Maleficent

Har äntligen kollat på Maleficent och jag kan säga att den toppade mina förväntningar. Sjukt bra film! Och Angelina Jolie var grym som vanligt. Kan inte komma på någon skådespelerska som skulle kunna spelat rollen bättre än henne.

Se den om ni inte redan gjort de!

angelina_jolie_in_maleficent-wide

0 kommentarer

Throwback – Paris!

Bonjour! Här kommer en liten tillbakablick från när jag besökte Paris i vintras. Första dagen jag kom dit så drog vi en as mysig picknick precis vid eiffeltornet. Det var en riktigt rolig dag.

Ska ringa lite samtal nu, har lite saker som måste bli gjorda idag. Ska bland annat hämta tillbaka min kameraladdare som jag lånade ut till en vän i nöd haha. Måste börja ha med mig kameran oftare och knäppa fler bilder! :D

P1060015 P1060017 P1060020 P1060027 P1060031

0 kommentarer

Biljard söndag

Har varit en skön söndag trots att den inte gick som planerat direkt. Men allt löste sig på ett bra sätt!

Jag, mamma och mormor gick iväg och röstade! Första gången för min del. Till nästa val ska jag se till att vara lite mer insatt och hänga med mer! :) efteråt så träffade jag Hanna och Timmy i Vasaparken och söndagskvällen avslutade jag och Hanna på ett biljardställe. Sjukt kul!!

IMG_8425.JPG

0 kommentarer

Middag, vin och spel.

Hello Friday! Vaknade hyfsat tidigt idag, tog en lite längre sovmorgon eftersom det är Fredag ;) Jag har äntligen en bra dygnsrytm och hade tänkt att fortsätta hålla den. Gav mig ut på stan idag ganska snabbt för att köpa mig en ny kalender. Klarar inte mig utan en sådan!

Passade även på att köpa två spel, Uno och Yatzy. Kanske kommer till användning ikväll. Hade tänkt att dricka lite vin och äta middag med lite vänner hos mig. Ska på visning imorgon under dagen så ingen crazy Fredag här inte.

IMG_0885 3

1 kommentar

Nya Air Max.

Jag har varit sugen på ett par helvita Nike Air max ett tag nu men hittade inte dom i någon butik så efter ett långt letande så klickade jag bara hem ett par från hemsidan. Eftersom man kan designa själv så slänge jag in en cool detalj på Nike-märket.

Vad tycks? :)

IMG_0874 3 IMG_0876 3

1 kommentar

Sushi paus

Hann inte blogga tidigare. Har varit i stan hela dagen och fixat några ärenden. Jag var även med min mamma ett tag och nu har jag mött upp Isabelle för en sushi paus!

Måste hämta ut isabelles födelsedags present nu på eftermiddagen också :) hörs om ett tag!

IMG_8325.JPG

0 kommentarer