Bäst CV vinner!

Kan det vara så att någon av mina läsare söker nytt jobb? Då ska du definitivt fortsätta läsa detta inlägg!

Jag hjälper några bekanta med rekrytering av ny personal till deras snabbt växande företag och tänkte ge er läsare chansen att “vinna” en ny spännande anställning hos dem.

“Ett ungt, entreprenörsdrivet och snabbväxande bolag inom nykundsbearbetning och kvalitativ mötesbokning”

Företaget har sitt kontor i centrala Stockholm och tjänsten de söker tillsätta är “Junior Account Manager”. Det är viktigt att du brinner för försäljning och har du erfarenhet av detta från tidigare anställningar så är det helt klart meriterande.

Låter detta intressant?

 

Maila då ditt CV till mig på sophie.rosensvard@gmail.com

 

2 kommentarer

Grattis Katarina!

Du vinner solglasögonen från Trussardi!
(Maila mig din adress.)

“Ja, jag vill vinna! Varför? Skrattrynkor under ögonen (vilka jag iofs tycker om för att de är ett bevis på att man har roligt) i kombination med alltför mycket solande i ungdomen (brunast vinner….) och med sju månaders sömnbrist pga bebis som tycker att nätterna är till för att vara vaken på gör att kråksparkarna under ögonen djupnat (i förtid kan jag tycka) och ett par eleganta solglasögon som dessa hade varit en underbar gåva till mina ögon både för att skydda och för att öka på vardagsglamouren.”

Det där med sömnbristen är något jag mycket väl känner till! Likaså skrattrynkor ;) Men de är som sagt bara vackra och tecken på lycka! Mer skratt åt folket!
Och så hoppas jag att du förutom med dina nya solisar även skyddar dig med hög solskyddsfaktor. Särskilt såhär i vårsolen!

Som vanligt önskar jag att jag hade sjöar av solglasögon att ösa ur och göra Er alla till vinnare men jag lovar att lägga upp en ny tävling snart igen!

Stor kram på Er alla!

20140416-134444.jpg

0 kommentarer

Mamma upp i dagen!

Hmm.. Undrar var den lilla fröken fått sitt intresse för väskor ifrån?? ;)

20140415-162354.jpg

20140415-162410.jpg

20140415-162517.jpg
Än så länge är det ju väldigt gulligt när hon går runt med mina väskor och hasar fram i mina skor här hemma men om några år blir det till att sätta lås på garderoberna! :)

2 kommentarer

NU är våren här!

Ja, i Kungsträdgården har våren definitivt vaknat till liv! De underbara körsbärsträden är Stockholms säkraste vårtecken! :)

20140415-135100.jpg

Jag rensar ut helgens influensa med en “Go away doc” från Joe & The Juice

1 kommentar

Behöver du nya solglasögon?

Men vilken tur att du tittade in just här, för idag kan du nämligen vinna dessa glammiga solglasögon från Trussardi! Viktigt att skydda våra ögon från den starka vårsolen.

20140414-121224.jpg

Kommentera inlägget så är du med och tävlar!

Lycka till!

Kram S

57 kommentarer

Blue leopard

Har idag hittat de snyggaste och skönaste strumporna!

20140409-171811.jpg

20140409-171823.jpg
3 för 2 dessutom! Hos Lindex.

4 kommentarer

Tid för träning!

Åh, vad skönt det var att träna idag!
7 km löpning, varierad styrketräning och en lång och avkopplande stretch!

20140408-160251.jpg

2 kommentarer

Sociala mediers baksida

Alla kanske inte uppmärksammade detta, men jag kan tänka mig att ni som har egna barn gjorde det. Vad jag syftar på är vad min vän Johanna Engberg och hennes dotter Olivia utsattes för häromveckan. Ni kan läsa om det här, här, och här. Johanna gästade även TV4 Nyhetsmorgon som ni kan se här.

Skärmavbild 2014-04-08 kl. 12.33.40 Skärmavbild 2014-04-08 kl. 12.33.54

Då jag känner Johanna sedan en tid tillbaka och även är en trogen kund i hennes barnklädesbutik blev jag direkt engagerad i fallet och var en av många som flertalet gånger anmälde inlägget på Facebook om den påstådda kidnappningen. Jag är helt klart medveten om baksidorna med sociala medier som exempelvis Facebook, men något så allvarligt som en falsk kidnappning hade jag inte kunnat förutse. Varför valde denna kille just en bild på lilla Olivia? Hur många bilder på våra barn cirkulerar inte på Facebook, Instagram, bloggar mm. Efter något som fruktansvärt som detta börjar nog många ordentligt tänka över sin medverkan i sociala medier och vad vi väljer att dela med oss där.

Skärmavbild 2014-04-08 kl. 12.36.58

Jag blev själv väldigt omskakad av detta då jag visar mycket av min dotter i bloggen, på Facebook och Instagram. Hon är ju det viktigaste i mitt liv. Hon gör mig lyckligast och gladast i världen och då jag alltid sett min blogg som en källa till glädje så är det henne jag framhäver mest! Men tänk om vår familj skulle drabbas av samma sak? Å andra sidan så hoppas jag att människor som använder sig av sociala medier är medvetna om att allt som sägs, skrivs och visas inte är sant. Om alla som läst inlägget på Facebook om den lilla flickans kidnappning och inte direkt trott på hela “storyn” utan kanske gjort något så enkelt som ett bildsök på bilden så hade säkerligen flertalet bilder på flickan dykt upp och då i samband med Johannas blogg, varpå man då kunnat se att flickan på bilden inte hörde samman med texten.

Jag kommer fortsätta att visa upp mitt liv i den mån jag själv anser är rimligt, vilket betyder att jag kommer fortsätta lägga upp bilder på mig och min underbara dotter både här på bloggen och på Instagram.

Med detta sagt så blev jag ändå omskakad av detta och kände att jag ville pausa aktiviteten i sociala medier och istället fokusera på att ta hand om Maxine som varit ordentligt sjuk hela förra veckan. Idag är hon äntligen frisk och hon fullkomligt kastade sig ut ur lägenheten imorse då hon förstod att vi skulle till dagis!

 

1 kommentar

Fyndläge!

På Milla Milano kan du nu verkligen fynda fina kläder till riktigt bra priser! 70 % rea på ALLT!

Jag hann sno åt mig några godbitar till Maxine! Bland annat denna underbart söta baddräkt från Livly :)

20140404-124441.jpg

0 kommentarer

Det ena efter det andra..

Har haft en ganska så dålig dag idag..

Natten var riktigt usel och så även morgonen som började så tidigt som 05.20 :( Nog tycker jag att M hade kunnat sova något längre med tanke på att hon vaknat upp hela fem gånger under natten.. En väldigt trött mamma stiger upp till en gråmulen himmel och känner i hela kroppen att denna dag nog inte kommer att te sig så himla bra. Det här med att det är 1 april var inget jag tänkte på.

På väg till dagis vill Maxine prompt ha med sig sin Ernst Billgren-bok. Den enda sidan hon “läser” hela vägen till dagis är “död räv”… Positivt..
Jag lämnar henne och hoppar på cykeln för att ta mig till tandläkaren. På väg dit cyklar jag förbi en död kråka och en död ekorre. Troligtvis båda överkörda. Är Maxine synsk?

20140401-193200.jpg

20140401-193213.jpg

Mitt i läkarbesöket ringer mannen och meddelar att flyget från London är inställt pga dimma. Oklart när näsa flyg till Stockholm kan tänkas lyfta. Inget aprilskämt.

Ute börjar det snöa. Och jag som har tagit cykeln. Typiskt.

Intar en snabb lunch på Joe & The Juice. Deras helt fantastiska grillade avokado-macka och en färskpressad juice får mig på bättre humör! Och bättre lär det ju bli? Näst på schemat är 50 minuter massage. Ryggen min är ordentligt stel.

20140401-193149.jpg

Ungefär 10 minuter in i massagen hör jag telefonen vibrera i väskan. Självklart ignorerar jag detta. Men så ringer det igen. Och igen.
Shit! Det kanske är dagis som ringer??
Och det var det. Maxine har blivit sjuk :(

Skyndar iväg till dagis för att hämta min lilla sjukling.

Hemma är det i alla fall fint städat. Det hann jag med igår. När det var en bra dag! ;)

Och så dagens sista missöde.. Baka inte fröknäcke med mandelmjöl. Det blev smuligt och inte alls särskilt gott. Kanske uppskattas av fåglarna? Eller ekorrarna..?

20140401-193046.jpg

Tummen ner för denna dag. Imorgon blir en bättre sådan!

7 kommentarer