Middagspaus

Har varit lite efter med att uppdatera bloggen den här veckan eftersom all min fokus har legat på plugg. Vad jag pluggar till ska jag inte avslöja riktigt än. Men kan säga att jag är sjukt peppad! Igår så fick jag hjälp av min vän Timmy och tycker att jag gjorde stora framsteg.

Tog precis en paus och lagade ihop en enkel middag här hemma. Nu ska jag återgå till arbetet :)

image

0 kommentarer

Love Mondays

Jag älskar när det blir måndag, för det innebär att det är en ny vecka och nya utmaningar och möjligheter. Det blev en party helg eftersom en av mina bästa vänner fyllde år. Vi hade så sjukt roligt på Collage! Blev glad att Sebbe styrde upp en så grym födelsedag.

Nu ska jag och mamma ner i källaren och hämta lite Halloween kläder. Vi har städat lite hemma hela dagen och diskat, så nu till de lite roligare :)

Här är lite bilder från Halloween förra året.
IMG_5776-3 IMG_5797-3 IMG_5822-2 We’re not in wonderland anymore, Alice.
IMG_5827-2

0 kommentarer

Min Fredag.

Hade otroligt roligt igår. Kvällen började med att jag och Hanna möttes upp på Taco bar och åt lite middag och umgicks, efter det så mötte vi upp några fler vänner och rörde oss mot Timmys teater föreställning. Alla var så sjukt duktiga, Timmy satte verkligen sin roll och gjorde ett bra framträdande. Det var kul och se!

Efter föreställningen så drog vi alla och tog en drink i stan och efter det så gick jag och Michelle till Taverna Brillo och satt och snackade och drack jätte goda drinkar. Somnade tidigt så jag är utvilad, hur skönt som helst eftersom Sebbe fyller år idag och ska firas på Collage ikväll :)

Jag igår:
10729328_554787724666567_98181170_n

1 kommentar

Victoria’s Secret

Fick med mig två saker från den nya Victoria’s secret butiken i stan igår. Var verkligen in need av en nässesär och hittade denna snygga, perfekt! Det blev en body lotion också, min här hemma håller på att ta slut så lika bra att köpa en ny :) Dom luktar ju så himla gott!

Just nu är jag hemma och ska göra mig i ordning för att möta upp Hanna och Michelle över lite middag och drinkar. Efter det så ska vår vän Timmy ha en teaterföreställning som vi ska gå på. Ska bli riktigt kul!! Har inte sett honom in action tidigare, är astaggad.

IMG_8496 St

0 kommentarer

Wokhouse

Sitter på wokhouse och har precis ätit jättegod mat tillsammans med Isabelle och Sebbe. Det var länge sedan jag var här så kände att det var dags :) Dom har även renoverat lokalen, super fint blev det och stämningen är bättre än någonsin!

Nu ska jag hem och plugga lite.

image

0 kommentarer

Ute på stan

Ska springa och möta upp mina bästa, Isabelle och Sebbe. Han fyller ju år snart så han ska klippa sig och bli extra fin och sedan blir det en sväng i stan. Jag måste köpa lite nytt smink och så. Man kanske också tar en sen lunch på något mysigt ställe.

Senare så ska jag bara vara hemma och plugga och anmäla mig till en ny kjurs som jag tänkte börja på ;) Spänannde, spännande.

unnamed

1 kommentar