Tjejzonen for ever <3

Födelsedagskalas. Tjejzonen värnar tjejers rätt att bli lyssnade på. Genom att finnas där tjejer finns; i möten, i samtal, på nätet. Tusentals volontärer har under den 17 år som Tjejzonen funnits funnits där för många tusen tjejer som behöver. Ikväll firade Tjejzonen genom att bjuda på underhållning, bland annat med Karin Adelsköld som bjöd på sig själv, sin tid och många skratt. Tack!

Jag blev volontär på Tjejzonen för att jag ville stötta, jag ville ge. Och det visade sig att den som fick var jag. Det gör gott för själen att se när någon utvecklas, när en organisation blir större och starkare. Att vara volontär är som att växa som människa.

Det blev Tjejzonen för att jag tror på samtalets kraft, men också för att jag själv hade önskat att det funnits ett Tjejzonen när jag var ung. En oberoende, icke-dömande, som lyssnar.

Vill du bidra? Bli stödmedlem 900207-2. För 300 kronor blir du stödmedlem under ett år.

image

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *