Just nu:

IMG_8142.JPG

0 kommentarer

Inflyttningsfest ikväll

Håller på att göra mig i ordning eftersom jag strax ska iväg. Min vän Timmy har flyttat hemifrån och det måste firas! Ska faktiskt bli roligt att träffa flera vänner som också ska dit. Men blir nog ingen utgång sen, rolig jag blivit då haha ;) Nej man vet aldrig om man blir taggad!

På tal om ingenting så om det är någon fråga ni har till mig (många som kommenterar) så passa på att fråga så kan jag svara i ett inlägg.

2 (1)

1 kommentar

En regnig dag som denna:

10617112_1466369560298275_588046409_n

0 kommentarer

Godmorgon bloggen!

Det blev en chillkväll igår med godis och film. Lite synd att det inte blev på bio som tanken var först men mycket skönare att bara kolla film hemma och slappa faktiskt. Dock så måste jag verkligen se Maleficent innan den slutar gå! Hoppas att den är så bra som man förväntat sig!

Just nu så ligger nerbäddad med en filt i soffan hemma hos Isabelle och försöker vakna lite till liv. Passade på att blogga innan vi ska börja göra oss i ordning och röra oss mot stan :)

IMG_2079 6

1 kommentar

Black&White.

Hej babes! :)

Superbloggaren sitter för en gångskull och bloggar lite. Haha, jag har alltid bloggat lite oregelbundet, det är något jag vill försöka ändra på men just nu så har jag mycket att tänka på. Jag håller bland annat på att försöka hitta en lägenhet! Känner att det verkligen är dags att flytta hemifrån. Jag har letat jobb också! Bollen är i rullning och nu är det bara att köra på och försöka!!

Ikväll blir det häng med världens bästa vän. Det är svårt att toppa! ;)

photo 1 2

5 kommentarer

OnePiece – Drömplagg!

Jag har seriöst bott i ett plagg från OnePiece hela sommaren! Det är super skönt och perfekt att bara slänga på sig efter att man duschat och smörjt in sig. Vi gick förbi butiken idag och såg att det var rea. Utan tvekan att jag klippte en till sådan byxdress fast i en anan färg.

IMG_0861 3IMG_0860 3

1 kommentar