Nya läppar med Princess

Har idag haft min kollega och vän Claudia (ssk) hos mig på salongen. Hon kommer och utför vävnadsfillers på alla våra kunder. (även kallad fillers, hyaluronesyre gel). Den här tjejen kan sina saker. Noggrann och duktig med ett gott öga till hur det skall se ut för att bli riktigt bra. Har varit som sagt i skönhetsbranschen i en heldel år och haft samarbeten med både läkare och sjuksköterskor.  Hon utförde även en läppförstoring på min tunna överläpp.
Vi tog det lite försiktigt, då jag vägrar få den där ”ankmunnen”;-)
Visst blev det rätt naturligt! Jag har annars en väldigt liten överläpp som försvinner då man ler stort..
 
Innan…                                         Efteråt…                            Nämen en läpp fast jag ler

          

 

……Claudia är en av mina favoriter helt klart! 🙂

Då jag jobbar mycket med hudföryngring som Dermaroll så vet jag att kunden strävar alltid efter ett perfekt resultat. I samband med Tex Dermaroll eller kemisk peels så uppnår vi det i sin perfektion men kan ibland behöva en extra insats när ett rynkdjup är väldigt grovt. Man kan säga att jag tar hand om helheten i ansiktet med Dermaroller som, avlägsnar pigmenteringar, linjer, medeldjupa rynkor, acne, rosacea och känslighet i huden. Det Claudia hjälper till med är att ta hand om de djupaste fårorna (rynkor) som måste höjas upp , lyftas ut. Hon använder sig utav ”fjädringsmetoden”. Detta kan vara ett bättre alternativ än att ta till kniven.

Se nedan…..

                        Före bild…                                                      Direkt efter..

  

Ni kan hitta henne Claudia och läsa om hennes produkter/ tjänster på http://miderm.se/

Eller så kommer ni och träffar henne hos oss på Chop shop:-)

 

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*