Nightmare Before Christmas.

Jag har säkert bloggat om den här filmen innan men skadar inte att göra det igen. Detta är en av mina favoritfilmer verkligen! Kan varenda replik och låt utantill.. Isabelle hade inte sett den så självklart slängde jag upp datorn och så kollade vi på den innan vi gick och la oss igår.  Tim Burton är för bra! Har jag någon läsare som är ett stort Tim Burton fan kanske? :)

wpid-The-Nightmare-Before-Christmas-Wallpaper

0 kommentarer

En osedd bild.

Hittade en bild på datorn som jag helt glömt bort att lägga upp. Vet inte riktigt vad jag gör på bilden haha. Vi hade en liten photoshoot medan vi väntade på taxibilarna ;) Det var en lyckad och rolig kväll. Har ju knappt varit ute sen vi kom hit. Två gånger har vi festat under tiden vi varit här i Marbella. Ganska skönt om jag ska vara ärlig. Men på Fredag så blir det nog utgång! Har lite vänner som kommit hit nu också så vore kul att gå ut allihopa.

IMG_4397 4

0 kommentarer

Dreamcatcher.

Titta vilken fin drömfångare jag köpte här i Marbella förra året. Köpte faktiskt den på en marknad som jag, Amir, Douglas, Frida och Marcel åkte till en tidig morgon. Jag tycker det är jätteroligt att kika på marknader. Brukar inte få med mig så mycket hem dock.. Men ibland kan man hitta vissa fina saker!

IMG_4936 3

0 kommentarer

Michael Kors.

Igårkväll så åkte vi in till Puerto Banus en kort sväng och gick runt lite. Ville visa hamnen till min bror och hans fru och alla fina båtar som står där. Pekade ut en till pappa som jag önskade mig.. Haha skämt och sido men ska köpa min egna yacht i framtiden ;) Passade på att smita in i Michael Kors butiken och fick med mig denna skönhet.

IMG_4885 3 IMG_4886 3

0 kommentarer

Black jumpsuit.

IMG_4791 7

IMG_4795 6

1 kommentar

“I was never really insane except upon occasions when my heart was touched.” ― Edgar Allan Poe

Godmorgon på er! :)

Har precis käkat frukost med Isabelle och familjen. Jag tycker att det är så sjukt kul att hon kommer så bra överens med min familj!! Sånt betyder väldigt mycket för mig, så blir väldigt glad :) Nu ska jag, mamma och Izzen åka och shoppa lite i Marbella, efter det vill jag springa ner till stranden och sola och bada. Njuter på bra här ;)

Edgar Allan Poe.. Köpte flera böcker med hans poetri för länge sedan. Ganska mörka texter men rolig och utmanande läsning på Engelska! En hemlis om mig.. :) 
20140729-121148-43908120.jpg

0 kommentarer