Signering på plats – allt händer i Skara

Tidigt i lördags morse satte jag mig på snabbtåget som tog mig till Skara för att signera min bok på Ugglan, Skara Bok och Lek. Fredrik och Helen hade förberett med annons i lokaltidningen och fint signeringsbord. Butiken var full av folk och samtalen verkligen avlöste varann. Hur kul och trevligt som helst!

Några hade redan köpt och läst boken, men kom förbi ändå med sitt exemplar, för att få den signerad. Det är så roligt att få höra att de tycker om min bok och att den engagerar! Man vill veta hur jag tänkt, vem som är vem och hur mycket som är självupplevt. Vad var min upplevelse av Skara när jag gick i skolan? Varför valde jag att skriva om Skara?

Och förvånad blev jag när en av stadens profiler (förstod jag sedan), klampade in och presenterade sig som Per Norder. Med sig i portföljen hade han både min bok, för signering, och tidningen NLT som dagen innan haft ett reportage om honom – där journalisten i ingressen berättar att han läser min bok.

Sen kom ägaren till Smedjegatan 6 och presenterade sig. Och en härlig kvinna som bor på Smedjegatan 3. Och kommunalrådet. Och en kusin till mig som jag inte sett på… många år.

Så det händer grejer – även i lilla Skara.

IMG_3750

Charlotte Nordström köpte ett exemplar

IMG_3749

Bo Fredriksson, som äger Smedjegatan 6 hade bara 30 sidor kvar i boken sa han, som han läste långsamt för att det inte skulle ta slut.

IMG_3765

En artikel i SKLT måndagen den 9 december 2013

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *