EVERYBODY IS IN THE PLACE

hardwell släppte en ny låt igår, kan knappt vänta till summerburst i slutet på maj. herregud, kaos.

IMG_7031

2 kommentarer

HÅRT MEN SANT

IMG_8235
IMG_8183 IMG_8241 IMG_8223 IMG_8225


okej, recap. våren är påväg till oslo och det är så fantastiskt! sena kvällar på ballen med massa mysfolk, galna festkvällar och chillhäng inne i stan. mars månad har varit den bästa hittills, massa fest, fokus på jobb och två nätter i madrid. jodå. snart bokat jag en biljett hem, men jag längtar bara lagom mycket. jag ska bli obeskrivligt kul att träffa alla igen, men oslo är mitt hem nu.

skön känsla.
puss till nästa gång.

0 kommentarer

EN SÅN DÄR DAG

20140318-225415.jpg
converse, trasiga jeans, michael kors och en kappa. igår bokade jag tid för ryggtavlan, idag gjorde jag nya fransar, imorgon köper vi biljetter till bråvalla.

SÅ JÄVLA GÖTT ÄR DET!!!

0 kommentarer

DÄR REGNBÅGEN TAR SLUT

det är dålig uppdatering här, men som mamma brukar säga ”när du inte hör av dig så vet jag att du mår bra”.

det är faktiskt så just nu, jag mår så oehört bra. jag har funderat fram och tillbaka i sex månader vad poängen är med att flytta till oslo när det ändå är samma skit här. 2012 jag tampades med en av de värre sjukdomarna man kan ha. vissa kallar det inte sjukdom, men det gör jag. det är inte säkert att alla som får den blir friska, men om du blir det så har du vunnit den största matchen du någonsin kommer spela men du måste räkna med enorma ärr. när jag blev frisk tänkte jag ”det är nu eller aldrig”. jag gjorde mig av med det finaste jag någonsin haft, jag packade en resväska med sovsäck, kläder och det allra mest nödvändiga och drog. jag har hittat poängen nu, det är det mest värdefulla jag hittat i hela mitt liv.
det låter som jag funnit livets mening, det har jag givetvis inte gjort. det väntar ännu värre motgångar framför mig men på vägen dit ska jag ha förbaskat kul. jag lever. fuck yeah.

ett speciellt tack till emma, du vet varför.
kärlek!

20140317-134851.jpg

0 kommentarer

SPOTIFY

när man kommer till norge får man backa några år i utvecklingen. vi opålitliga svenska ungdomar kommer hit och vad får vi? jo, d-nummer och ett fucking VISA electron. och eftersom jag har fått ett electronkort så kan jag inte handla online, betala i kassor som är offline och jag KAN INTE FÖRNYA MITT SPOTIFY KONTO.

”spotify känner av att din IP-adress befinner sig i norge, därför kan du inte använda ett svenskt kort.”

jaha, då är det bara jag och mitt tinnitus då. gött…

20130626-202339.jpg
jävlar vad jag saknar min gamla lägenhet. som alltid var stökig hehe. och sommaren! se var tjejig jag är här. fniss.

0 kommentarer

14 ÅR FÆNGELSE FØR HOMOSEXUALITET

Seriøst, uganda? LÆNK.

tumblr

0 kommentarer

LIVER ER HERLIGT. SMILE!

jag kan bli så trött på mig själv och min dubbelmoral ibland. starka tuffa blonda tove som borstar bort skiten från axlarna och predikar för andra att man aldrig ska ta skit, och här sitter och bokstavligen äter någon annans bajs. skrattretande hur lätt man kan nöja sig med så lite. jag är okej, men inte mer än okej. pfffffft.

caroline är i tyskland, emma (ny rumskompis) är hos en vän så jag och jacke sitter hemma med en ännu oplanerad kväll. jacke vill släpa ut mig på stan och supa mig full och dansa till stängning….jag vill äta kakor och kolla på film. haha. vi får se hur tovsans lördag blir.

men tills nästa gång, en stor puss till er där hemma.

IMG_3302 IMG_6197 IMG_6329
SMILE!

2 kommentarer

NUMMER ÅTTA PÅ PLATS

20140220-131730.jpg

nygjord, svullen och helt fantastisk. fin va?

ja, det gjorde ont!

3 kommentarer

VALENTINE

Dagen börjar med morgonmöte på jobbet. Kommer tillbaka till mitt skrivbord och där ligger en lapp märkt “Tåve” (det är så de uttalar Tove här i Norge). Öppnar lappen där det står: jag bjuder dig på en summerburst biljett!

Tack snälla söta älskade bästa Jacob. Fick inte plats med fler adjektiv utan att det skulle låta dumt. Haha. Jag blev så glad! Börjar le av bara tanken att hoppa omkring till favvomusiken på nya ullevi i slutet av maj. Det kommer bli bra det.

Min valentine har firats med en riktigt fin present, rosor, 16 bitar sushi, choklad, chips och dipp, massa oreokakor (min favvo) , nötter, glass och vindruvor.

Imorgon ska jag göra min present jag fick idag. Kan ni gissa? Typisk spontan tovegrej. Fint blir det :)

DET FUNGERAR INTE ATT LÄGGA IN BILDER! Så förlåt pappa, mamma, PB och ni andra fantastiska människor. Ni får visualisera hur allt gotte såg ut och hur fina mina röda rosor va och hur djupa mina smilegropar är.

Love you!

20140220-133033.jpg

2 kommentarer

AQUARIUS

AQUARIUS – Does It in the Water.
Trustworthy. Attractive. Great kisser. One of a kind. Loves being in long-term relationships. Tries hard. Will take on any project. Proud of themselves in whatever they do. Messy and unorganized. Procrastinators. Great lovers, when they’re not sleeping. Extreme thinkers. Loves their pets usually more than their family. Can be VERY irritating to others when they try to explain or tell a story. Unpredictable. Will exceed your expectations.
Not a fighter, but will knock your lights out.

 

HUR SJUKT ÆR INTE DETTA?

1 kommentar