Fullspäckad dag!

Dagen har varit fullspäckad med jobb, hade möte och sedan var det bara att fortsätta packningen av varor. Till min hjälp idag hade jag min son Kevin och hans flickvän Sophie, dom har ju fortfarande sommarlov och ställde idag upp med en hjälpande hand:)Tack finaste ungdommar!
När jag passerade Medborgarplatsen var det fullt ös med dans, människor i alla åldrar stod med en intruktör och dansade. Såg rätt roligt ut och dansen heter tydligen ”Lucky Line”.
Ja Stockholm bjuder vekligen på puls med Kulturvecka, 08 Ung och alla andra festligheter som ligger i luftet. Jag tog en löprunda runt Riddarfjärden och i Rolambshovsparken var det ännu fler festligheter med Telia i spetsen, kul när staden lever:) Själv kände jag mig helt slut efter min löptur idag, tänk att det kan vara så olika från dag till dag. I skrivande stund sitter jag i soffan och halv kikar på kvällens fotbollsmatch, håller en tumme för Sverige som just nu ligger under. Kram o Godnatt

image

image

image

image

image

image

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*