2013 – årsbokslut i nyckelord

Och då menar jag inte det som måste göras i form av redovisning, debet och kredit. Nej jag tänker mig en tillbakablick på året som gått. (Det andra får vänta till efter helgerna.) Året som gått i några nyckelord:

Yoga – en hel månad spenderade jag i underbara Kerala, kort därefter fick jag mitt diplom som bevisar att jag lärt nytt och lärt tillräckligt för att kunna undervisa i Viryayoga.

50 – och halvsekel blev jag i juni. Jag fick förmånen att fira med glada vänner och vädrets makter var med oss. Sol, bad och fest. Sen har jag under hela hösten njutit av upplevelser i en mängd olika format, med vänner i olika konstellationer. Mat, teatrar, konst, spa, golf, fått vara nummer fem i ABBA och en resa till Istanbul. Tack all! Minnen för livet!

Bok – 4 september var det releasefest i Äppelvikens bokhandel. Mia slog på kassaapparaten så att den glödde. Vänner och bekanta minglade, skrattade och köpte. Det var magiskt! Sen blev det bokmässa i dagarna fyra och en del uppmärksamhet runt både mig och boken. Under fliken press har jag samlat en del.

Vänner – man har dem man förtjänar. Och jag måste ha varit riktigt snäll – för så många jag har. Och så härliga ni är. Jag har återknutit kontakten med gamla barndomsvänner från Skara, jag har träffat nya tack vare skrivandet och boken och jag har fått så mycket uppmuntran av mina gamla vänner över året. Tack! Om det är något jag önskar till nästa år, så är det kvalitetstid med er alla!

IMG_2086

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *