Träffa Någon Efter 40

→ Bli medlem nu! ←

→ Bli medlem nu! ←

Kan man träffa någon efter 40. Jag är 40+ och ensamstående med ett barn och undrar om det verkligen är möjligt för mig att träffa någon.


Ldre singelkvinnor (40 ), har ni gett upp om relationer. Jag tror att jag har gjort det. Jag vill inte vara ensam men jag hittar på ursäkter för att inte göra något åt det.

Hur träffar man någon? (40 ). Efter skilsmässan (4 år sen) så är det som att leva i ett vakum. ”Vänner” har valt att fortsätta träffa.

Träffa rätt efter 40 – är det möjligt. Jag har en del dåliga erfarenheter av relationer och har väl trott att det är fel på mig.

Träffa någon när man är över 40? Ge mig lite hopp-). Jag har ett bra liv när det gäller vänner, arbete och familj men är så otroligt trött på att vara ensam.

Trygg och seriös dejting.
På Mötesplatsen.se kan du prova dejting på nätet för singlar. Sök bland kontaktannonser och skapa din dejting profil gratis på Sveriges bästa dejtingsajt.

3 saker som kan hindra dig från att hitta – den rätta. Singel och letar efter den stora kärleken i livet? Se upp för de här tre typiska misstagen som kan sätta käppar i hjulet i din jakt efter den rätta!

Dejting 40 plus – ditt kärleksliv startar efter fyrtio. Dejting vid 40 – ditt nya liv startar nu! ✓ Därför är ELITSINGLAR den smarta sidan att dejta på när man befinner sig mitt i livet och karriären ✓ Läs mer

Singellivet sätts på prov efter 40. Det är inte lätt att vara singel och ändå är vi så många som befinner oss i samma sits! Det är konstigt tycker jag. Det måste vara något som är fel i vårt samhälle. När jag var lite yngre betraktade jag mig inte som singel – jag var bara tillfälligt utan pojkvän. Det var så det kändes. Nu har jag i någon mån lyckats ta vara på ensamlivets fördel…

Att träffa kärleken – sent – i livet. Jag tror att jag vet hur ni kommer att reagera på rubriken. Ni runt 50 och över tycker att jag,..

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *