-skrikaan

Stress

Imorse försov jag mig. Jag vaknade 25 min innan jag skulle vara på ett möte. Ja, de var bara att springa upp i princip. Hur som helst så tränade jag min axel på gymmet efter det. Det var välbehövligt med tanke på att det inte gjorde ont på basket träningen 😀 Happy! Jag har däremot suttit och pluggat sedan jag kom hem. Detta för att jag har prov imorgon. Det är mitt försök att få A i psykologi, så wish me luck! Det tråkiga är att veckans plugg slutar inte där. Mitt försök till B i filosofi kommer på fredag. Dessutom ett matteprov. På tal om prov igen så är de prov på svenskan på torsdag också. Åh! Vilken sjuk vecka jag har… Jag får ta det extra lugnt i helgen (som att de skulle hända…).

Nog om min vecka, jag ska sova så jag inte försover mig imorgon då jag ska på sjukgymnastik, hahah låter som jag är 80 år och ska på sjukgympa med mina vänner 😉

IMG_0055Åh, jag vill verkligen ha en sådan god frukost imorgon! Jag äter inte så mycket till frukost längre av någon anledning, vi får ta och ändra på det!

 

Ruff day

Det har varit en jobbig dag. Träna gick inte heller för min axel gör ont. Så nu ska jag gosa ner mig i sängen!

large-2

Måndag

Min helg har inte varit den bästa. Matcherna vann vi båda men den sista igår var verkligen inte rolig. Det vart nästan slagsmål på läktaren, 5 spelare skada sig osv. Hur som helst så var mitt humör inte det bästa igår på grund av matchen. Jag och min älskling såg Taken 3 igår för att göra kvällen mysig. Dock sluta den inte så mysigt ändå. Men det var gårdagen.

Idag började jag 11 och efter en mysig morgon tänkte jag att det skulle vara en bra dag. Dock så börjar de med att vår lärare inte dyker upp utan en annan som är helt skum blev vår lärare och vi fick gå och hämta honom för att han skulle ha lektion med oss. Så oseriöst att han ska vara biträdande rektor. Men vi gjorde i princip klart hela den grejen vi skulle göra på två lektioner så min grupp gick hem. Dock så blev jag arg för att jag har en lektion kvar som börjar 14.30 och vi brukar inte göra någonting alls på de lektionerna. Så jag ska tillbaka dit snart. Det känns blä! Dessutom skulle jag behöva plugga med tanke på att det är prov på onsdag och två saker på fredag… Hur som helst ska jag gå iväg snart och efter skolan blir det träning.

 

Fredag

Äntligen är det fredag! Det är verkligen så det känns. Jag känner mig så glad över att skolveckan är slut. Däremot väntar de en del plugg som måste göras till nästa vecka samt två prov. Men hur som helst är jag glad ändå! Nu när mitt rum är så fint och det blev verkligen så mycket bättre så är jag bara glad, alltså så glad så fort jag kommer hem!

Nu måste jag äta lite och sedan plugga liiiite innan de är dags för träning, tidig träning också! SÅ NICE! Ikväll blir de mys med mina småkottar 😀

Bild 2015-01-09 kl. 13.39

Nygjort

Nu har jag fixat mitt rum. Jag har flyttat om allt, så nu är jag riktigt nöjd. Dessutom har jag fyllt tre stora påsar med kläder plus att jag kastat bort en jääääätte gammal dator, två väskor och en plånbok. Omg, jag brukar aldrig slänga saker men nu har jag gjort det. Är helt chockad själv!

 

Ruff day

Hej

Dagen börja med sjukgymnastik för min axel samt akupunktur. Jag har under de senaste dagarna inte varit på så bra humör och jag har heller inte orkat göra de jag borde. Idag sjukanmälde jag mig för att sitta hemma och plugga. Jag har ärligt fått en del gjort. Dock fick jag ett samtal idag som gjorde mig ledsen. En av pappas bästa vänner mår inte så bra och har förmodligen inte så långt tid kvar. Pappa har varit och hälsat på honom nu och förmodligen sagt sitt sista farväl till honom. Jag känner bara att livet inte är rättvist. Att det inte är hans tur ännu.

Hur som helst så gjorde det mig lite omotiverad att fortsätta plugga. Vi har träffat honom så väldigt mycket under vissa perioder så det är inte någon jag som barn inte vet vem det är utan helt tvärtom! Jag ska försöka plugga nu ordentligt..

DSC_0863


Sida 1 av 41234