Min Fredag.

Hade otroligt roligt igår. Kvällen började med att jag och Hanna möttes upp på Taco bar och åt lite middag och umgicks, efter det så mötte vi upp några fler vänner och rörde oss mot Timmys teater föreställning. Alla var så sjukt duktiga, Timmy satte verkligen sin roll och gjorde ett bra framträdande. Det var kul och se!

Efter föreställningen så drog vi alla och tog en drink i stan och efter det så gick jag och Michelle till Taverna Brillo och satt och snackade och drack jätte goda drinkar. Somnade tidigt så jag är utvilad, hur skönt som helst eftersom Sebbe fyller år idag och ska firas på Collage ikväll :)

Jag igår:
10729328_554787724666567_98181170_n

0 kommentarer

Victoria’s Secret

Fick med mig två saker från den nya Victoria’s secret butiken i stan igår. Var verkligen in need av en nässesär och hittade denna snygga, perfekt! Det blev en body lotion också, min här hemma håller på att ta slut så lika bra att köpa en ny :) Dom luktar ju så himla gott!

Just nu är jag hemma och ska göra mig i ordning för att möta upp Hanna och Michelle över lite middag och drinkar. Efter det så ska vår vän Timmy ha en teaterföreställning som vi ska gå på. Ska bli riktigt kul!! Har inte sett honom in action tidigare, är astaggad.

IMG_8496 St

0 kommentarer

Wokhouse

Sitter på wokhouse och har precis ätit jättegod mat tillsammans med Isabelle och Sebbe. Det var länge sedan jag var här så kände att det var dags :) Dom har även renoverat lokalen, super fint blev det och stämningen är bättre än någonsin!

Nu ska jag hem och plugga lite.

image

0 kommentarer

Ute på stan

Ska springa och möta upp mina bästa, Isabelle och Sebbe. Han fyller ju år snart så han ska klippa sig och bli extra fin och sedan blir det en sväng i stan. Jag måste köpa lite nytt smink och så. Man kanske också tar en sen lunch på något mysigt ställe.

Senare så ska jag bara vara hemma och plugga och anmäla mig till en ny kjurs som jag tänkte börja på ;) Spänannde, spännande.

unnamed

1 kommentar

Kvällsföreläsning

Har spenderat dagen åt att packa upp, fixa lite hemma och hängt med Sebbe. Kom precis hem från en förläsning. Väldigt inspirerande faktiskt. Får berätta mer imorgon för nu kom Isabelle hit och hon, jag och Sebbe ska umgås lite och kolla film. Är helt slut efter denna långa men roliga dagen så det ska bli skönt att bara ta det lugnt nu. Hörs imorgon!

God natt :) 

1941018_272870969542734_383536302_n

1 kommentar

Träning

Träning innebär inte att lida, snarare tvärtom. Även om det kommer att vara tufft ibland så måste man bita ihop och köra på. Kämpa för det du vill ha! Sen måste man komma ihåg att man har friheten att “designa” sina pass precis hur man vill. Träning är roligt! Det finns så mycket olika sätt man kan använda sig av för att motionera och komma i form. Det gäller bara att göra det hela kul och hur gör man det? Jo använd fantasin! Vad tycker DU är kul? Träning betyder inte att man måste stå på samma gym varje dag och inte kunna ha kul eller unna sig. Börja med små delmål för att nå upp till de stora målet du satt upp för dig själv. Jag har hur många mål som helst för att nå “the big goal”. Jag är påväg dit.

Många av er frågar varför jag inte väljer att skriva så mycket om min träningsresa. Detta är ingen fitness-blogg, jag tränar men det är inte det min blogg handlar om därför skriver jag inte så mycket om det. Utan jag kör mitt race och fokuserar på de för mig själv. För det är bara för min skull jag gör det. Jag söker ofta motivation på olika fitness-konton på instagram, träningsbloggar och hemsidor. Jag hittar även inspiration hos mina vänner och bekanta. Det är viktigt att ständigt hålla glöden uppe. Det är de som är lite de svåra, men man får hitta sitt sätt och försöka så gott man kan. KÖR HÅRT!!!

IMG2

2 kommentarer