Dags att kila vidare.

Fina ni! Nu är det äntligen officiellt, from now on kommer ni att hitta mig på Metro Mode! Nu är det dags för mig att ta nästa steg och jag hoppas att ni alla följer med! Ni som har läst min blogg ett tag kommer säkert känna igen bilder och vissa inlägg nu i början, detta beror på att jag ej kommer att exportera min gamla blogg till den nya och jag vill självklart att alla nya läsare ska få en chans att snabbt lära känna mig :-). Tack alla för den här tiden, nu kör nästa växel!

Kramar!!

2 kommentarer

Mysdag deluxe.

Har haft en underbar söndag med mannen min. Vi har faktiskt försökt att planera bröllopet och vi kan väl säga att det långsamt går framåt :). Vi ska ju trots allt gifta oss i år så det kan ju vara smart att lite smått börja organisera det hela… Hoppas att ni alla mår bra och att ni har haft en underbar helg. Kram

20120520-180321.jpg

0 kommentarer

Mys.

Kvällsmys. Vi är HELT SLUT efter dagens plåtning. Det dricks bubbel, rosé och äts ostar o god salami. För de andra dvs. Själv kalasar jag på en shake och 2 Ramlösa… Hrm. Kram på er

20120518-231952.jpg

0 kommentarer

God natt.

Någonstans där säger vi god natt :). Kram

20120518-001934.jpg

0 kommentarer

Idag…

Tar vi några minuter och kikar på denna. Mmm. I like.

 

0 kommentarer

Animals.

Såg nyss detta i MittiVasastan och vill genast gå bärsäkagång i hela kvarteret och rädda stackars djur som har hamnat i elaka människors händer. Jävla ideoter, nackskott på folk som behandlar djur illa!!!!

Passa även på att gå in och läsa Danis senaste inlägg…

3 kommentarer

Aymaline.

I mina ögon en av de vackraste kvinnorna på denna jord. Älskar hennes utseende, oerhört intressant och inspirerande. Dessa androgyna drag, ge mig… Skönhet på max.

0 kommentarer

Plåtning plåtas.

Yes, igår var det dags för mig att jobba framför kameran. Riktigt kul då jag inte gör det ofta nu förtiden. Bilden ovan är during process, dvs slutresultatet dröjjer det lite innan ni får se! Ovant att ha långt hår hörni!!

Kram

1 kommentar

Föda.

Jahapp. Så var man på pulverdieten igen. Typ det enda som tycks funka när jag är i loose-a-few-pounds farten. En tid framöver blir det alltså pulver. Enbart. Kul? Nä. Effektivt? Nåt så in i håvete. Har 4 veckor på mig… here we go.

11 kommentarer

Om…

… jag gillar mitt jobb? Joråsåatte… Helt ok. Magisk fotograf, magisk stylist och magisk modell= MAGISK PLÅTNING. Fan vilket bra team vi är. Helvete. Ni kommer smälla av när ni ser slutresultatet… Kram

2 kommentarer