Ny historia söker testläsare

Nu har jag suttit i ett sådant där skriv-flow några dagar. Den nya historien är född, karaktärerna har slipats på lite extra och den röda tråden har blivit tydligare. Eller de röda trådarna, måste jag väl säga. Åter igen så bygger historien på ett antal intriger och 3M som tillverkar post-it-lappar jublar. Gula och orange är mina favoritfärger. Kanske inte så konstigt.

Det börjar bli dags för min nya historia att utsättas för testläsare. Läskigt! För vad vet jag om hur den uppfattas? Inte ett dugg. Jag har ju bara hamrat på min dator och hittat på. Sen har jag stulit lite från verkligheten och tagit reda på lite fakta. Hur många månaders fängelse man får för olika typer av våld, till exempel. Och att våld mot kvinna, i hemmet, döms extra hårt.

Efter förra helgens signering så börjar jag bli lite nervös för att det dyker upp personer som kommer att känna igen sig i nästa historia också. Och vem vet, det kanske är ännu värre än förra gången? Per Norder är ju trots allt en ganska oförarglig filur och Anna Modin är ju rätt trevlig. Kanske blir någon sur för att han eller hon inte får vara med? Jag har hört att sådant händer också. Dags för nästa steg i skrivprocessen.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *