Sista semesterhelgen

Det har varit en kanon skön helg med mycket fiske och härligt umgänge. Våra vänner Petra o Hans, Janne & Helene gästade Kobben denna helg och vi fick även besök av herr o fru Ascberg. Fiskelyckan höll i sig hela helgen och det serverades nyfångad abborre med Kobben potatis, fick även med mig ett gäng goda fileer till Stan, så i höst skall här njutas av Kobben abborre:) Det känns lite vemodigt att semestern nu är slut men det är ju några sköna helger kvar innan vi stänger Kobben helt för säsongen.

image

image

image

image
image

Det blev även en sista tur till Högmarsökrog som hade sin bartömning denna helg. Nu bär det av till stan för att åter komma in i de vardagliga rutinerna……

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*