Skymning över Hanalei Bay

Elva timmar efter Sverige och många grader varmare. Jag sitter på terassen, i skymningen, och blickar ut över bukten och en alldeles ofattbar grönska. Det regnar alltid på Kaulai, varje dag. Bara femton procent av ön är tillgänglig. Resten är vild natur. Det är inte för inte som man valde spela in Jurassic Park här. It is breathtaking, som amerikanarna säger. En äventyrsö för de hugade. Åk zipline, paddla, surfa, dyk, hika, åk helikopter, eller… bara njut av tillvaron. Ännu så länge tillhör jag den sista gruppen. Som ser hur grönskan och havet blir till ett soft sken över ön. Och andas djupt. Imorgon blir det yoga innan jag hugger in på den enorma frukostbuffén.

Sen kanske det blir äventyr… eller inte (säger hon som gillar att sitta under korkeken).

IMG_6656.JPG

IMG_6669.JPG

IMG_6689.JPG

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida