Fem snabba till Josefine som debuterar – och kommer till Äppelviken den 2 april

Det är böckernas vår. Och ur bokfloden stiger en och annan debutant upp. En av dem är Josefine Lindén, som i veckan debuterar med sin roman Tiden går så långsamt när man tittar på den – en historia om relationer, om vad som händer när man släpper taget, och om hur kriser får oss att fatta beslut vi aldrig trodde oss göra.

IMG_4529

Den 2 april kan Du träffa Josefine, Nina Larsdotter och mig i Äppelvikens bokhandel. Vi kommer att prata om våra erfarenheter av att bli utgivna. Men först ska Josefine ha release och fira sin debut.

För, att debutera är stort, och mycket speciellt.

Josefine, på torsdag firar du din debutroman. Jag vet att du planerat för detta länge. Kan du sätta ord på känslan så här dagarna innan?
Glädje! Gästerna är många, lokalen fantastisk. Och boken är så fantastiskt fin. Jag har redan fått oerhört fina recensioner. Det stärker och hjälper i nervositeten.

Vad är det bästa som kan hända på torsdag?
Att alla känner att de fått valuta för den tid de investerat i att komma. Att all Prosecco, lax och choklad tagit slut! Och alla böcker! Och att jag kommer ihåg låtarna jag fått för mig att jag ska sjunga.

Vad är det värsta som kan hända?
Jag relaterar allt till det försvunna planet och Syrien. Så inget!

Vad händer på fredag?
Jag fortsätter att tjata hål i huvudet på alla stackars journalister om min debut. Börjar kanske något senare än vanligt så NJUT av en timmes telefontystnad mediasverige!

OCH (viktigaste frågan) – vad ska du ha på dig?
En underbar flygig svart sak från By Malene Birger! Och världens vackraste halsband från Märta Larsson Jewelry. Minnetonkas eller barfota. Ska leka rockstjärna och då får inget störa.

Tack Josefine, för att du tog dig tid att dela lite releaseångest och debutantvånda. Jag, och jag vet många med mig, ser fram emot att nu få ta del av din berättelse.

1 kommentar

1 kommentar till Fem snabba till Josefine som debuterar – och kommer till Äppelviken den 2 april

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida