LIFE OF TOVE

PARA MÄNNISKA

Sitter och läser om de fyra kroppstyperna som finns och ser att jag är en Para. Skrattade högt när jag läste om kosten, som beskrivet i texten lever jag och andra para-folk gärna på snacks, bakverk, vitt bröd och pasta. Därför har jag gått på mig lite på sistone också kanske, hehe :)

Läs mer här och se vilken kroppstyp du är!
IMG_9309.JPGBild från Hovedøya (Ö i oslo fjorden) , 2014.

HYTTETUR

      

Detta var perfekt att avsluta helgen med ❤️

HANAMI 

            

Japansk mat på Hanami är helt fantastisk. Jag missade att ta kort på en rätt, visst ser det fantastiskt ut? ❤️ 
Nu ska vi åka på hyttetur. 

1 ÅR!

idag ska jag och Lars på hanami, “vår” restaurang, och fira in ett år ihop. Jag glädjer mig som ett litet barn till kvällens fantastiska mat. Jag ska ta bilder åt er :) 
Jag känner även att jag vill hylla livet idag och årets starka resa. När jag flyttade till oslo hade jag aldrig sett för mig att jag skulle möta en fantastisk man och hans fantastiska dotter. Det har varit en otrolig resa. Det har varit motgångar då alla tre har velat ge upp tror jag, men idag har vi hittat vår balans i vardagen både för mig som 23-årig, svensk “bonusmamma” och för Carmen som aldrig har behövt dela sin pappa med en flickvän. Och inte minst för Lars som ska räcka till för oss båda. Men med Lars enorma hjärta och tålmodighet och med jentealliansen har det varit ett fantastiskt år och jag ser fram emot fler. 
   
      

     

   
               
Kärlek <3 

17 MAI

Hoppas alla hade en fin 17 mai, trots det iskalla vädret. Jag jobbade 7-15 och åkte faktiskt hem nästan direkt efter jobbet. Planen var att sticka hem lite snabbt och fixa till mig och sen in till stan igen, men jag somnade på soffan och efter det var de helt kört att ens försöka göra något, haha. Men jag hade en fin och mysig eftermiddag med Lars och Carmen. Varför är våren så kall detta året? Vid denna tidspunkten 2014 var det sommarvärme redan. Jag ska dock inte klaga, jag hanterar inte värme längre. Under de varmaste sommarmånaderna är jag mest bara dåsig, trött och energilös. 
Idag har det varit en riktigt fin ledig dag. Jag och Lars har hunnit med en lunch på Villa paradiso och Mad Max på bio. Idag är det faktiskt ett år sen Lars och jag träffades och blev ordentligt kära ❤️ 

  

Nu ska jag njuta resten av kvällen :) 
  

PASSION FOR BURGER

Innan jag träffade Lars så hade jag aldrig beställt en burger ute, någonsin. Nu är det min favorit. Denna helgen har jag vart så heldig och ätit burger två gånger på mina favoritställen, illegal burger och døgnvill. 

 
Illegal på møllergata / youngstorget.

Favorit: Gourmet.   


Døgnvill vid mathallen / vulkan.

Favorit: An offer you can’t refuse. 

  


Sida 1 av 8
1
...Sista »