BERÖM, FUNDERING OCH NAMNBYTE

När jag startade denna blogg för några månader sedan visste jag inte riktigt vad jag gav mig in på. Det skulle dock visa sig att jag trivs jättebra med att blogga – detta är alltså min första blogg och att den är på Improveme känns helt rätt:)


BERÖM – Jag älskar Improveme och hela upplägget och jag diggar chefen för bygget – Daniel Nyhèn som är en man som slitit hårt för att komma dit han är idag -sånt beundrar jag! Jag gillar även journalisterna Elina och Malin som jobbar på Improveme – tycker att de är duktiga skribenter och också väldigt rara som personer, inte för att jag känner dem, men jag upplever dem så. Och support-Alex som alltid är lika trevlig och hjälpsam! Han ska ha all cred!!


FUNDERING- Det enda jag tycker är trist med min blogg är att jag får relativt lite kommentarer– vad det beror på vet jag inte, men trist är det i alla fall. Jag är öppen för ev. feedback- jag gillar dialog – inte monolog.


Jag vet att jag är snål med ansikts/kropps-bilder på mig själv och mina nära – det är ett medvetet val, men jag försöker kompensera med att lägga upp andra bilder ex. inköp (shopping), kändisar, mode, böcker, inredning m.m, istället, för att göra bloggen mer levande. 


Jag frågar alltid om lov av mina vänner innan jag lägger upp dem på bild på bloggen och många i min närhet vill inte exponeras – det har jag full respekt för.


NAMNBYTE – Jag valde ett alias i all hast när jag började blogga – Miss Sensai. Har inte varit riktigt nöjd med det -så nu heter jag kort och gott Agnes och så skall det förbli 🙂


 


V Ä L K O M N A  T I L L  M I N  B L O G G


 


1 kommentar

1 kommentar till BERÖM, FUNDERING OCH NAMNBYTE

  1. Eleonore skriver:

    Tack 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*