följer skönhetstävlingarna runt om i världen är inte direkt snälla om de ser något de inte gillar. Så var beredd på det. Det kommer vara jobbigt i början men man lär sig att ignorera de negativa. Den som vinner har vunnit av en anledning, så bara sträck på dig och kör ditt race.

Fråga vad ni vill!

Jag tänkte att jag kunde ha en liten frågestund här på bloggen!

Ni kan fråga om vad ni vill! Kör på!

20130521-125656.jpg

Casting till reklamfilm

Nu är jag påväg hem ifrån Stockholm! Tog en spontan resa dit idag, fick ett mejl om en casting till en reklamfilm där de ville att jag skulle komma! Så jag bokade biljetter och drog dit!

Jag var både lite nervös och förväntansfull! När jag kom in så möttes jag av en väldigt trevlig och glad tjej som höll o castingen! Det gjorde att all min nervositet försvann! Jag bytte om till en vitklänning! Det första hon gjorde var att ta lite enkla bilder, framifrån och i profil! Sen fick jag prata in en kort presentation om mig själv på engelska, inte min starkaste sida men de gick okej! Sen så skulle jag snurra runt, gå runt lite och se söt ut! Sen skulle jag gå och sätta mig snyggt i en solstol sen resa mig elegant! Men brukar ju inte så så snygg ut när man ska resa mig, mest klumpig haha! Men hoppas jag fick till de! Sen så skulle jag skratta på beställning, ja ni förstår, inte lätt! Fast problemet var inte att skratta, problemet var att mitt skratt inte har något ljud… Så när jag försökte få fram något läte så lät det mest töntigt! Måste öva på att skratta med ljud, kan ju komma till användning! Sen så var det dags för nästa grej, äta en pralin! Samma sak här, man är inte så snygg när man käkar! Men man skulle iaf ta en tugga och se ut att njuta!

Sen var det dags att byta om till min bikini ! Då tog vi lite bilder och filmade lite till! Då skulle jag se förförisk ut… Ganska så knepigt faktiskt! Men jag hoppas jag ser lite förförisk ut och inte bara stirrar in i kameran!

Så nu håller vi tummarna att detta går vägen! Annars så jag iaf en erfarenhet rikare!

20130520-190434.jpg

Resultatet på håret!

Såhår blev mitt hår efter besöket hos frisören! Jag är så himla nöjd!! Kunde inte blivit bättre! Liselotte blekte min utväxt och la sedan in en toning i hela håret för att få bort de gula tonerna. Sen hjälpte hon mig att sätta in de nya löshåret ifrån RAPUNZEL OF SWEDEN. Klippte till det och gjorde de fint! Åh så nöjd!

Löshåret jag har är ”Light blond”, längden är 50 cm men har klippt det lite kortare, så runt 40 cm nu!

Tack Linnea Strandberg på Rapunzel och tack till Liselotte på Familjen Sandwall!

 

20130511-114001.jpg

20130511-114008.jpg

Hos frissan

Sitter på Familjen Sandwall och bleker håret! Brukar inte göra det hos frisör men jag tror det kommer bli kanon! Liselott är grym så jag är inte orolig:)

Såhär snygg är jag nu…

20130510-162240.jpg

Trerätters med vänner

Igår så åkte jag hem till Elin för en riktig tjejkväll! Det var de gamla gänget, så de var jag, Elin, Sofia och Johanna! Vi hade en riktigt bra kväll med god mat och dricka! Vi åt trerätters och snacka skit!

Idag så har jag gjort minsta möjliga, legat i sängen och kollat på O.C! Är helt beroende! Jag har sett alla avsnitt innan men det var några år sedan så nu är jag fast igen.. Är redan på säsong 2!

Här är några bilder ifrån igår! Riktig lyxmat lagade vi till!

20130509-161655.jpg

20130509-161703.jpg

20130509-161710.jpg

20130509-161715.jpg


Sida 1 av 4412345...102030...Sista »