Två bilder från igår.

IMG_9039 3

IMG_8996 3

0 kommentarer

Early christmas gifts.

Godmorgon! Fick en tidig julklapp från Tiffany & Co av brorsan och hans fru. I lådan gömmer sig ett fint armband, blev jätteglad! Förväntar mig inga julklappar så blev överraskad. Dom gav mig även två tröjor som dom tryckt själva. Den ena tröjan var en bild på mig och andra hade en bild på mig och Isabelle på. Haha det var en riktigt rolig present! Uppskattar det extra eftersom de tog sin tid att komma på en så rolig idé och sedan gå och trycka tröjorna.

Nu ska jag iväg och träna lite tänkte jag. Har räknat med att ha en ganska chill dag idag. Ska bli skönt!

IMG_9126 4

0 kommentarer

Just nu:

IMG_9151 3

0 kommentarer

Sen lunch.

Passade på att knäppa lite bilder innan lunchen. Jag har fler bilder som jag tyckte blev riktigt snygga. Självklart kommer de upp på bloggen och vissa på Instagram. Så håll utkik där med! ;)

IMG_9059 3 IMG_9062 3

0 kommentarer

Igårkväll.

Igårkväll var vi ute och åt på Fabios. Dom har så sjukt god mat där. Jag åt beef carppacio och saffranrisotto. Så gott! Vi var kvar på restaurangen ganska länge så är lite trött idag. Men strax ska jag till gymmet och träna lite. Får ju inte träna 3 månader efter operationen men hade bara tänkt att köra lite cardio och träna ben.

Julafton närmar sig, nu är det bara tre dagar kvar! Idag kommer min bror hit med sin familj. Det är inte för ofta vi ses eftersom vi bor på två olika sidor av jordklotet. Så det ska verkligen bli kul!

Jag igårkväll/чебурашка
IMG_8949 3 IMG_8911 2

0 kommentarer

Morgonrutinen.

Godmorgon snyggingar! 
Vaknade av att barnen sprang in i rummet och hoppade på mig och ville att jag skulle vakna. Det är nog bara dom i hela familjen som kan väcka mig sådär snabbt haha. Jag är ibland nästan omöjlig att väcka. Fast jag älskar att vakna tidigt så är jag inte direkt en morgonmänniska. Men nu är jag uppe och redo att äta lite frukost med familjen.

Ska berätta för er om en av mina morgonrutiner. Jag käkar Juice Plus varje dag. Det är en raw food näring som innehåller typ 26 stycken helt rena grönsaker, frukter och bär. Tycker att det är ganska svårt att få i sig den näring man behöver på en hel dag och har märkt att kroppen verkligen behöver den näringen, så detta gör susen :)

IMG_8966 4

0 kommentarer