In progress

Här kör jag och min assistent på som bara den med sömnaden av kollektionen. Om två veckor så blir det lookbook plåtning. Pomp-A-dour’s grand debut kollektion. Wooooooop Woooooohoooo!!!

20130325-224951.jpg

1 kommentar

1 kommentar till In progress

 1. Invandraren !!! skriver:

  Hej, vet du vad innebörden av långfredag egentligen betyder? det är en väldigt dyster och sorglig dag för oss KRISTNA, då vår herre Jesus christus korsfästades och led för vår skull, för att vi föralltid ska minnas honom hans kärlek till oss, och han öppna på så sätt himmelriket för oss.

  Iallafall så ville jag bara säga att man ej ska lyssna på musik, vara glad etc på långfredag, det är en svart dag! Som om någon du gillar har dött, sen på påsken 3 dagar efter så vaknar vår herre jesus fråm de döda och går till himmlen!

  ALLA SYRIANER och andra kristna
  invandrare vet mycket bättre om hur man ska bete sig, herre gud och ni svenskar kallar er för ”kristna” när ni vet 0, ni som säger att vi invandrare ändrar era traditioner o kultur etc när VI liknar era förfädder mycket mer än vad ni gör. Vi är faktiskt mer ”svenskar” än vad ni är … lustigt men sant!
  Ni har glömt bort era traditioner, och kultur! Lär er från oss kristna invandrare hur man ska bete sig på helgon/heliga dagar osv.
  99% av de asiatiska/mellanösters kristna invandrare är starkt troende!
  och på så sätt liknar vi era förfäder mer o behåller traditionerna o bygger vackra kyrkor i sverige….
  och de finns massaaaaaa kristna invandrare… just sayiiiing…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*