MADRASSEN FRÅN HELVETET

Jag har alltid hört så mycket gott om Tempurmadrasser – att den är bland de bästa på marknaden bl a för att de formar sig efter kroppen (madrassen reagerar på kroppsvärmen och skulpturerar sig därefter), har tryckavlastande egenskaper och ökar blodcirkulationen.


Nu har jag en Tempur i min ägo, men det är ingen dans på gröna ängar kan jag meddela!


Första gången jag för en dryg vecka sedan la mig på den fick jag verkligen P-A-N-I-K! Den var lika hård som golvet!


8000 spänn för att sova på en träplanka!? Really??


Snackat med min guddotters mamma A-H (guddottern har en Tempur som hon älskar!) om Madrassen från helvetet och A-H tycker att jag ska ge den en chans eftersom den är ”så otroligt skön när man sovit in den”.


Min kollega N säger samma sak – Madrassen från hevetet är det bästa som hänt honom och sambon. ”Ge det lite tid, den är underbar, jag lovar!”


Tydligen kan man trampa och stå på den enligt en viss teknik (enl. återförsäljaren) om man vill påskynda mjukhetsprocessen och öppna de kompakta och hårda cellerna, och tro mig, det vill man!


Inser ju som nybliven Tempurägare att den madrass mitt ex. har som jag sovit så gott i, förmodligen har hängt med ett tag och att det var för att den var ”inkörd” som den var så grymt härlig och gosig!


Trampade madrasss gjorde jag i alla fall igår och det blev som värsta jympingpasset – svettigt att processa igenom varje tung centimenter av madrassens bägge sidorna!


Trampandet gav omdelebart resultat och madrassen spände av i alla fall litegrann. Tydligen kommer den mjukna mer och mer d v s respondera allt snabbare på kroppsvärmen.


I´m hanging in there!Min förhoppning är att min nacke och rygg ska må bättre, på sikt!

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*