Manuslös – konstig känsla

Igår fredag började jag diskutera utgivningsplanen för bok nummer två med min förläggare. Och senare på eftermiddagen skickade jag mitt manus till min redaktör. Och JA jag får jobba med samma redaktör som för Bara människor. Hurra!

Och sen infann sig en alldeles extraordinär men väldigt konstig känsla. Jag är manuslös, för första gången på över ett år. Jag har ingen historia som jag längtar efter att få förfina, formulera eller utveckla. Intrigerna är på plats och karaktärerna får vila de också.

Tid över till annat? Ja, tre avsnitt av House of Cards, yogaworkshop på fina Mamita, rensat garderober OCH gjort rawfoodbollar. Fixat nya växter, köpt tulpaner, skurat lådorna i kylskåpet och sen bläddrat i nya Tara. Det känns som hjärnan fått sportlov.
Men funderar på att börja skriva på trean…. Kliar lite i fingrarna. Nästa vecka ska jag på lite roliga researchäventyr. Berättar mer sen.

Fler har frågat efter titeln på bok nummer två: kom farande över raderna bara sådär. Och den är jag riktigt nöjd med.

20140222-170419.jpg
0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *