Vad läser du i sommar Annika?

För att kunna skriva är det viktigt att läsa mycket. Och sommaren är väl den absolut bästa lästiden. Jag sökte lästips och frågade några av mina författarvänner. Några dagar i rad delar jag med mig av deras lästips.

Annika Estassy Lovén är aktuell med sin andra roman; Croissants till frukost, som släpptes i maj. Hennes debutroman heter Solviken, en sann succé som toppar lista efter lista. Jag har läst båda och förväntar mig att även Croissants till frukost dyker upp på topplistorna snart. Så det är klart man undrar; vad ska du läsa i sommar Annika?

Annika svarar: ”I sommar ska jag framför allt skriva men ingen sommar utan läsning av åtminstone några böcker. Först och främst ska jag läsa ut Steglistan av Donna Tartt. Skitbra bok. Därefter blir det Den bittra pajens sötma, av Alan Bradley. Jag tänker köpa ett gäng med aktuella franska romaner när vi är i Frankrike, gärna i samma genre som jag skriver (feelgood), dels för att bli inspirerad, dels för att hålla språket levande.”

20140608-135444-50084458.jpg

Bilden är från Annikas releasefrukost tidigare i vår.

 

3 kommentarer

3 kommentarer till Vad läser du i sommar Annika?

  1. Michaelmat skriver:

    wh0cd5553789 [url=http://vibramycin.pro/]doxycycline[/url]

  2. Charleszip skriver:

    wh0cd6508960 [url=http://abilifycost.pro/]abilify cost[/url] [url=http://buycytotec.shop/]cytotec[/url] [url=http://tetracycline.news/]tetracycline[/url]

  3. EugenePAIVY skriver:

    wh0cd937512 [url=http://zofrancheap.us.com/]zofran[/url]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.