Mot flygplatsen.

Nu är det dags att åka mot flygplatsen. Hörs när jag är hemma i Sverige igen!

IMG_9761.JPG

4 kommentarer

Juldagen.

Jag hade den bästa julaftonen någonsin igår. Tror att jag var världens gladaste människa igår. Jag är så glad över att hela familjen var samlad och att alla kommer så bra överens. Jag önskar verkligen att alla skulle kunna få känna den känslan jag kände igår. Förutom det så blev det mycket god mat, champagne och en hel del skratt.

Idag så tog jag en liten sovmorgon. Går inte att ta en allt för lång sovmorgon eftersom barnen springer in och säger att jag inte får sova längre. Haha tycker det är gulligt men ibland kan jag inte låta bli att vilja sova vidare. Imorgon flyger jag hem till Sverige igen så ska passa på att njuta sista dagen på resan och umgås med familjen.

IMG_9084 3

2 kommentarer

Julbord igårkväll.

Hade en jättetrevlig kväll igår innan julafton. Vi åt julbord. Mitt första för i år faktiskt. Eller jag har varit och käkat julbord på East nu i December men det är ju inte samma sak, eftersom dom har ett asiatiskt julbord. Det är sjukt gott men man kan ju inte missa de klassiska svenska julbordet. Så igår så bockades det av från min lista i alla fall.

Det är så himla mycket god mat under julen, så man äter ju en del.. Men kan ju inte ha ångest över det just nu. Det får bli ett senare problem. När jag kommer hem kan jag ju säga att det blir ett strikt kostschema för min del haha. Unnar mig massa julmat nu men sen blir det andra bullar (inga bullar).

IMG_9188 3IMG_9190 3IMG_9222 3IMG_9200 3IMG_9227 3IMG_9225 3

0 kommentarer

Julafton!!!

GOD JUL BLOGGEN!!
large3large6large5largelarge2

0 kommentarer

Bra start på dagen.

Hej bloggen! Jag startade min dag på gymmet idag också. Känns riktigt skönt! Dock fick jag lite ont i ena bröstet.. Hoppas inte jag råkat köra på för tidigt. Men gör ju trots allt inget med överkroppen utan kör som sagt bara kondition och ben. Så tror inte att det ska vara några problem, har inte ont just nu så kanske inte var något farligt.

Nu har jag precis sminkat mig och vi ska åka in mot stan för lite shopping och lunch. Kanske går på en av julmarknaderna dom har här. Supermysigt ju! Och imorgon är det julafton. Dock har jag inte sådär jättemycket christmas feeling än..

Processed with Rookie

0 kommentarer

Två bilder från igår.

IMG_9039 3

IMG_8996 3

0 kommentarer