Pomp-A-dour’s webbshop är äntligen öppen

Nu har jag äntligen nöjet att meddela er att Pomp-A-dour äntligen har öppnat webbshop. Lanseringen av mitt klädmärke Pomp-A-dour har tyvärr fått vänta då fabriken där jag skulle producera helt plötsligt meddelade att de inte kunde ta emot min order då de tyckte att den var för liten. Nu har jag iallafall fått kontakt med en annan fabrik så jag hoppas att det går vägen där. Nu har jag slagit upp portarna till Pomp-A-dour’s webbshop som kommer att erbjuda kläder och accessoarer med fokus på streetfashion från Japan, Kina och Korea. Nu i början kommer utbudet att vara litet så passa på om det är något ni gillar för det kan sälja slut snabbt.

Pomp-A-dour

20131126-155905.jpg

20131126-155917.jpg

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*