TOKFLADDRAT MED ÖRONEN

Fladder fladder. Mina öron höll på att vibrera ihjäl sig under lunchen ute.Råkade höra hur tre buisnessmens diskuterade en artikel som jag skrivit för en tid sedan…Lustigt värre att jag hamnade bredvid dem och att de började prata om min artikel just då när jag sitter bara en meter bort – sikket sammanträffande!!


I alla fall – jag avslöjade en viktig sak i den nämnda artikeln, som berör många människor. Jag fick t o m insinuerande hot när ansvarig för ärendet insåg att jag skulle skriva artikeln och berätta för läsarna hur saker och ting faktiskt ligger till. Sånt gör mig jäkligt pissed, små hot alltså, tyvärr är det inte helt ovanligt bland journalister 🙁


Det var i alla fall kul att sitta och lyssna hur männen diskuterade – de tyckte att det var så bra att ”tidningarna berättar sanningen”. Jag är givetvis fullt medveten om att alla typer av tidningar inte alltid berättar sanningen utan kryddar utav bara h**ve*e och skriver uppgifter som inte är bekräftade – den typen av ”journalistik” tar jag starkt avstånd från.


XOXO

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*