Jag är så lycklig som är med bok

2013 går till historien som ett magiskt år, ett omvälvande år, där mycket som jag drömt om har blivit verklighet. Jag har blivit med bok och jag har haft tillfälle att träffa och lära känna människor som delar intresset för att skriva och dela sina berättelser. Jag har mött läsare och potentiella läsare som engagerar sig i mitt skrivande och min berättelse om Saga Widerbeck på Smedjegatan 6.

De läser min bok långsamt, för att den inte ska ta slut, de tittar på den där den ligger på nattduksbordet och längtar till julhelgen då de ska läsa. Jag får mejl med frågan om när nästa bok kommer. Mina läsare vill veta mer. Det får mig att känna mig som Askungen – det känns alldeles, alldeles… underbart.

Igår, söndagen den 3:e advent, stod jag i Äppelvikens bokhandel ett par timmar och pratade bok, skrivande och sålde några böcker tillsammans med inspirerande författarkollegor, Annika Estassy, Eva Rydinger och Anna Fredriksson. Tack för trevlig samvaro. Att vara med bok har öppnat en helt ny värld och det är jag oerhört tacksam för – ser fram emot 2014!

20131216-113554.jpg

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *