Ett litet projekt jag och en konstnär hade i höstas

Jag och konstnären Ulrika Wärmling hade ett litet samarbete i höstas där hon målade av tre designers som höll på med Gothic Lolita stilen. Jag var en av dem. Tavlan hänger på galleri Charlotte Lund just nu ett litet tag så ni som vill får gärna åka dit och kolla. Tavlan är dock såld nu för det helt galna 140 000 kr. Lite kul och galet att någon har betalat det för att ha mig på sin vägg.

20130321-220347.jpg

2 kommentarer

2 kommentarer till Ett litet projekt jag och en konstnär hade i höstas

  1. Nikolina skriver:

    Shit va häftigt. Vilken grej alltså 🙂
    Från ankpung. Bloggar om skyddad identitet, att förlora sina föräldrar och samtidigt vara mamma åt en liten son

  2. jag skulle gärna vilja prata med dig, jag har lagt upp en video på youtube gällande detta, här är en länk som går till videon, som spelas upp på youtube
    http://www.youtube.com/watch?v=8rZj7irrXSw

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*