Airbrush -framtidens makeupteknik!

Läs en intervju med mig om airbrush makeup och mitt företag Stars of Beauty här; Till Min Makeup Artist!

www.starsofbeauty.se

20140711-104043-38443411.jpg

0 kommentarer

Stödjer barncancerfonden

20131214-234241.jpg Skänk ett bidrag du med! 20kr direkt med mobilen har du både tid å råd med!! http://www.barncancerfonden.se/1309354951

0 kommentarer

Modeller sökes!!

Behöver lite modeller för tfp uppdrag i samband med en airbrushkurs den 16 nov i uppsala! Kommer bli superfina bilder!!

Anmäl intresse till
info@starsofbeauty.se
Endast seriösa tack, minst 16 år.

0 kommentarer

Oj oj oj vad det röstas!

Tävlingen STAR
OF MAKEUP
är verkligen i full gång! Alla
bidrag är mycket fina tycker jag och det ska bli spännande att se
vad NI tycker! Gå in och titta på alla
bidrag
och rösta på din favorit! Gilla gärna vår sida på
Facebook så håller du dig uppdaterad om ställningen också! Just nu
leder Johanna Kvarnström med sin
sugarskull inspirerade makeup!!

1 kommentar

Tävlingen är i gång!!

Nu är alla bidrag uppe i STAR OF MAKEUP och tävlingen är i gång! Under denna dag fram till kl 22:00 är “sen anmälan” öppen för er som känner att ni oxå vågar vara med å tävla! Men observera att röstningen redan är öppen för alla som ligger uppe nu. :) Sen får ni rösta rösta å rösta fram till den 6 december då finalisterna koras och vår hemliga expert jury avslöjas. Juryn har sen sista ordet om vem som blir den första STAR OF MAKEUP och vinner fina priser!!

Här kan ni se tävlingsbidragen; http://www.starsofbeauty.se/star-of-makeup-tavling/

0 kommentarer

Smink tävling!

Sista chansen att anmäla sig till tävlingen
STAR OF MAKEUP är under denna dag! I
kväll stänger anmälan. Skicka in din sminkbild via http://www.starsofbeauty.se/star-of-makeup-anmalan-tavling i
dag!! :)

20131104-094157.jpg

0 kommentarer

UV-makeup

20131026-151659.jpg
Lite bilder från airbrush kursen steg
2 med UV makeup
Coolt va?!

0 kommentarer

Makeup tävling!

Alla tjejer å killar som gillar att sminka! Skicka in en bild till denna makeup tävling!! Det kan vara från mobilkameran å du kan vinna lite finfina priser! Vad väntar du på?! :)

Se mer info om makeup tävlingen på denna länk!

0 kommentarer

Kurser / utbildning i Airbrush Makeup!

Som Makeup Artist måste du hålla dig ajour med utvecklingen för att handskas med den konkurrens som vi har i branschen. Att lära sig airbrush makeup har blivit en självklarhet efter att nya HD tekniken kom. Hos oss kan du damma av dina tidigare kunskaper och avancera eller lära dig helt från noll! Vi håller främst till i Stockholm, Västerås, Uppsala, men kan vid tillräckligt stort intresse även komma till andra städer. Dessa kurser passar även frisörer, hudterapeuter och andra inom skönhetsvård som vill kunna erbjuda snabb och snygg makeup på sin salong!

Airbrush grundkurs Steg 1
Innehåll: Grundläggande skönhetsmakeup
Nivå: Nybörjare och för er som arbetat lite med airbrush
Pris: 2500kr inkl moms. Då ingår ett deltagarbevis/diplom ifrån SEYF godkänd lärare.

I Steg 1 går vi igenom det absolut mest grundläggande för att komma i gång, så att kursen passar den som aldrig använt en airbrush! Men eftersom det är så lätt att komma i gång kommer vi även ganska snabbt in på mer avancerade tekniker, så att även ni som tidigare använt lite airbrush får nåt att bita i, till exempel en snygg svart sotning! Ni kommer att ha flera nya tekniker att kunna fortsätta träna på med er hem, innan ni förslagsvis går även steg 2 för att vidareutveckla er ännu mer!

Nästa kurs: 6 oktober, Makeup Studion, Stockholm. (09:00-16:30)

Airbrush grundkurs Steg 2
Innehåll: Trend, fantasi, temporary tattoo, bodypaint, mm.
Nivå: Förkunskap grundkurs 1 eller motsvarande erfearenhet.
Pris: 2500kr inkl moms. Då ingår ett deltagarbevis/diplom ifrån SEYF godkänd lärare.

I Steg 2 går vi vidare med mer avancerade tekniker, olika sorters airbrushmakeup och jobbar mer med kropssmålningar. Vi hinner även gå in lite kort på nageldesign samt andra användningsområden med airbrush! Denna kurs ger er alla grundkunskaper ni behöver för att sedan färdighetsträna hemma och bli riktigt duktiga airbrush artister!

Nästa kurs: 20 oktober, Makeup Studion, Stockholm. (09:00-16:30)

Efterlängtad instruktörsutbildning Airbrush Makeup!
Det behövs fler instruktörer för airbrushmakeup ute i landet! Därför har vi efter önskemål startat en instruktörsutbildning i airbrush makeup! Nordic Stars of Beauty’s grundare Sophia Eliases kommer själv att hålla i alla instruktörsutbildningar och vi hoppas på att senare kunna erbjuda utbildningen i fler städer runt om i landet allt eftersom.

Sophia har över 13 års erfarenhet av makeup branschen som proffessionell Makeup Artist och är diplomerad och SEYF godkänd Makeuplärare från Makeup Studion Education med Gesällbrev. och 11 års lärarerfarenhet både på vuxenutbildnig och gymnasieutbildning. Just i airbrush är Sophia bland annat utbildad av Hollywood Maskören och makeup artisten David Willis som sminkat bland annat till Superman Returns och Star Wars!

Instruktörskurs Steg 1:
Pris: 2500kr inkl moms. Då ingår ett deltagarbevis/diplom ifrån SEYF godkänd lärare.
Förkunskap/krav: Grundutbildning 1 eller motsvarande airbrusherfarenhet samt gärna aktiv makeup-, frisör-, hudterapeut eller annan kursinstruktör på skola.

Innehåll: Airbrushens historia. Teoretiska och praktiska kunskaper om airbrushutrustningen, felsökningar, skötsel och olika användningsområden med olika tillbehör. Teoretiska kunskaper om airbrushsminket, produktspecifikationer, säkerhetsdatablad och kort kemi. Pedagogisk hjälp med olika lektionsupplägg. Demonstrationer och andra tips och trix med fokus på skönhetsmakeup. Praktiskt arbete: olika övningar med fokus på skönhetsmakeup såsom modellering,sotningar, eyeliner, läppar mm. All undervisning sker i ett lärarperspektiv. (Dvs hur man undervisar andra)

Instruktörskurs Steg 2:
Pris: 2500kr inkl moms. Då ingår ett deltagarbevis/diplom ifrån SEYF godkänd lärare.
Förkunskap/krav: Grundutbildning 2 eller motsvarande airbrusherfarenhet samt gärna aktiv makeup-, frisör-, hudterapeut lärare eller annan kursinstruktör på skola.

Innehåll: Teoretiska och praktiska kunskaper genom demonstration och övningar i kropps-målning med airbrush. Teoretiska och praktiska kunskaper och övningar i modellering, skugglogik och färglära samt hur man kombinerar olika material. Specialeffektsmakeup med airbrush kombinerat med vax, latex, konstblod, creativecolor, stenar, fjädrar , UV makeup etc. Teoretiska och praktiska övningar i airbrushmakeup på hår och på naglar.

(Nästa instruktörskurs beräknas ligga i Uppsala i november)

Bra att veta:
Hela kursavgiften ska vara betald innan kursens start. Vid eventuellt sjukdom mot läkarintyg kan 80% återbetalas eller hållas innestående och användas till nästa kurstillfälle eller i webshopen. Vid denna kurs bör eget airbushset (kompressor och airbrushpenna) medtagas. Alla produkter och förbrukningsvaror finns dock på plats. Det går bra att vara med utan egen utrustning då en viss låneutrustning finns, men det finns det risk att det inte blir lika mycket övningstid för dig utan utrustning som med.

Har du ej egen utrustning? Fråga efter aktuella erbjudanden i samband med kursen!
Ta även gärna med papper och penna samt lunchlåda. Fika bjuder vi på!

Erbjudanden:
Bokar du två kurser samtidigt senast den 30 september får du 625kr rabatt!

Bokar du alla 4 kurser: får du 1250kr rabatt!

Speciellt skolerbjudande: Vid inköp av utrustning för minst 10’000kr bjuder vi på en valfri kurs! (Värde 2500kr)

Under varje kurstillfälle får du en rabattkod till webshopen som ger dig 20% rabatt på ett köp! (gäller dock ej vissa redan extremt prissänkta paket).

Anmäl till:

Skicka din anmälan till: info@starsofbeauty.se
Skriv med ditt namn, eventuellt företagsnamn och organisationsnummer, adress och såklart vilken eller vilka kurser du vill anmäla dig till! Meddela gärna om du har egen utrustning med dig eller är intresserad av aktuellt erbjudande!

0 kommentarer

Modell sökes till 18/5!

Vi behöver en till två modeller till en airbrush kurs nu på lördag!

Time for print och super coola bilder av proffs fotograf utlovas! Maila info@starsofbeauty.se för mer info!!!

3 kommentarer